Autors Tēma: Cepures II  (Lasīts 5906 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Cepures II
« : 2018. gada 24. oktobris, 11:33:03 »
Veču cepures.
Mums te vīri nu jau daudz saviesušies, pie kam katrai dāmai arī kāds vīrišķis kkur tuvumā ganās, tad nu arī par viņu paražām variet pastāstīt.
Man gluži kā jau te izskanēja, ar gadiem ir vairāk vēlmes pēc komforta un matu ērkulis arī biezāks gluži nepaliek, vismaz ne tādā mērā, lai nodrošinātu labu mikroklimatu aukstā laikā. Pirms kādiem gadiem pieciem sešiem smagu sirdi, saprotot, ka jaunība attālinās, nopirku savu pirmo kepku. Labi, ziemas cepures visādas bija, bet kepka - tā bija asociācija ar vismaz pusmūžu. Nu, o.k., pašam likās, ka nemaz tik slikti neiskatās, nopirku vēl vienu, jau no vilnas auduma, zolīdo. Bet ziemā tikpat salst ausis, ja kkur ārā jāuzturas. Uzmaucamās flīsa mices arī man ir, bet baigi ar tām neaizraujos, tās paliek pārsvarā sportam. Tad nu vēl aitādas - viena kā cepure ar nelielu nagu un tad otra - pasaulē ērtākais pižiks. Izskatās gan drusku pēc tankista, bet uzliekot galvā uzreiz kā septītajās debesīs..
Tā nu es te galojos. Hūtes vai platmales nav, liekas baigi klišejiski, vai nu tēlotā vīrišķības atribūtika, vai vnk veca kefirņika stils. Varbūt nepamatoti, nezinu.

Es, protams, esmu redzējis večus, kas ar pilnīgu lisinu -15 grādos 2 stundas pa āru dzīvojas, bet man kkā tas pavisam nelikās normāli.
Tomēr, to, ka cepure ir problēma, to nenoliegšu, gribas jau staigāt bez, bet ko padarīsi, tomēr nākas lietot.
Kā jums? Daddy ir pižiks, bet vai tas vienīgais, stipri šaubos..
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 24. oktobris, 11:54:36 no Bob(i)s »

Atslēdzies tuk

Re: Cepures II
« Atbilde #1 : 2018. gada 24. oktobris, 11:52:20 »
Ir tādas kepkas ar atlokāmu maliņu kura nosedz ausis.

p.s. bet  labāk par paražām, ne parašām... ;)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2018. gada 24. oktobris, 11:55:39 »
jā, tās atlokāmās ausis ir vienai kepkai iekšpusē, bet kad atloka,, tad izskatās kā vācietis ziemā pie Staļingradas

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #3 : 2018. gada 24. oktobris, 11:56:09 »
Kapuce. Neaizmirstas uz pakaramā. Nav veikalā jāpēta un jāmēra.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #4 : 2018. gada 24. oktobris, 12:04:13 »
Sarežģīta tēma, nevaru pieķerties.

Un visas tās saskaņošanas pārim.....Stulbi izskatās, piemēram, dāma ar platmali un blakus vīrietis adītā micē

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2018. gada 24. oktobris, 12:11:58 »
Kapuce. Neaizmirstas uz pakaramā. Nav veikalā jāpēta un jāmēra.

Kapuce ir laba lieta, aizsargā no vēja un lietus, bet... (tagad sekos mans subjektīvais viedoklis) kapuce negrozās galvai līdzi un aizsedz skatu, ja jātiek ielai pāri, jānovērtē kustīgi un nekustīgi objekti sānmalās. Brīvākas kapuces vējš mēdz nopūst no galvas, savukārt tās, kurām malu pie sejas var savilkt ar aukliņām, izskatās reāli smieklīgi. :)

Draudzene ada visu ko uz mašīnas. Palūdzu, lai uzada man dubulto cepuri tumšzilā krāsā. Sanāca, ka man par lielu, tāpēc viņa uzadīja vēl vienu mazāku. Lielo atdevu vīram, tāpēc mums ir ideāli saskaņotas cepures. :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2018. gada 24. oktobris, 12:30:29 »
Nu, kas vispār ir - hūte, ausis plikas, vējā jātur ar roku :) kepons parastais -tas pats, kepons ar ausīm vai maliņu, jau siltāk, ausaines - tipa pižiks, ja ar villu iekšā rittīgi silti,
nu un mices - gan šūtas, gan adītas. Ā, nu vēl berete :)

Kapucei ir tas mīnuss, ka jāgriežas ar visu ķermeņi ja sānos grib ko redzēt...
oi, vēl ir tādas kā slēpotājiem vai omoniešiem -cilindrs ar caurumu sejai...

« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 24. oktobris, 12:36:07 no tuk »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2018. gada 24. oktobris, 12:31:56 »
Sarežģīta tēma, nevaru pieķerties.

Un visas tās saskaņošanas pārim.....Stulbi izskatās, piemēram, dāma ar platmali un blakus vīrietis adītā micē

Kaut ko tik dīvanu ka saskaņošanu pārim nebiju dzirdējusi   :rofl:
Mans vīrs jaunībā nēsaja pižiku, bet tagad kapuci. Cik viņš no mašinas izkāpj...neko nevajag galvā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2018. gada 24. oktobris, 12:37:13 »
Kaut ko tik dīvanu ka saskaņošanu pārim nebiju dzirdējusi   :rofl:

Jā, man patīk. Bet var jau arī tā, ka viens trenuškās, otrs spīdīgā kleitā ;)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2018. gada 24. oktobris, 13:00:27 »
tas jau geju pāris

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #10 : 2018. gada 24. oktobris, 13:25:54 »

Te jau ir runa par cepurēm...

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #11 : 2018. gada 24. oktobris, 13:31:12 »
Ir jau ir kapucei savas neērtības. Bet plusiņu tomēr vairāk kā mīnusiņu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2018. gada 24. oktobris, 13:32:43 »
Te jau ir runa par cepurēm...

Nu, jā, par cepurēm :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #13 : 2018. gada 24. oktobris, 13:34:10 »
oficiālajām virsdrēbēm man kapuču nav. Slēpošanas jakai jā, bet ar to uz darbu neeju

Atslēdzies daddy

« Atbilde #14 : 2018. gada 24. oktobris, 13:45:10 »
Kā jums? Daddy ir pižiks, bet vai tas vienīgais, stipri šaubos..

tas ir izejamais pižiks :)  vēl ir ziemas makšķerēšanai :)

otrā - rudens cepure man ir kepka ar nolokāmu maliņu, var locīt var nelocīt... bargos laika apstākļos, kā šorīt, man pofig kā es izskatos, svarīgi ir kā es jūtos ;)

Vasaras cepure ir "tropu ķivere" šitāda http://www.patrioti.lv/product/lv/tropu-cepure/2/ baisi ērta un laba pret sauli.