Autors Tēma: Tests - komēdija, traģēdija, drāma, detektīvs  (Lasīts 1917 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Tests - komēdija, traģēdija, drāma, detektīvs
« : 2018. gada 28. oktobris, 13:10:02 »

http://www.delfi.lv/vina/atputa/tests-kada-izrade-ir-tava-dzive-komedija-tragedija-drama-vai-detektivs.d?id=50526099

Man pašai likās, ka normāli atbildu, nekā traģiska, bet rezultāts graujošs. Cerēju izvilkt vismaz līdz drāmai.

Traģēdija

Liktenis ir nežēlīgs un traģisks – tu to lieliski apzinies, bet savu cīņu ar nepārvaramo pretinieku reti izliec citu apskatei. Tu skumji klīsti pa pelēko pasauli, klausoties “My Chemical Romance” dziesmu “I’m not Okay” (Man nav viss kārtībā) vai kaut ko tikpat iedvesmojošu, piemēram, grupas “Placebo” solista Braiena Malko skanīgo vokālu. Lai arī doma par pašnāvību tev nav sveša, spēju patiešām izprast dzīves traģisko pusi un to, cik niecīgas ir tavas spējas cīnīties ar visas pasaules ļaunumu, tu uztver kā dāvanu. Ne katram šī spēja ir dota, tāpēc arī savas sajūtas tu labāk apceri kādā klusā stūrī, nevis kopā ar citiem.

Atslēdzies Nāra

Re: Tests - komēdija, traģēdija, drāma, detektīvs
« Atbilde #1 : 2018. gada 28. oktobris, 13:14:46 »
Man ir komēdija.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2018. gada 28. oktobris, 13:27:00 »
Hahaha...detektīvs.
Bet ziņkārīga es toč neesmu un binokļa arī man nav

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #3 : 2018. gada 28. oktobris, 14:13:13 »
Man arī traģēdija.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #4 : 2018. gada 28. oktobris, 14:42:45 »
detektīvs,bet jautājumi stulbi,atbilžu varianti neatbilst.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #5 : 2018. gada 28. oktobris, 14:43:00 »
Detektīvs.
Dīvaini, jo mani pilnīgi neinteresē, kas ir vai ko dara kaimiņi, ko arī atbildēju jautājumā. Ne mani interesē raudoši bērni, ne kolēģu strīdi.

Neloģisks tests.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2018. gada 28. oktobris, 15:32:50 »
hahaha

Detektīvs
Cīņa par taisnīgumu un vainīgo meklēšana dažādās situācijās ir tavas dzīves mērķis. Tu vēlies izskaidrot teju jebkuru gadījumu – tas uz tevi attiecas vai nē. Tevi neatstās vienaldzīgu raudošs bērns rotaļu laukumā vai divu kolēģu konflikts pat tad, ja šis bērns nav tavs, bet kolēģi strādā citā nodaļā, no kuras darba neko nesaproti. Tāpat tu lieliski zini, kā izskatās visu pretējā mājā dzīvojošo kaimiņu dzīvokļi, un ar ko viņi nodarbojas – ne velti tu izmeti televizoru un iegādājies binokli. Tu zini, ka tavs analītiskais prāts, spēja pamanīt sīkumus un atrast risinājumus jebkurai problēmai var noderēt ikvienam. Jā, cilvēki mēdz dēvēt tevi par ziņkārīgu un reizēm arī kašķīgu, tomēr tas ir upuris, ko taisnīguma un vainīgo noskaidrošanas vārdā nebaidies nest.
Jocīgi, jo likās,ka manu atbilžu vispar nav  :scratch:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #7 : 2018. gada 28. oktobris, 17:52:03 »
Komēdija.

Atslēdzies dip

« Atbilde #8 : 2018. gada 28. oktobris, 19:10:50 »
Man nav uz ko skatīties pa logu :banhead: - sēta un mežs.
Detektīvs

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #9 : 2018. gada 28. oktobris, 19:13:46 »
Man arī traģēdija, bet loģiku neredzēju. Ak, jā - līdzņemamo kafiju nelietoju.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

« Atbilde #10 : 2018. gada 28. oktobris, 19:16:34 »
Es dabūju drāmu: visnotaļ atbilstoši, lai arī neglaimojoši :)

Drāma ir žanrs, kurā aplūkotās tēmas tiek tuvinātas realitātei. Tu apzinies, ka viss tavā dzīvē notiek pa īstam, tā ir realitāte, nevis kaut kāds izdomājums. To tu nekautrējies izrādīt arī apkārtējiem – neko, kas notiek ar tevi, nedrīkst atstāt bez pienācīgas ievērības. Jā, tevi mēdz dēvēt par drāmas karalieni vai pavēlnieku, tomēr tu lieliski apzinies, ka tas notiek tikai tāpēc, ka apkārtējie neapzinās situācijas nopietnību. Tev piemīt kaut kas gan no romantiskās, gan no psiholoģiskās, gan no liriskās drāmas tēliem. Tu ilgojies pēc sapratnes (jo neviens taču tevi nesaprot), dvēseliskuma un neparastā skaistuma (lai kas tas arī būtu). Tāpat tu cieši tici, ka esi neikdienišķs cilvēks ar netradicionālu un neparastu skatījumu uz pasauli, kas nesamierinās ar pasaules nepilnībām. Žēl tikai, ka visi pilnīgi parastie līdzcilvēki nepamana tavu unikalitāti.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies itta

« Atbilde #11 : 2018. gada 28. oktobris, 20:00:46 »
Detektīvs
:murmur: :bird:
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2018. gada 28. oktobris, 20:09:24 »
Atbildes tādas, ka nav ko izvēlēties, neatbilst neviena. Tad kas ko brīnīties par tikpat neatbilstošiem rezultātiem.
Ja es aplietos ar līdzpaņemto kafiju (ko vispār nekad nepērku un nedzeru! bet nu pieņemsim), tad vispirms pie sevis nopukstētu kādu vārdu iz nenormatīvās leksikas, tad, cik nu iespējams, censtos sakopt apģērbam nodarīto skādi un beigu galos kādam to atstāstītu kā joku (ne internetā!). Un kādu atbildi man būtu jāizvēlas?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #13 : 2018. gada 28. oktobris, 20:12:34 »
Uz vairākiem jautājumiem es būtu pavisam atšķirīgu atbildi sniegusi, bet tāda, protams, kā variants netika piedāvāta.
Tad nu sanāca - detektīvs. :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #14 : 2018. gada 28. oktobris, 22:26:46 »
Tikai man un Elzy dzīve kā komēdija  :clap: