Autors Tēma: jauna valdība  (Lasīts 22266 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: jauna valdība
« Atbilde #15 : 2018. gada 14. novembris, 14:32:36 »
Pīlēns ka Pīlēns
runā jau skaisti...padomju gados mācījās VDR....štazi ir jābūt lietai par viņu - nu, ne jau uzreiz informators, bet vairāk subjekts, ko uzmana...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2018. gada 14. novembris, 14:39:08 »
Puse jau viņu tādi

Atslēdzies daddy

« Atbilde #17 : 2018. gada 14. novembris, 14:54:32 »
Bordāns dabū kurvīti -    http://www.delfi.lv/news/national/politics/vairakas-partijas-izstajas-no-valdibas-sarunam-bordans-dusmigs.d?id=50579573

nu, kas tālāk?
Pabriks?

Es tak teicu, ka tā būs!  :talking:  JKP pievīla, un pasteidzās... tagad sanāk ka viņiem "draugos" tikai KPV... būtu joka pēc S piedāvājuši problēmu ministrijas - Veselības, Labklājības...arī VARAM un Kultūras, lai viņi aizrijās... a šis nē - uzreiz paceļ balto karogu... nenopietni...

Manuprāt Pabrikam vēl par ātru, vispirms ļaus Gobzemam aplauzties... un tad Pabriks, vai kāds cits "Pī" (ne tas, kuru piemin, tas pielaidi nedabūs) nāks kā nācijas glābējs, redzēsiet... 
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 14. novembris, 15:02:12 no daddy »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2018. gada 14. novembris, 14:59:37 »
Varbūt Zigis vēl saņems gandaŗījumu :)

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #19 : 2018. gada 14. novembris, 15:10:50 »
Ka tik nesanāk
Atlaist Saeimu!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2018. gada 14. novembris, 16:39:11 »
Varbūt Zigis vēl saņems gandaŗījumu :)

Mani pašreiz vairāk interesē cits jautājums. Ja Bordāns esot dusmīgs un A/P viņu esot uzmetuši, vai tas nozīmē arī to, ka, ja Vējonis nosauc Pabriku, tad JKP balso pret? Un tāpat - ar JV un NA, kuri arī pa A/P pēdām no līdzšinējām sarunām aizgāja? Un, ja tā (slinkums pašam rēķināt), tad vai vispār kādu vairākumu var sakasīt, neiesaistot KPVLV? Laikam jau nē?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #21 : 2018. gada 14. novembris, 16:39:45 »
es lieku uz Kučinski

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #22 : 2018. gada 14. novembris, 16:53:09 »
es lieku uz Kučinski

Mājiens uz to, ka šamie vēl ilgi ņemsies, un Kučinska līdzšinējā valdība strādās, strādās un strādās?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #23 : 2018. gada 14. novembris, 16:54:00 »

Mani pašreiz vairāk interesē cits jautājums. Ja Bordāns esot dusmīgs un A/P viņu esot uzmetuši, vai tas nozīmē arī to, ka, ja Vējonis nosauc Pabriku, tad JKP balso pret? Un tāpat - ar JV un NA, kuri arī pa A/P pēdām no līdzšinējām sarunām aizgāja? Un, ja tā (slinkums pašam rēķināt), tad vai vispār kādu vairākumu var sakasīt, neiesaistot KPVLV? Laikam jau nē?

Normāli sanāk, ja opozīcijā SC+JKP=22+16=38 balsis. Pārējie pozīcijā + neatkarīgā Jūlija :) 
Man šis variants sāk patikt. Trakos un mērkaķus jātur tālāk no granātām...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #24 : 2018. gada 14. novembris, 17:02:38 »

Normāli sanāk, ja opozīcijā SC+JKP=22+16=38 balsis. Pārējie pozīcijā + neatkarīgā Jūlija :) 
Man šis variants sāk patikt. Trakos un mērkaķus jātur tālāk no granātām...

KPVLV kopā ar tiem pārējiem ir zem lieeeeelas jautājuma zīmes. Katrā ziņā, kādam noteikti nāksies smagi piesmiet savus pirmsvēlēšanu solījumus, un tas ar lielu varbūtību nozīmē "tu - tū" 14. Saeimas vēlēšanās.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #25 : 2018. gada 14. novembris, 18:08:06 »
visu dienu vienā skriešanā. Beidzot apsēdos pie klavas un pirmais, ko ieraugu
http://www.delfi.lv/news/national/politics/bordans-atsakas-no-valdibas-veidosanas.d?id=50581467

Nu skaidrs- Cirks sācies. Nez, vai tiem 100 beņķiem vispār būs laika ar valsts lietām nodarboties.
Man liekas, ka vajag vienu  atsevišķu TV programmu, kur visu šo mūsmāju seriālu var noskatīties līdz galam.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #26 : 2018. gada 14. novembris, 18:28:43 »
vajag vienu  atsevišķu TV programmu, kur visu šo mūsmāju seriālu var noskatīties līdz galam.

Vo, vo! Vajag kaut ko līdzīgu Fabrikai!!!
Online katras partijas guļamistaba, tad vēl kopējās telpas pārrunām, tad vēl Balstiņa intervē katru individuāli.
Skatītāju balsojums, bez šaubām, 1. vietā!
Ā, nē - 1. vietā konkrētās partijas, pēc tam konkrētās partijas konkrētā "locekļa" anonīmie ziedotāji...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #27 : 2018. gada 14. novembris, 18:30:03 »
visu šo mūsmāju seriālu var noskatīties līdz galam.
Es atkal domāju otrādi. Kad viss būs beidzies, varēs painteresēties, kurš kuram kad un ko.
Kaut kā.. šķērmi. (Nē, pārsteigumu nekādu).

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #28 : 2018. gada 14. novembris, 18:34:10 »
Kaut kā.. šķērmi.

Da nu beidz! Par izrādi samaksāji? Biļetenu urnā iemeti?
Skaties izrādi līdz galam...

Es nesamaksāju :)
Un arī nemaz neskatos, vienīgi, cik te forumā kurš par ko cepas :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #29 : 2018. gada 14. novembris, 19:22:39 »
Nav jau par ko cepties, ir tiešī tā, kā tam jābūt - ēdīsim putru, ko paši savārījām.
Visus sakost!