Autors Tēma: Kas notiek ar pienu?  (Lasīts 3227 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Re: Kas notiek ar pienu?
« Atbilde #15 : 2018. gada 01. novembris, 21:27:13 »
Man piens parasti pankūku mīklā un  reizēm klātpiedzeršanai pankūkām ar zapti. Vēl baltajā mērcē.
Kafijai leju klāt trekno saldo krējumu. Parasti Talsu.
Ilgspēlējošie pieni kā Lāse, man garšā atsit slapju lupatu.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Pieslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2018. gada 01. novembris, 23:19:26 »
Pienu pērkam no zemnieka, lietojam tikai putrās un pie kafijas, pie tam es esmu pārgājusi uz 0,5%. Īsto pienu dzeru pie kartupeļu biezputras, aukstu

Atslēdzies ragana

« Atbilde #17 : 2018. gada 02. novembris, 08:38:53 »
Piens+medus+lauku rupjmaize. 3x gadā kolosāli.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2018. gada 02. novembris, 08:55:22 »
Piens+medus+lauku rupjmaize. 3x gadā kolosāli.
Kolosāli :nam:
Bet kāpēc tikai 3x gadā?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #19 : 2018. gada 02. novembris, 09:07:17 »
Vienkārši. Biežāk negribas.

Atslēdzies vilks

« Atbilde #20 : 2018. gada 04. novembris, 16:52:39 »
Pēdējā laikā dzeru ļoti daudz piena, parasti lazdonas parasto,  citreiz rimi parasto, garšo normāli. Vēl reizēm gadās nopirkt kādu bioloģisko, arī garša normāla.

Bet vispār cilvēkiem garšas izjūta dzīves laikā mainās, man, piemēram, saldumi vairs negaršo tā, kā bērnībā. Bet tam nav sakara ar saldumu sastāvu, bet pārmaiņām manā organismā. Ja kaut kas negaršo, iespējams, organisms signalizē, ka šito nevajag ēst/dzert.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #21 : 2018. gada 04. novembris, 17:50:45 »
Nesen uzzināju, kāds ir "Skolas piens" ... tur tiešām ir mamma mia...Kaut kad esot bijis "Rasēns", kas noteikti nav nekas labs (es pat nerunāju par tetrapaku atkritumu kalniem), šobrīd esot plastmasas pudele katram bērnam (!!!), kas piepildīta par 2 trešdaļām. Skolas saimnieces nesaprotot, kura dzerta un kura nē. Tā skolēni dažkārt tiek pie jau ieskābuša piena un plastmasas kalni aug vājprātīgos apmēros. Dažās pudelēs ir tikai caurspīdīgs šķidrums un nav skaidrs vai aparātā beidzies pulveris, vai skolēnu jociņi.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #22 : 2018. gada 04. novembris, 18:21:16 »
Nezinu, kur ir pudelītes, pie mums jau gadiem Skolas piena programmā ir mazais tetrapaciņas Rasēns(agrāk bij Lāsēns) katram bērnam - grib - dzer uz vietas, grib- nes mammai priekš kafijas  :). Normāls citādas tehnoloģijas piens, kajijai der.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2018. gada 04. novembris, 18:28:12 »
Manam bērnam starpbrīdī bija vienkārši jāiet uz skolas ēdnīcu, kur piens bija saliets glāzēs

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #24 : 2018. gada 04. novembris, 18:37:07 »
Nezinu, kur ir pudelītes, pie mums jau gadiem Skolas piena programmā ir mazais tetrapaciņas Rasēns(agrāk bij Lāsēns) katram bērnam - grib - dzer uz vietas, grib- nes mammai priekš kafijas  :). Normāls citādas tehnoloģijas piens, kajijai der.

Lūk, Rasēns esot bijis daudz labāks, jo neskābst un daudzi nesuši mājās mammu kafijai, bet platsmasas pudelēs skābst un reizēm ne bērniem, ne mammām :D