Autors Tēma: Cepures  (Lasīts 5371 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Cepures
« Atbilde #15 : 2018. gada 23. oktobris, 16:11:27 »
Tas veikals gadījumā nav beidzies jau pirms pāris gadiem?

Joprojām dzīvs! :)

Atslēdzies magda

« Atbilde #16 : 2018. gada 23. oktobris, 16:29:09 »
Ilgi nenēsāju,bet uz vecumu sāk salt! Man sejas forma tāda,ka grūti piemeklēt kaut ko jēdzīgu.  :thinking:  Bet ja meklē,tad kaut ko atrod- tagad ir tik liels piedāvājums! Adītas, tamborētas, zvērādas- atliek atrast īsto modeli! Pirms pāris gadiem , Simjūda gadatirgū , nopirkās tāda no polārlapsu strēmelēm(?) adīta(?), pašai patika. Draudzene ieraugot sasmējās,ka līdzinos Nadjai no "Likteņa ironijas"... un fsjo, stāv tagad kārbā  nevilkta. :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #17 : 2018. gada 23. oktobris, 16:31:58 »
Ir dažādas skapī, bet nelietoju.

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2018. gada 23. oktobris, 16:49:28 »
Pavisam aukstā laikā lieku apm. tādu, ka daddy  ieliktajai hercogienei, bet ne tik kuplu. Ļoti patīk tāda stila ziemas cepures -sākot jau no klasiskās krievu gleznas laikiem

Neciešu un nevalkāju nekāda veida mices -kad noņem, mati pieplakuši. Esmu valkājusi nelielas hūtītes...un ... beretes joprojām -tai jābūt no filca, pietiekami apjomīgai -tad ausīm silti un frizūra sveik un vesela

Bet pārsvarā cenšos iztikt bez, jo nekur tālu nav jāstaigā un ziemas mētelim ir kapuce

Atslēdzies Camma

« Atbilde #19 : 2018. gada 23. oktobris, 17:45:47 »
Praktiski nenēsāju -nevajag.
Sajūsmina madāmas pie autiņa stūres, kurām galvā visaptverošiaisedzošas kažokādu platmales.
Visus sakost!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #20 : 2018. gada 23. oktobris, 19:36:17 »
Ir, lielākoties mices vai beretes. Negaidīsi autobusu -10 grādos ar salstošu galvu, arī ne -5 grādos, tad vecums ir pāri :)
Kapuces ir ģeniāls izgudrojums, bet lielākā vējā un/vai aukstumā nelīdz.
Jā, mati ir tādi nekādi, bet ko darīsi. Tad noder berešveidīgās, vai kādas mices, kas nav briesmīgi pie galvas pieguļošas. Platmalēm nelaime - visam pārējam jabūt pieskaņotam, kabatā neiebāzīsi un - ausis salst!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #21 : 2018. gada 23. oktobris, 19:39:01 »
A kādas jums frizūras, ka pieguloša cepure matus placina? Kā "tantei ar lielajiem matiem" - Baibai Rozentālei? :)

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #22 : 2018. gada 23. oktobris, 19:51:04 »
Lielas Rozentaales tipa frizuuras man nav, bet ari mati nekaadi, kad cepuri nonjem. It iipashi adiitas mices. Patiik un piestaav platmales. Dazhreiz, kad aukstums piespiezh, tad uzlieku, bet taa izvairos.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #23 : 2018. gada 23. oktobris, 21:57:32 »
Ir taču teiciens - cepures veidota frizūra :D

Jūtu, ka palieku veca - jau +8 gribas piesegt galvu, lai gan kādreiz ar pliku -8 staigāju.
Īpaši neiesprigstu ar galvasrotu, bet vīru manas adītās mices kaitina. Ir viena aitādas ziemas cepure a la bildē

Vīram šķiet, ka man varētu piestāvēt kepka :D, taču vienai grūti nopirkt, jo nespēju lāgā novērtēt, kā izskatās

