Autors Tēma: Sveicieni no Valentīņa!  (Lasīts 17916 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: Sveicieni no Valentīņa!
« Atbilde #30 : 2021. gada 23. jūnijs, 22:07:44 »
Jā, vēlu, lai ir labi, bet...
Kāpēc Tu precies, Vali? Lai beidzot "dabūtu"? Ceru, ka man nav taisnība, bet tieši tāds iespaids ir izveidojies. Laulība jau nav viens vienīgs sekss, tā pirmkārt ir kopdzīve ar cilvēku. Sev tuvu cilvēku. Varbūt esmu palaidusi garām, bet kkā neesmu dzirdējusi Tevi sakām, ka Tu savu MM mīli, ka gribi būt ar viņu kopā, kaut ko kopīgu darīt... Tev viņa vismaz patīk? Interesē arī kā citādi, ne vien kā "tā, kas iedos pēc kāzām"?  Citādi, ko tad jūs, tādi ortodoksālie katoļi, iesāksiet, kad apjēgsiet, ka ar sexu vien par maz, bet cita nekā kopīga jums nav, un šķirties ticība neļauj...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #31 : 2021. gada 24. jūnijs, 02:01:13 »
Nu Kvadra  :f-palm:
p.s Tas viss būs pēc tam, katram sava skola jāiet un sava pieredze jāveido...
man mamma kko līdzīgu purpināja ,kad man bija 19gadi un es vilku balto kleitu ,lai izietu pie pirmā vīra(ja godīgi,nekāda pārpasaulīgā mīla jau nebija(to es tagad saprotu)... bet tajā brīdī apstākļi bija tādi, kā bija..un ja nebūtu bijis ,tad es tagad varbūt būtu cita un citur. bet par cik šobrīd viss ir labi, tad pieņemu,ka tā pieredze bija vajadzīga.(un arī visa cita ,kuru te nepieminu )
nu karoč,katram sava dzīve  :smile:
p.p.s Vārdsakot Vali, viss Tavās rokās. Dari tā, lai izdodas  :big_hug:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #32 : 2021. gada 24. jūnijs, 12:54:57 »
Valīt, Tu te kā pašu audzināts bērns. Esi gan lamāts, gan rāts, gan visādi pamācīts, un, skat, rezultāts, drīz jau vīra godā un vedīsi sievu mājā.
Patiešām iepriecināji, ka spēri šo soli. Būs viena stabila un stipra ģimene.
Un, jā, respekt no manis, ka nepakļāvies te visādām ieteiktām muļķībām, bet lēni un mērķtiecīgi gāji uz to, ko biji izsapņojis, gāji tādā veidā, kā Tev tas liekas pareizi.
Atliek tikai vēlēt laimi. Pilnīgi vai aizkustinājuma asara jānorauš.

Atslēdzies Valentiinis

« Atbilde #33 : 2021. gada 24. jūnijs, 21:09:29 »
MM ir vienīgā meitene, kas par mani interesējas. Ja būtu harizmātisks un populārs, tad vēl būtu jālauza galva kuru izvēlēties.
Teorētiski jau mēs visi gudri salīdzināt potenciālās otrās pusītes sākot no kolēģēm, LG biedrēm un beidzot ar slavenībām un zvaigznēm.

neņemšu MM, nākamā iespēja varbūt būs pēc 20 gadiem varbūt 40 gadiem, varbūt vispār nekad

Atslēdzies Valentiinis

« Atbilde #34 : 2021. gada 24. jūnijs, 21:11:23 »
MM ir vienīgā meitene, kas par mani interesējas. Ja būtu harizmātisks un populārs, tad vēl būtu jālauza galva kuru izvēlēties.
Teorētiski jau mēs visi gudri salīdzināt potenciālās otrās pusītes sākot no kolēģēm, LG biedrēm un beidzot ar slavenībām un zvaigznēm.

neņemšu MM, nākamā iespēja varbūt būs pēc 20 gadiem varbūt 40 gadiem, varbūt vispār nekad

ja nav alternatīvas, tad plusus un mīnusus nav nekādas jēgas skaitīt!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #35 : 2021. gada 24. jūnijs, 21:32:33 »
Ak kungs, Vali!  :f-palm: Nu neblamē te sevi pirms kāzām.

Atslēdzies Valentiinis

« Atbilde #36 : 2021. gada 24. jūnijs, 21:52:36 »
nu, neesmu es pieprasīts, jāņem, kas ir vai arī tad jāatliek uz nenoteiktu laiku ņemot vērā, ka var arī neviena neizrādīt interesi par mani

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #37 : 2021. gada 24. jūnijs, 22:58:18 »
Ak kungs, Vali!  :f-palm: Nu neblamē te sevi pirms kāzām.
Zvaigžņu simptoms - skatuves drudzis! Rekur Broņa par tevi interesējas ... un pagāja 40 gadi ;)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Milka

« Atbilde #38 : 2021. gada 24. jūnijs, 23:24:47 »
Labāk būt vienam, ne "с кем папало" .
Bet nu,  "во всякой избушке свои погремушки".

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #39 : 2021. gada 25. jūnijs, 06:12:27 »
Ja uzstādījums ir bērni, tad nosacījumi mainās. Bērni un veids kā pie tiem tikt.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #40 : 2021. gada 25. jūnijs, 15:50:24 »
nu, neesmu es pieprasīts, jāņem, kas ir vai arī tad jāatliek uz nenoteiktu laiku ņemot vērā, ka var arī neviena neizrādīt interesi par mani

Normāla pieeja  :yes:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #41 : 2021. gada 29. jūnijs, 17:07:55 »
Ieliktu Tev, Valentīni, "Patīk", ja nebūtu pēdējās rindkopas par to, ka pēc visām ceremonijām nāks pats galvenais, tādēļ "Patīk" tiks lumbergam  :blushing:

Atslēdzies Valentiinis

« Atbilde #42 : 2021. gada 03. jūlijs, 23:10:48 »
Kurš būs? Kurš nebūs? es jūs pēc izskata nepazīstu un kā vēl ar Māsiņu jūs iepazīstinu?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #43 : 2021. gada 03. jūlijs, 23:12:07 »
saki - sena draudzene  :mrgr:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #44 : 2021. gada 08. jūlijs, 19:46:50 »
Valentiinim taisnība!
Sadzīvot var ikviens ar ikvienu (jebkurš ar jebkuru), ja vien ir kāds kopīgs mērķis.
Vai arī atšķirīgi mērķi, ko viens otram solās palīdzēt piepildīt.
Vienīgais nosacījums - lai mērķi nav savstarpēji pretrunīgi.
 Un mīlestība ir darbs, ja kas.
Precīzāk - nepārtraukta darba auglis.