Autors Tēma: Grīdas segums guļamistabā  (Lasīts 3837 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Grīdas segums guļamistabā
« : 2018. gada 22. oktobris, 22:12:59 »
Kāds jums grīdas segums guļamistabā?

Savu sen jau biju nolēmusi mainīt - jo nez kāpēc, ieklājām mīksto grīdas segumu, bet kop vai nekop - ar laiku neizskatās forši. Drīz būs ap 10 gadi, kad šo brīnumu ieklājām. Kaut kā nesen stulbi nodomāju - varbūt šajā mēnesī jānomaina?  Un re - šovakar izslīdēja sarkanvīna glāze un  ... maiņa neizbēgama.Kaut kā vienmēr sapņoju par korķa segumu vismaz guļamistabā, bet tas sanāk baisi sālīti... kādas jums grīdas?Dēļus un parketu var nepiedāvāt :(

Atslēdzies Luīze

Re: Grīdas segums guļamistabā
« Atbilde #1 : 2018. gada 22. oktobris, 22:23:50 »
Man ir mīkstais segums jau 10 gadus. Regulāri tīru un kopju, izskatās kā jauns. Nomainīts tika tikai lielā dēla bijušajā istabā, jo ar datorkrēslu bija reāli izrīvējis caurumu, tur nekas vairs nebija glābjams.
Man patiktos dēļus grīdas. :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2018. gada 22. oktobris, 22:26:55 »
Esmu mīksto segumu cienītāja, tos arī vieglāk kopt un retāk jakopj un mīļi basām kājām. Man visur ir paklājveidīgie, arī koridorā.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #3 : 2018. gada 22. oktobris, 22:30:06 »
Nē, ne mīksto - man nepatīk - lai vai kā tīrītu, putekļi tajos vienalga dzīvo. Manis pēc kaut kvalitatīvs lamināts. Ideāli, protams, dēļu grīda, bet tāds variants jau defoltā ir atmests.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #4 : 2018. gada 22. oktobris, 22:37:08 »
Dēļus nē, mīkstais šmucīgs. Izklausās, ka vajag jumta skārdu.
Man kašaku dēļ ir lamināts un nenožēloju ne brīdi - pietiekami estētisks, pietiekami silts, pietiekami viegli kopjams. Dēļi būtu patīkamāki, bet vajadzēja ātri.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2018. gada 22. oktobris, 22:43:34 »
Man tas, ko lūdz nepiedāvāt. :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2018. gada 22. oktobris, 22:51:12 »
Pa manam, nav jau tik daudz to variantu - ja ne dēļi, tad lamināts vai mīkstais segums. Nu, negribēsi taču flīzes vai linoleju guļamistabā?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2018. gada 22. oktobris, 23:03:02 »
Manās ārzemēs, kur regulāri ciemojos, visur ir flīzes kā grīdas segums, arī guļamistabās. Tā esot visos dzìvokļos.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #8 : 2018. gada 22. oktobris, 23:10:53 »
Es biju sasapņojusies par korķa grīdu - salasījusies un saskatījusies internetā visu ko.Tā kā tajā brīdī remontējām virtuvi, ielikām virtuvē - sajūta tiešām patīkama, kad ar plikām pēdām pastaigā - silti, mīlīgi.Tikai - šādas grīdas piemērotas tur, kur vai nu pārāk daudz nedeldē (nešļūcina, piem., mēbeles, krēslus) vai arī tad rūpīgi jāpārlako ik pēc laika

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2018. gada 22. oktobris, 23:24:44 »
Man virtuves daļā ir korķis, flīzes negribēju.
Kad likām, visi teica, ka pilnīgs sviests, likt virtuvē, kur  visādi
čp un ūdens. Kalpo ideāli, nu jau bus 20gadi.
Ēdamzonā gan ir parkets.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2018. gada 23. oktobris, 00:20:39 »
Es nezinu par kurām ārzemijām Narčiks runā... zinu ka Itālijā visās vietās flīzētas grīdas, lai vēsāk.Pie manis savukārt visur paklāji, līdz tādam mēram,ka piebesījuši... visur un visur,kur griezies, dažādu veidu mīkstie segumi. :faint: Vīrieti kā reiz piebesīja..un mūsu guļamistabā ielika laminātu.... nu pieradu jau... bet tomēr... katra skaņa kā pa katla dibenu. Nokrīt ladētājs-bums, pārej pāri istabai-plakš,plakš,plakš.... kaķis aizjož- drikadrika drika...man tomer patika ,kad viss bija slāpētāks, mīkstāks un pūkaināks.Bērna istabā tepiķis ar cilpiņām... var teikt,ka ideāls... sūcas, iztīras perfekti..ir stingrs, bet tajā pat laikā kājai mīksti un forši.Meita vispār, kā kņaziņa ieklāja savā istabā visdārgāko tepiķi, kāds bija veikalā  :rat: ,garspalvainu un baltu  :rat: :rat: bet neko... ar viņas slinkumu, tomēr,jāsaka ka kalpo labi...kamēr vīnu virsū nelej nav nevainas...spalvas izsūcas un ir smuks...tā kā, ieteikt neko nevaru...man guļamistabā tomēr patīk mīksts kkas (nu ja nav parketa un korķa vai plika koka)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #11 : 2018. gada 23. oktobris, 15:28:24 »
Krāsots grīdas kartons.
No jebkā mīksta jau padsmit gadus kā vienprātīgi atteicāmies.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2018. gada 23. oktobris, 15:45:30 »
Man kašaku dēļ ir lamināts un nenožēloju ne brīdi - pietiekami estētisks, pietiekami silts, pietiekami viegli kopjams. Dēļi būtu patīkamāki, bet vajadzēja ātri.

tas ir lai kašaki varētu spolēt?? :)

es 10 gadus atpakaļ ieklāju linoleju ar parketa zīmējumu visā dzīvoklī. Ļoti labi un praktiski. Laukos ir dēļu grīdas, gaišas, siltas, bet lai būtu smukas - 1x desmit gados jāslīpē un jālako, Tur kur vairāk trinās (plīts, izlietne, koridori) tur pat biežāk... 

un vispār - kāda gan grīdas materiālam nozīme?? es pie mīļotās sievietes pat pa dubļiem aizbristu! vo!  :big_hug: un gultā guļot jau uz grīdu neskatās, bet uz griestiem ;)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #13 : 2018. gada 23. oktobris, 16:21:11 »
man guļamistabā parasts krievu laiku klājums. Vairākas reizes krāsots. Bet zem gultas uzlikām veco labo rakstaino paklāju. Kur viņu vēl bija likt, tagad tādus lietot nav īsti labais tonis. Paveicās vismaz ar to, ka viņš ir divkrāsains - brūns ar silti bēšīgu. Arī izmērs sakarīgs, no gultas abām pusēm kādi 60 cm silta grīdas seguma. No rītiem nav no aukstuma jāraustās. Kaķim arī tā mīkstā pagulte pie sirds.

Atslēdzies magda

« Atbilde #14 : 2018. gada 23. oktobris, 16:21:33 »
Labas kvalitātes lamināts. Esmu mīksto segumu pretiniece, kad iedomājos cik tur putekļu ērcīšu kolonijas mītējas... :rat: .Ir jābūt ūberkrutam putekļusūcējam,lai to pienācīgi sakoptu!
Mājas pirmajā stāvā visur ir flīzes, jo viscaur ir siltās grīdas. Kopšanas ziņā - ideāli.