[attachment deleted by admin]
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #24 : 2018. gada 23. oktobris, 22:50:18 »
Cepure ir jebkuru matu bieds, tas tiesa, tāpēc jau ir tas naids pret cepurēm, bet bez tām neiztikt, jo nav normāli aukstumā iedomāta stila pēc ar pliku galvu skriet un diez vai kāds tik pa mašīnam dzīvo, gribas tak svaigu gaisu ar ievilkt. Man cepures nepiestāv gandrīz neviena, grūti ko atrast, tapēc iespēju robežās pērku virsdrēbes ar kapuci. Ir arī Bobja smādētā berete, jo tā nenospiež matus un man pat normāli piestāv. Hūtes nēsāju jaunībā, bet tās arī piespiež matus. Tas ādiņu cepures, kas te bildēs - nevaru iedomāties tādas galvā un nav jau mums te tādu ziemu. Kā arī, tās noņemot, varētu gūt traki ar matiem. Reizēm lietoju tuneļšalles. Zem kapuces reizēm lieku siltas austiņas.
Cepures nepatīk, matu problema ar tām mūžīgā, a ko darīt- kas savu galvu sargāt nemāk, tam smadzenes ir kaut kur zemak  :rofl:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #25 : 2018. gada 24. oktobris, 00:39:44 »
Eju pliku galvu. Pašā ziemas viducī tikai uz ausīm kaut ko.
Lai tādus pižikus vilktu, kā jūs te.. nu piedodiet, nav jau Sibīrija.
Matu problēma man nav, biezi, kupli, neko nenospiež.
Labprāt uzsietu kādreiz kādu Kņopienes lakatiņu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #26 : 2018. gada 24. oktobris, 03:10:55 »
Viedokli, cerams jau vecis drīkst paust...
Dāmas, kam vairs nav 20 ir pietiekami pieredzējušas, lai spētu sevi vizuāli efektīvi pasniegt. Un galvassega ir viena no iespējām, ar ko izpausties. Protams, ērtības ir viena lieta un izskats - cita. Ja motivācija ir tikai siltums un ērtums - tad mellenes variants, uzstum galvā jebko, kas pie rokas ir ļoti noderīgs, galu galā, kurš ir teicis, ka nevar likt galvā saplacinātu futbolbumbu.
Tomēr ja reiz laika apstākļi dod iespēju izpausties, kādēļ gan to neizmantot? Smalka, kvalitatīva cepure izceļ sievietes grāciju (ja viņa prot to nest). Dievīgas ir platmales, hūtes un citas "cietās" cepures. Bet tās uzliek ierobežojumus - pārējais apģērbs, atrašanās vieta, transporta veids, utt. Atliek uzmaucamās cepures... adītas mičkas, flīsenes utml. - baigi no svara, lai veselīgi kontrastē ar pārējo apģērbu un lai nerada iespaidu par galvā uzmauktu siltināto reņģu tīklu. Beretes ir pasaules mēroga traģēdija, jo īpaši, ja tās ir kā bezformīga pankūka uz galvas. Pelēks mētelis ar bēšu bubļičku galvā - aijaijaij... 20 gadu ziedu laikos ko tādu vēl var riskēt, ja tas izskatās fifīgi, vēlāk - nu ja īpaši dizainēta forma, varbūt.. Baigi jau foršas ir tās mēteļu augstās apkakles un kapuces. Mazāk siltuma gan, bet izskatās smuki. Nu un netradicionājas cepures, protams, liecina par individualitāti, ka nēsātāja ir vērā ņemama persona un atļaujas sevi parādīt tā, kā vislabāk jūtas tobrīd.
Bet nu - kas der vienam, tas var nederēt daudziem.
Just MHO.
Ak kungs! Es atkal šokā par Bobi. Vai tik viņš nav modes mākslinieks Dāvids?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #27 : 2018. gada 24. oktobris, 07:23:28 »
http://worldhat.net/lv/hours

varbūt noder izvēles veicināšanai

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #28 : 2018. gada 24. oktobris, 07:38:25 »
Ak kungs! Es atkal šokā par Bobi. Vai tik viņš nav modes mākslinieks Dāvids?

es tāds pat Dāvids kā Tu Rukšāne  ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2018. gada 24. oktobris, 08:23:18 »
http://worldhat.net/lv/hours
varbūt noder izvēles veicināšanai

Tas gan varētu būt interesanti, pat nezināju par tāda muzeja eksistenci!

Cepures kā aksesuārs patīk un piestāv, un skapjistabā arī kas atrodas...
Kkā pēdējā laikā pārsvarā netika likts lietā - kā jau dāmas rakstīja,
frizūrai nav tās draudzīgākās...
Kkā padomāju - agrākos laikos dāmas telpās tās cepures nemaz nost neņēma,
nu, sabiedrībā.
Bet jā, ar gadiem vecais labais  - turi kājas siltumā, galvu vēsumā vairs nedarbojas,
vēlme arī galvu siltumā. ;) :D