Autors Tēma: skaistas kleitas  (Lasīts 6863 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: skaistas kleitas
« Atbilde #30 : 2018. gada 27. oktobris, 19:03:09 »
Patērētāju sabiedrības zombēšana vai dzīres mèra laikā..
Kleita vienai reizei?...ok, tā Megana ir "progresīva" un uzvilks divreiz.....bet viena kokvilnas krekla saražošanai vajag tik daudz ūdens, cik cilvēks izdzer 2 gadu laikā...
Un tā mēs domājam par saviem mazbērniem? ...par to pasauli, ko atstàsim viņiem?..
...tik sapņo par jaunàm kleitàm un kurpju istabām! ;)
...labi, ka tos vienreizējos traukus aizliegs vismaz ES...

Un tie miljonu miljoni, ko iztērē filmu uzņemšanai :n-:
Un aktrīzes arī uz Oskaru saģērbušās 1x lietojamās kleitās

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #31 : 2018. gada 27. oktobris, 19:04:49 »
Pag, par ko konkrēti pretenzijas?

Jaroslavs taču modes blogeris, un interesējas par modi, Un Bobis, iespējams, interesējas. Un Tu arī. Kas Tevi aizvaino Jaroslava sakarā? Varbūt pie vainas Tevis paša (neveselīgās) asociācijas vai interpretācijas?  :scratch:
sievietes no Venēras, bet vīrieši no Marsa....attiecìgi arī apvainojumi ir dažàdi....Tu mani mierīgi vari saukt par Lienes ielas slampu un man ne silts, ne auksts....bet ja es Tevi tà nosaukšu, tad uzreiz būs bans! ...es zinu, ka Tevi, Minne, var mierìgi salìdzināt ar Jaroslavu un varbūt pat lepna būsi! :)
Saproti, ka mēs no MAAAAAAARSA! :)
...un īsti džeki neraud, nesūdzas utt...arī  Bobis jàdomā, ka neskries pie Spàrkas.....tāpēc es tam pievēršu uzmanību, kaut nav pret mani!
Ar cieņu,
virsleitnants Lukašs :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #32 : 2018. gada 27. oktobris, 19:17:42 »
nakatiņ, tad varbūt ir iespēja identificēties ar citu Jaroslavu - ar Gudro no Kijevas Krievzemes  :m:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #33 : 2018. gada 27. oktobris, 19:26:02 »
Nakat, un, kā Tu domā, kā justos pats Jaroslavs, stilīgs modes blogeris (kurš neievēro robežas starp dzimumiem apģērba, vispār ārējā izskata ziņā), uzzinājis, ka kāds vīrietis, kurš arī interesējas par sieviešu kleitām, cepurēm utt., salīdzināšanu ar viņu ir uztvēris par tik milzīgu apvainojumu, ka pa muti jāsola?
Kur te politkorektums, demokrātija utt.?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #34 : 2018. gada 27. oktobris, 19:41:00 »
Viņš tak alkst pēc tādas attieksmes, jo tad lielāka publicitāte un reklāma....tas ir cinisks bizness un nevajag to putrot ! ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #35 : 2018. gada 27. oktobris, 19:47:21 »
Nu Tu jau labāk zini. Bet es tā nedomāju. Kaut kad es viņu klausījos Kiviča raidījumā, man viņš patika un likās interesants. Un zini, pēc tā raidījuma es viņu nekādā plauktiņā neieliku, ja Tu domā par kādu seksuālo orientāciju. Vienkārši netradicionāli domājošs jaunietis, tikpat labi viņš var būt heteroseksuāls, biseksuāls, gejs, transpersona vai vispār aseksuāls. Skaidrs bija viens, ka neparasts un nebaidās iet savu ceļu.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 27. oktobris, 19:57:24 no Broņa »

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #36 : 2018. gada 27. oktobris, 20:16:23 »
... nevaru noliegt, ka arī ir tieksme vērtēt pēc skata, tomēr negribas nonākt tikt tālu :)

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies ragana

« Atbilde #37 : 2018. gada 29. oktobris, 09:05:18 »
Kleitas skaistas, vismaz dažas. Man patika tās par 10K un 13K.  :)
Bet Jaroslavs sen ir nogriezis matus, uzvilcis brūnu polo krekliņu un strādā Narvesenā pie Bērnu pasaules.

Atslēdzies dille

« Atbilde #38 : 2018. gada 29. oktobris, 09:29:37 »
Pirms izteikt savu viedokli, vēlētos zināt, uz kādu pasākumu Reno ar šādu kleitu ietu?  kaut kas jau paredzēts?
It kā jau smuki, bet kleita tik uzmanību piesaistoša, ka max 2 reizes tādu uzvilksi.
Šai ziņā atbalstu Nakatu -  tas, kas vienreizlietojams, tas vairs nav smuki.

Atslēdzies reno

« Atbilde #39 : 2018. gada 30. oktobris, 08:00:41 »
Vai tad uzreiz jādomā racionāli?

Atslēdzies vellata

« Atbilde #40 : 2019. gada 24. janvāris, 13:08:32 »
Daļa no tām kleitām izskatās arī uz ofisu ejamās. Vēl daļa liekas viegli plaģiātojama :D