Autors Tēma: skaistas kleitas  (Lasīts 6862 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: skaistas kleitas
« Atbilde #15 : 2018. gada 27. oktobris, 15:08:59 »
Patērētāju sabiedrības zombēšana vai dzīres mèra laikā..
Kleita vienai reizei?...ok, tā Megana ir "progresīva" un uzvilks divreiz.....bet viena kokvilnas krekla saražošanai vajag tik daudz ūdens, cik cilvēks izdzer 2 gadu laikā...
Un tā mēs domājam par saviem mazbērniem? ...par to pasauli, ko atstàsim viņiem?..
...tik sapņo par jaunàm kleitàm un kurpju istabām! ;)
...labi, ka tos vienreizējos traukus aizliegs vismaz ES...

Megana pieķerta arī ar nenogrieztu cenu zīmi pie kleitas, tad jau laikam domāta 1reizējai uzvilkšanai un atdošanai atpakaļ. Tas varbūt vēl progresīvāk - katra dāma pa reizei palieto ;)

« Atbilde #16 : 2018. gada 27. oktobris, 16:31:29 »
...labi, ka tos vienreizējos traukus aizliegs vismaz ES...

štrunts par traukiem, bet aizliegs arī vates kociņus - ar ko pēc tam mums, meitiešiem, bik izmērējušos skropstu tušu pielabot? un ausu (savu un kaķa) tīrīšanai šamie ar bij ideāli piemēroti. Pavēlēsiet tīt vati ap sērkoku kā padomju laikos? Sērkoki, starp citu, iznīcina mežus.     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2018. gada 27. oktobris, 16:41:43 »
Ausis vispār nedrīkst bakstīt  :talking: Par kaķu ausīm nezinu

Man tuša nekad neizsmērējas, tāpēc tādu vates koku vispār nav. Vrb aceņu sīko detaļu notīrīšanai gan noderētu, bet kkā iztieku

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #18 : 2018. gada 27. oktobris, 16:54:32 »
štrunts par traukiem, bet aizliegs arī vates kociņus - ar ko pēc tam mums, meitiešiem, bik izmērējušos skropstu tušu pielabot? un ausu (savu un kaķa) tīrīšanai šamie ar bij ideāli piemēroti. Pavēlēsiet tīt vati ap sērkoku kā padomju laikos? Sērkoki, starp citu, iznīcina mežus.   
1)meži ataug!
2) iespējams tie vates kociņi, ko piedāvās veikalā, būs no koka un nevis plastmasas.
3) vajadzētu atkritumu šķirošanā ieviest ar šos vates kociņus - gribi nopirkt 100 jaunus - nodod 100 vecos! :)
4) ar pirkstiem tīt vati uz kociņa - tàs ir iemaņas un pirkstu veiklība un dāmàm pēc 60+ būtu obligāti veicamas kustības! ;)

p.s.
Un velns ar ārā, es okeānà nevaru atrast vairs neapdzīvotu salu, kur nebūtu šo draņķu!...un cik vēl zivis ir šos sarijušàs...
Bet tēma ir par patērētàju sabiedrības zombēšanu...ai, cik skaista kleita princesei!...es ar tàdu gribu, kaut drēbju skapī vismaz dažas ir...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2018. gada 27. oktobris, 17:00:13 »
Bet tēma ir par patērētàju sabiedrības zombēšanu...ai, cik skaista kleita princesei!...es ar tàdu gribu, kaut drēbju skapī vismaz dažas ir...

Tēma vispār ir (bija) par skaistām, konkrētām kleitām :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #20 : 2018. gada 27. oktobris, 17:05:19 »
Tēma vispār ir (bija) par skaistām, konkrētām kleitām :mrgr:
kuru ražošana un reklāma pied.r§ pasauli....

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2018. gada 27. oktobris, 17:10:00 »
kuru ražošana un reklāma pied.r§ pasauli....

Nu, jā, Tev labāk tās plikās dāmas

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #22 : 2018. gada 27. oktobris, 17:21:00 »
Nu, jā, Tev labāk tās plikās dāmas
nē, labāk tomēr apģērbtas...un bez liekā...neviena zinātniece / pētniece, kura saprot, kas notiek ar pasaules piesārņošanu un klimatu, tik izšķērdīgi nerìkojas ar savu garderobi...bet sabiedrības dāmas demonstrē savu ārējo "skaistumu" un  nerēķināšanos ar nākošajām paaudzēm...
Ne jau šis "skaistums" glābs pasauli....

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #23 : 2018. gada 27. oktobris, 17:22:58 »

Atslēdzies Minne

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #25 : 2018. gada 27. oktobris, 17:28:29 »
oj... :facepalm:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #26 : 2018. gada 27. oktobris, 17:44:24 »
oj... :facepalm:
nu, vai tas nav seksisms no Broņas?....pielīdzināt Bobi Jaroslavam!
Es iesaku sūdzēties administrācijai, lai Broņa par šādu uzbraucienu sēž skabūzī! :)
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 27. oktobris, 17:56:56 no nakata kngs »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #27 : 2018. gada 27. oktobris, 18:14:56 »
Kā korekti būtu izteikties par normālu vīrieti, kurš interesējas par sieviešu garderobi un tàs aksesuāriem?
Es arī interesējos un , piemēram, ja mani šajā ziņā salīdzinātu ar Šveika virsleitnantu Lukašu, es npteikti neapvainotos! :)
Ja kāds džeks man teiktu, ka es kā Jaroslavs - tas ir apzināts apvainojums vīrietim un ir jāatbild! Dot pa muti!
...bet sievieti tak nesit! ...ja viņa atļaujas šādi, tad ko? :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #28 : 2018. gada 27. oktobris, 18:23:52 »
Spārka tiks skaidrībā. Man rokas par īsu, sorry...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2018. gada 27. oktobris, 18:33:48 »
Kā korekti būtu izteikties par normālu vīrieti, kurš interesējas par sieviešu garderobi un tàs aksesuāriem?
Es arī interesējos un , piemēram, ja mani šajā ziņā salīdzinātu ar Šveika virsleitnantu Lukašu, es npteikti neapvainotos! :)
Ja kāds džeks man teiktu, ka es kā Jaroslavs - tas ir apzināts apvainojums vīrietim un ir jāatbild! Dot pa muti!
...bet sievieti tak nesit! ...ja viņa atļaujas šādi, tad ko? :)

Pag, par ko konkrēti pretenzijas?

Jaroslavs taču modes blogeris, un interesējas par modi, Un Bobis, iespējams, interesējas. Un Tu arī. Kas Tevi aizvaino Jaroslava sakarā? Varbūt pie vainas Tevis paša (neveselīgās) asociācijas vai interpretācijas?  :scratch: