Autors Tēma: Psiholoģijas mīti  (Lasīts 8084 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Amālija

Atb: Psiholoģijas mīti
« Atbilde #30 : 2025. gada 25. oktobris, 16:50:09 »
Manas domas - pēc izskata var pateikt. Katrai ķermeņa daļai ir nozīme.  Jāprot tikai nolasīt. Nu, piemēram, pirkstu garums - kājām, rokām. Acu lielums, forma., Lūpas. Ausis. Mati, to struktūra. Krūtis, gurni. Cilvēks pat aptaukojas ar nozīmi. Tas ir - vieniem tievas kājas, vāja seja, bet liels vēders. Citiem pakaļa aug  Dubultzods.

Neatceros kur, bet pasen izlasīju, ka pēc vienas pazīmes var noteikt, cik aktīva, radoša ir sieviete seksā.

Diezgan liela šaize rodas, kad tiek mākslīgi mainīts izskats - lūpas, krūtis, pakaļa. Jo tad informācija zemapziņai tiek kļūdaini pasniegta.

Bet mani varat neklausīties. Es arī astroloģijai ticu :mrgr:

Un ka tur bija ar to sviedru smaržu?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #31 : 2025. gada 25. oktobris, 16:59:45 »
Saki, ka pūlies cik vēlies ja piedzimi ar intriganta feisu, būs tev tādam intrigantam arī būt un mainīt sevī neko nevari? Tā kāds? Liktenis Sliktenis lēmis un tur nu neko darīt vairs nevar, tāds fatāls tas tavs domu gājiens?

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #32 : 2025. gada 25. oktobris, 17:10:37 »
Ko nozīmnē intriganta feiss? Tas taču nenozīmē šauras ačteles, šaudīgu acu skatu, slapjas lūpas. Tā var būt īpaša auss forma. Zeltnesis krietni garāks par rādītājpirkstu. Un tas, ka manī ierakstīts "intrigants", nenozīmē, ka tāds būšu. Jo nebūs situācijas atbilstošas. Bet jā, domāju, ka viss ierakstīts. Tāpat kā plaukstas līnijās - viss dzīves ceļš, pagātne, talanti utt. Mēs katrs nēsājam līdzi savu instrukciju, kuru nemākam un nemaz netaisāmies iemācīties lasīt.

Tāpat - nav taču cilvēkam tikai 1 rakstura iezīme. INTRIGANTS. Un viss. Katrā cilvēkā ir rosols. 16 procenti intrigants, 8 procenti vardarbīgs, 12 procenti saimniecisks, 9 procenti miernesis. Pie konkrētiem apstākļiem, trigeriem kādi procenti izgaismojas. Kādi guļ. Mēs taču dažādās situācijās esam dažādi. Dažreiz nododam (kaut pašiem liekas, ka cēlu mērķu labā), dažreiz piešmaucam, dažreiz domās nomušījam.
Sastiķējoties ar citiem, veidojas citas kombinācijas, vienas iezīmes izceļas, citas turpina gulēt.

« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 25. oktobris, 17:16:03 no Amālija »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2025. gada 25. oktobris, 17:26:51 »
Lai nu būtu tā auss forma un visas īpašības katrā. Un tomēr - es ieraugu un mirklī skaidri zinu - NĒ. Kalnos kopā nekāpšu. Vai sirdi tev nekratīšu... Un nemaz negaidīšu - veidosies tam ar tām ausīm vai kājas otro pirkstu tā viņa ausu vai pirkstu formai Liktens paredzētā situācija kādai dranķībai, vai šoreiz ne...

