Autors Tēma: ...  (Lasīts 5688 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ...(cita)

...
« : 2014. gada 22. septembris, 21:59:30 »
Kāpēc neviens ne par ko nepriecājas? Rīt būs atkal jauna diena, atkal jauni prieki, protams, arī pa kādam kreņķim... Bet viss ir labs, kas labi beidzas!

viesmiiliigs

• Viesi
Re: ...
« Atbilde #1 : 2014. gada 22. septembris, 22:00:26 »
āmen!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2014. gada 22. septembris, 22:03:36 »
Nu tak, es Priecājos!!!  ;D Man tikko meistari aizgāja, atveda pārtaisītus  virtuves skapīšus. Beidzot māja kārtībā ;o)).
Nekas cits  šogad  vairs nev ieplānots. Bet gan jau... ;o))

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2014. gada 22. septembris, 22:04:47 »
Kaķis apmierināts, ka viņa teritorija beidzot sakopta?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2014. gada 22. septembris, 22:06:06 »
Labi, papriecāšos. Ja kāds atceras manu vaimanu tēmu par pazudušo kaķi- atradās pēc 9 dienām! Negribēju agrāk publiski priecāties, jo diez ko dzīvotājs neizskatījās, kad pārnāca. Bet nu jau ir atkopies, varu dalīties priekā!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #5 : 2014. gada 22. septembris, 22:07:58 »
Labi, papriecāšos. Ja kāds atceras manu vaimanu tēmu par pazudušo kaķi- atradās pēc 9 dienām! Negribēju agrāk publiski priecāties, jo diez ko dzīvotājs neizskatījās, kad pārnāca. Bet nu jau ir atkopies, varu dalīties priekā!

Tā ir lieliska ziņa! Kur tad atradās? Kāvies meitās?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2014. gada 22. septembris, 22:12:10 »
skrabinājās vienurīt pie durvīm. Kā mistiski pazuda, tā mistiski atradās. Kāvies nav, meitās nevar būt bijis, jo kastrēts. Drusku klibo, bet nu jau būs dzīvotājs :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #7 : 2014. gada 22. septembris, 22:13:43 »
Nu arī vienaldzīgam kaķim var sagribēties piedzīvojumus :) bet tiešām labs viss, ka slabi beidzas. Minkam mājas arests taad droši vien :D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #8 : 2014. gada 22. septembris, 22:14:18 »

Super!!!! Ak, Kungs, varu iedomāties.... vienkārši šams ievērtēja teritoriju ;o) Tai nozīmē, ka paplašināja robežas ... ;o)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #9 : 2014. gada 22. septembris, 22:16:40 »
skrabinājās vienurīt pie durvīm. Kā mistiski pazuda, tā mistiski atradās. Kāvies nav, meitās nevar būt bijis, jo kastrēts. Drusku klibo, bet nu jau būs dzīvotājs :)
Būs noteikti kaut kur ķepu sastiepis un gaidīja zem krūma, kamēr  varēs līdz mājai doklibot

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #10 : 2014. gada 22. septembris, 22:18:07 »
Kaķis apmierināts, ka viņa teritorija beidzot sakopta?
Košaks, kamēr veči rosijās sargāja savas trīs bļodas, lai šie nenočiep sausiņus ;o))

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #11 : 2014. gada 22. septembris, 22:20:15 »
Veči tik badīgi izskatījās?  ;D

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #12 : 2014. gada 22. septembris, 22:28:30 »
šams tos sauciņus pat man neuzticētu, kur nu  kaut kādiem  aizdomīgiem  tipiem

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #13 : 2014. gada 22. septembris, 22:36:24 »
Vispār es varētu priecāties par Izteikties pogu ziņu publicēšanai. Man bieži gribas tieši Izteikties nevis atbildēt publicēt vai kā citādi paust savu viedokli :D

Atslēdzies ragana

« Atbilde #14 : 2014. gada 23. septembris, 09:50:38 »
Esmu ļoti priecīga līdz ar Tevi. Pa īstam! :)