Autors Tēma: kapu zagļi  (Lasīts 7228 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: kapu zagļi
« Atbilde #30 : 2014. gada 17. novembris, 14:54:51 »
Tad kaimiņi iebetonējās jūsu teritorijā? Ko darīsiet ar to betonu savā teritorijā?

Pieslēdzies reno

« Atbilde #31 : 2014. gada 17. novembris, 15:24:44 »
Nez vai lauzīsim ārā, nav ko karmu bojāt. Uz pārvaldi jābrauc šā vai tā, pārreģistrēt līgumu, tad arī ziņosim rakstiskā veidā. Vajadzētu jau pieprasīt, lai iestāda jaunus krūmus.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #32 : 2014. gada 17. novembris, 15:43:37 »
Karmu jau kaimiņi sabojāja. Lai kompensē vismaz kociņus, jaunus stādus.

Atslēdzies Danija

« Atbilde #33 : 2014. gada 17. novembris, 16:59:34 »
Pilnīgi skaidrs, ka to vietu kāds ir iekārojis.Par to liecina nolīdzinātā kapu kopiņa un lapas.Ja tā kapuvieta tur ir tik ilgus gadus, tad tie ļauži, kuriem tuvinieki atrodas kaimiņos jau redz, ka tā tiek apkopta. Pilsētas kapos jau savādāk.Laukos gan tik brutāli nerīkojas.Mums arī līdzās ir divi nezināmu cilvēku apbedījumi, tur jau gadiem neviens nenāk kopt, es pat nezinu , kas tur guļ. Laikam visi piederīgie miruši.Vīramāte vienmēr apkopa un es turpinu.Kaut kā neērti atstāt neapkoptu, man jau nav grūti tos pāris soļus nogrābt un kādu puķi uzlikt.
Vienmēr var atrast to, ko nemeklē.
/Mērfija likumi/

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #34 : 2014. gada 17. novembris, 18:42:15 »
reno, viņi tagad, tikko, sabetonējuši jūsu gabalà??

Pieslēdzies reno

« Atbilde #35 : 2014. gada 17. novembris, 19:35:56 »
Man liekas, ka tik kapitāla tā mala, par 40 cm mūsu gabalā,  uztaisīta šovasar, tad arī krūmi pazuda. Man te mēģina nomierināt, ka tās kopiņas zaļumi (kapmirtes) pašas iznīkušas, bet tam es neticu, nevar tā iznīkt, ka līdzena vieta.
Un 40 cm varbūt liekas smieklīgi, bet ja no 3 metriem to nogriež, tad nemaz tik maz nav. Galvenais jau tā bezkaunība aizvaino.

Atslēdzies tex

« Atbilde #36 : 2014. gada 17. novembris, 19:47:58 »
Hmm, a tur kāds jau nav arī ieglabāts?

Ja nē, nevar nahrenizēt to betonu no sava īpašuma? Jūsu īpašums tak. Bez atļaujas ieķēzīts kkāds betons. Po, kā tas viņu veidojums pēc tam izskatīsies.

Tad jau es arī, vrb, varu uzsliet būdu (ar pamatiem) pretī prezidenta pilij un tur sākt dzīvot? Nez kāpēc, man šķiet ar gana lielu pārliecību, ka mani ar visu būdu pāris h laikā aizplenderētu tā, ka maz neliktos :D

Atslēdzies tuure

« Atbilde #37 : 2014. gada 17. novembris, 20:08:25 »
Tex,  nu tu salīdzināji, prezidenta pils un kapi  :fryingpan: :fryingpan: :rofl: :rofl: :rofl:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #38 : 2014. gada 17. novembris, 20:10:19 »
eu toch, panjemt kuvaldu un noskaldiit. un uzlikt plāksnīti "nelien, nav tavs".

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #39 : 2014. gada 17. novembris, 20:18:48 »
Par tiem 40 cm - it kā sīkums, bet, no otras puses, ir taču kaut kāds normatīvs, kāda platība vienam apbedījumam pienākas. Ja nu akurāt tie 40cm pietrūkst, lai kapavietu atzītu nevis vairs par, piemēram, trīsvietīgu, bet tikai divvietīgu?

Pieslēdzies reno

« Atbilde #40 : 2014. gada 17. novembris, 20:39:40 »
tieši tā -pēc papīriem  3 m, dabā 2.60

Atslēdzies tex

« Atbilde #41 : 2014. gada 17. novembris, 21:03:18 »
Tex,  nu tu salīdzināji, prezidenta pils un kapi  :fryingpan: :fryingpan: :rofl: :rofl: :rofl:
īpašums paliek īpašums, ne?
viens likums un viena taisnība visiem. Vai tomēr dažas cūkas vienlīdzīgākas, kā Orvelam?

Atslēdzies diddly

« Atbilde #42 : 2014. gada 18. novembris, 01:10:08 »
Izklausās baigi :faint:

Matīsa kapos pagaidām viss mierīgi,gadiem ilgi stāv neapkopti kapi,pie viena nogrābstam tuvumā esošos,lai lapas nepūš virsū. Tur daudz senu apbedījumu,bet kkā nav manīts,ka raktu virsū.
 Omītei kaimiņi arī kkad bija pietuvojušies ar saviem krūmiem,bet to mamma zināja. Tagad izskatās,ka kapavieta "iežmiegta"starp kaimiņu.

Reno,izskatās pēc saskaņotas pašdarbības.  Kur gan jau samaksāts kādiem ar.

Atslēdzies Tille

« Atbilde #43 : 2014. gada 20. novembris, 15:35:02 »
reno, kā jums tur beidzās/turpinās?

Pieslēdzies reno

« Atbilde #44 : 2014. gada 20. novembris, 16:16:47 »
Uztaisījām baigo memoriālu -ar apmali, skujām, vainadziņiem un svecēm:)) Lai tik pamēģina!
Ar papīriem brauksim,kad lielais pēcbrīvdienu bēru sastrēgums noies.

Laiku svētdien gan sola tādu, ka jādomā, vai vispār varēs iekulties.