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #34 : 2025. gada 25. oktobris, 17:32:28 »
Nu ja, Tu ieraugi un skaidri zini. Tava zemapziņa arī ierauga un skaidri zina.
Primitīvi - Tu ieraugi ugunskuru un skaidri zini: uz tā nevajag sēdēt. Bet kā Tu zini? Šajā taču neesi sēdējusi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2025. gada 25. oktobris, 17:40:57 »
Uguns karsta, to ieaudzina bērnam ģimenē. Protams, es zinu. Bet jautājums jau nav par zina vai nezina, bet - kādēļ konkrētām īpašībām ir vienojošas pazīmes, detaļas cilvēka izskatā iekļautas a'priori. Tikpat labi, nodot var arī ar enģeļa seju, bet tādēļ jau neviens neapgalvos ka visi enģeļizskatīgie ir nodevēji vai apklačotāji... Izņēmumus jau neviens nav atcēlis, un tomēr...

Nu labi. Audzināšana ģimenē, vērtības, ģenētika ar tām ausīm un pirkstiem. Bet arī neder, ģimenē visi skopiķi, viens izaug dāsns vai vispār nauda slīd gar pirkstiem...  :?:
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 25. oktobris, 17:48:58 no tuk »

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #36 : 2025. gada 25. oktobris, 17:51:20 »
Nezinu par tām vienojošām pazīmēm cilvēka izskatā. Visiem seksuālajiem maniakiem izskatā ir kas? Masu slepkavām? Kleptomāniem?
Kā Tu savu izskatu raksturotu? :)

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #37 : 2025. gada 25. oktobris, 18:02:17 »
Fiziognomika.
Neesot pamatojumu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #38 : 2025. gada 25. oktobris, 18:02:49 »
Kleptomānija jau slimība... kaut, kad ar puiku bijām pie ārsta, viņš uzmetot vien skatu jau prognozēja problēmu kura apstiprinājās.
Nu man izskatā arī protams ir nolasāmas un domāju daudzmaz citiem prognozējamas iezīmes, kā nu bez tā...  :rofl:
« Pēdējās izmaiņas: 2025. gada 25. oktobris, 18:25:35 no tuk »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #39 : 2025. gada 25. oktobris, 18:08:29 »
Fenotipoloģija arī varētu būt.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #40 : 2025. gada 25. oktobris, 18:32:47 »
Daudzām slimībām ir simptomi. Bronhām - paplatināti pirkstu gali, aknām - dzelteni acu āboli (laikam), psihozāļu lietotājiem vaska āda. Fakts, ka speciālists uzreiz saredz problēmu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #41 : 2025. gada 25. oktobris, 18:52:30 »
Tas nebija pēc simptomiem, bet pēc genotipa. Piemēram - gariem slaidiem mēdz būt tas, bet īsiem vai resniem nemēdz vai reti.

Bet laikam pati izbūros un ko sapratu - ģenētiski vizuāli redzami instingti - nu tur tās minētās ausis, pirkstu garums utt, vaibsti veidojas audzināšanas utml ietekmē. Kā tā... Kāds tas raksturs un izpausmes, tas tad gēni + socializācija.

Tā saruna mums garajās brokastīs vienkārši izvērtās no viena puiša pieminēšanas, kurš iepēries ne tajā kompaškā un atskaitīts no studijām. Tukkngs teica - nebrīnos, viņam tāda ģļēva apakšlūpa, pavilkās, nespēja atteikt. Un tad nu panesās - kur tā vista, kur tā ola...

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #42 : 2025. gada 25. oktobris, 18:58:13 »
Gļēva apakšlūpa. Kāda tā ir? Tāda gaļīgi kratelīga? Vienmēr slapja?

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #43 : 2025. gada 25. oktobris, 18:59:38 »
Interesanti, kā mēs katrs savu izskatu raksturotu?

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #44 : 2025. gada 26. oktobris, 11:13:18 »
Es iedotu bildi MI, lai raksturo - ja man tas būtu svarīgi. Man visvairāk prātā iespiedušies citu raksturojumi. Gleznotājs, kas mani 18gadīgu (eļļa, audekls) iemūžināja, teica - ak, šis grieķiskais deguns :mrgr: Pusis no tēlnieku dinastijas, kad nogriezu īsus matus - ar tādu galvas formu tu vari mierīgi būt plikpauraina :mrgr: