Autors Tēma: Kurpju niķi  (Lasīts 2013 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Kurpju niķi
« : 2018. gada 30. oktobris, 07:09:27 »
Nez, ir kāds algoritms apavu iepirkšanā?Es domāju - kā var atšifrēt apavus, kuros zeķes (arī kājas, protams) krāsosies melnas? Zeķes bruks un saurckulēsies pēdā? Mūžīgi mūžos izgrauzīs caurumu zeķēs uz īkšķa?Laikotas tak tā un šitā, ērtas, bet... izmetamas tūlīt pēc pirkšanas. Un nav jau tā, ka kājas nepareizas un mūžīgi šitā, nē, šad tad ik pa laikam gadās.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

Re: Kurpju niķi
« Atbilde #1 : 2018. gada 30. oktobris, 07:14:57 »
ir. visbiežāk zīmols un cena

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2018. gada 30. oktobris, 07:43:42 »
Es laikam nevienu tādu gadījumu pat neatceros, kaut nepērku dārgus zīmolus.  Tomēr Tev būs vainīga kāja.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #3 : 2018. gada 30. oktobris, 08:40:45 »
 :smile:
Ja apava iekšpuse ar smuku melnu ādiņu, gandrīz 100% garantija, ka krāsos.
Ja audumiska odere ar izteiktu virzienu uz iekšpusi (kāja iet iekšā super), tad liela iespēja, ka līdz darba dienas beigām puse zeķubikses atradīsies apava purngalā, bet stakle kūļāsies ap ceļgaliem.
Ja pērkot kurpes vai zābakus pirksteļi viegli skaras klāt augšpusei, sāc iepirkt jaunus zeķu krājumus.
Un no manas puses - nekad nepērciet sintētiskos kājās maucamos, kājas pagalam un staigāšana pavisam švaka. :banhead:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4 : 2018. gada 30. oktobris, 08:40:48 »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2018. gada 30. oktobris, 08:53:00 »
Vel ko citu varu iedomàties, bet ka zeķubikse purngalā un kur tur vel stakle....kā tas ir iespējams?? Laikam tā ir, kad pērk tikai dārgus zīmolus no nabaga dzìvnieku ādiņām  :rofl:
Tiešām ieteikt neko nevaru, jo man pat kāja īsti nekad nav noberzta...vrb bieza āda  :rofl:
Mierinājumam varu pateikt, ka neesmu ideāla un man gan jau ir citas problēmas   :talking:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2018. gada 30. oktobris, 10:23:47 »
Vienīgais, kas mani no Cammas minētā skāris - ir apavi, kuros zeķu purngali plīst. Un pat nav no šaurākajiem, bet plīst. Un ir šauri apavi, kuros neplīst.
Bet nav mirstamvaina

Atslēdzies diddly

« Atbilde #7 : 2018. gada 30. oktobris, 12:43:27 »
pret zeķu purngalu plīšanu palīdz kāju nagu apgriešana

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2018. gada 30. oktobris, 13:13:08 »
Ko tu neteiksi? A es pat neiedomājos! Nagi cauri zābakiem pa parketu skrapšķ.... Kā poručikam Rževskim.
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2018. gada 30. oktobris, 13:46:45 »
pret zeķu purngalu plīšanu palīdz kāju nagu apgriešana

Jā, dažu apavu uzaušanai speciāli tiek ataudzēti nagi  :smej:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #10 : 2018. gada 30. oktobris, 16:04:34 »
Nagu audzēšanas vietā purngalus var piebāzt arī ar avīzēm. :talking:
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?