Autors Tēma: Asas sāpes galvā.  (Lasīts 2614 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Kamene

Asas sāpes galvā.
« : 2018. gada 03. novembris, 00:13:28 »
Asas dūrienveidīgas  sāpes galvas aizmurē labajā pusē , vislaik vienā punktā ,ļoti mokošas, uznāk ne no šā ne no tā. Var būt vairākos gados reizi, var atkārtoties pēc dažiem mēnešiem. Biju pat 3 dienas uz slimības lapas, jo neko nevarēju darīt. Ne pie vienām citām sāpēm nav bijušas domas par pašnāvību, bet šīs sāpes ir neizturamas, jo nezini, kad būs nākamais dūriens, pēc minūtes vai dažām sekundēm. Ar parastajām galvassāpēm, kad galva sāp stipri, pat salīdzināt nevar. Un zāles šīs stiprās dūrienu sāpes nevar noslāpēt. Ko darīt? Vai kādam ir bijis kas līdzīgs?
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 03. novembris, 06:59:22 no pitons »

Atslēdzies Kamene

Re: Asas sāpes galvā.
« Atbilde #1 : 2018. gada 03. novembris, 00:24:09 »
Sāpes ir durstošas ,galvas aizmugurē, labajā pusē, visu laiku vienā vietā . Kādam ir tā  bijis ?  Vienreiz bija pat 3 dienas pēc kārtas, biju pat uz slimības lapas. Tagad pēc gada atkal ir klāt. Ko darīt - pretsāpju līdzekļi palīdz tikai daļēji un neilgi,  šīs sāpes ir ļoti mokošas
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 03. novembris, 06:58:37 no pitons »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2018. gada 03. novembris, 00:29:58 »
Man tā ir bijis - gan, kad salīdzinoši īsu laiku tā asā duršana, gan, kad vairākas dienas.  Liekas, pirms laiciņa tieši par šāda veida sāpēm te jautāju, bet neatceros, kas tika atbildēts, vrb kkas par kādu nerva iekaisumu?  :scratch:
Neko jau nedaŗīju, jo nebija ideju, ko daŗīt. Cietos, un kkad pārgāja, bet neomulīgi jau ļoti.

Lūk, atradu to savu tēmu http://www.sarunuforums.lv/forums/veseliba/dur-galv/

Atslēdzies magda

« Atbilde #3 : 2018. gada 03. novembris, 10:26:58 »
Migrēna?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4 : 2018. gada 03. novembris, 10:39:09 »
Magnētiskā rezonanse galvai bija? Izklausās pēc neiroloģijas

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2018. gada 03. novembris, 10:41:38 »
Piedod, bet tam ir ārsti. Ko tas Tev dos, ja kāds pateiks, ka viņam arī tā ir. Meklēt diagnozi forumā  :rat:

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #6 : 2018. gada 03. novembris, 11:36:03 »
Domāju, rakstīt vai nē, labi, pieminēšu.
Var būt arī spiediens - ir dzirdēts par duršanu dēļ spiediena.

Man tā nav bijis, bet citā sakarā reiz pilnīgi nejauši nonācu pārbaudē Diagnostikas centrā, kur man mērīja asinsspiedienu galvā!
Slēdzienā bija, ka ļoti atšķiroties asinsspiediens smadzeņu kreisajā un labajā pusē...
Protams, būtu labi tikt uz īsto pārbaudi īstajā (saasinājuma) brīdī.

Atslēdzies itta

« Atbilde #7 : 2018. gada 03. novembris, 11:44:30 »
Ja tā, tad prasītos saukt ātros tajā brīdī, kad ir sāpju leikme, lai ved uz slimnīcu un tad varētu būt, ka atrastu cēloni... citādi nereāli, jo ģimenes ārsts jau nopietnas pārbaudes nevar veikt, jo nav ar ko...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies itta

« Atbilde #8 : 2018. gada 03. novembris, 11:46:06 »
Piedod, bet tam ir ārsti. Ko tas Tev dos, ja kāds pateiks, ka viņam arī tā ir. Meklēt diagnozi forumā  :rat:

Vismaz virzienus, kā rīkoties un pie kā griesties noteikti var atrast, jo ne jau visi ir tik adavancēti un ne visiem ir ļoti pretīmnākoši ģimenes dakteri...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2018. gada 03. novembris, 11:54:02 »
Migrēna?

Nē, tās ir cita veida sāpes. Tiešām uz neiralģijas pusi, kas skar pakauša nervu

Pagūglējot, var atrast, kas, un ko daŗīt

Atslēdzies magda

« Atbilde #10 : 2018. gada 03. novembris, 12:43:00 »
Minne- nu, nez, migrēnas buķete ir gana plaša. Mokoties savās migrēnas lēkmēs, esmu jutusi arī durošu sāpi vienā punktā- kā ar naglu  :(
Piekrītu viedoklim,ka jāiet un jāmeklē sāpju cēlonis! neirologs, algologs, magnētiskā rezonanse utt...

Atslēdzies Kamene

« Atbilde #11 : 2018. gada 03. novembris, 23:29:00 »
Migrēna tās klasikajā izpausmē nekad dzīvē man nav bijusi.  Toreiz, kad biju uz slimības lapas 3 dienas ar šo kaiti, ģimenes ārsts teica, ka cēlonis var būt kakla rajonā osteohondroze vai arī varbūt galvu pārpūta vējš. Izrakstīja ļoti stipras pretsāpju zāles. Ar tām sāpes veselas 3 diennaktis nerimās, tad pārgāja. Biju aiz laimes kā septītajās debesīs. Pirmdien iešu pie ārsta, jo tas ilgst jau vairākas dienas, un šovakar sāpes atkal atsākās ( pa dienu nebija) . Ģimenes ārsts mums kā tāds sava veida psihoterapeits, droši vien pateiks, ka nekas traks vai ka izmeklējumos neko īpašu neredzēs un atkal izrakstīs pretsāju zāles.  Bet tās nevar dzert bezgalīgi, un mani galvenokārt interesē, ko darīt vai nedarīt, laisāpes nesāktos.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2018. gada 04. novembris, 11:25:55 »
Man ir visādi dūrēji bijuši, arī galvā, bet parasti paši ātri pārgāja. Mēdz būt migrēna, bet ar to es protu cīnīties. :)
Tev ieteiktu prasīt no ģimenes ārsta nosūtījumu pie laba neirologa un meklēt sāpēm cēloni.

Atslēdzies Kamene

« Atbilde #13 : 2018. gada 04. novembris, 18:07:54 »
Paldies! Galvenais laikam ir atrast LABU speciālistu. Kurš atradīs sāpju cēloni, jo seku likvidācija ( ar pretsāpju līdzekļiem ) neļaus izvairīties no tām naķotnē.
....Ja jūs zinātu, cik patiesībā liela laime ir, kad nekas nesāp..... Kad var brīvi nomazgāt traukus, izlaucīt grīdas,par citām nodarbēm nemaz nerunājot.  :)

Atslēdzies magda

« Atbilde #14 : 2018. gada 04. novembris, 22:40:24 »
Kamene- mēs to zinām!