Autors Tēma: jauna valdība  (Lasīts 22254 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: jauna valdība
« Atbilde #30 : 2018. gada 14. novembris, 19:29:57 »
Oi! Es takšu pavisam aizmirsis biju, ka Bordāns bijušais NA kautkastur, bet it kā zinātāji stāsta, ka sakasījies un aizgājis. Nav svarīgi, kurš kašķi sāka un kuram vairāk niezēja, bet ... NA demaršs tagad noteikti netiks uztverts dziļi personīgi? Vai tiešām nebūs tā, ka JKP tagad ar sarunu atkriteņiem ne un ne? Jā, vēl es gribēšu redzēt, kā klaji kosmopolitiskie A/P vienosies kopējā valdībā ar latvju nomalītes tautiskuma sargātājiem no NA. Noteikti būs interesanti skatīties, kurš no abiem būs vairāk gatavs upurēt savu vēlētāju cerības un dotos solījumus.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #31 : 2018. gada 14. novembris, 20:45:14 »
Nav jau par ko cepties, ir tiešī tā, kā tam jābūt - ēdīsim putru, ko paši savārījām.

Nu, ko es atkal izdarīju?

Gluži kā pie kristiešiem - dari, ko un kā darīdams - vienalga mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa  :mrgr:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #32 : 2018. gada 14. novembris, 23:30:35 »
Bet principā, ja jau viņi savā starpā nevar vienoties, tad  de fakto - neder tādam darbam. Bet atkal, kā lai viņus visus  lai atlaiž? Atkal būs tie ... atlaišanas pabalsti jāizmaksā. Klaunu bars. Vispār  vajadzētu beņķu skaitu samazināt  līdz vismaz 60, un uzlikt limitu, ka beņķus dala  tikai trīs, vai pat divas partijas no tām kas visvairāk balsu savākušas un automātiski pa pāris beņķiem tiem kas tika līdz 10%( vai arī vispār bez tādām iztikt, jo pēc %% spriežot tauta viņiem ne īpaši uzticas). Lai beidz to tirgu un sāk strādāt. Tiešām, pašiem no tautas kauns nemaz nav? es vispār nesaprotu, šamiem tos beņķus piešķīra priekš tam, lai viņi celtu  tautas labklājību. Un ja šamie netiek pie kopsaucēja, tātad katrai partijai ir savs priekšstats par to, kā darīt tautu laimīgu. Man personīgi padarītu laimīgu, ja jau pirmajā sēdē būtu lēmums visiem 100 beņķiem piešķirt atalgojumu minimālās algas  apmērā, visiem bērniem līdz pilngadībai jebkura veida ārstēšana un zāles bezmaksas, lai reiz beigtos tā labdarības naudas vākšana - jo valstij ir jārūpējas par katru bērnu - tā ir valsts nākotne un visiem pensiju sasniegušiem bezmaksas zāles, jo 70%  no tiem veselību ir zaudējuši strādājot valsts labā. Un tad lai pilda savus priekšvēlēšanu solījumus.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #33 : 2018. gada 15. novembris, 09:24:17 »
Ka tik nesanāk
Atlaist Saeimu!
Tas nebūtu sliktākais variants, jo Saeimas nespēja izveidot valdību liktu partijām uz 14.Saeimas vēlēšanām vairs nesolīt naudas labumus, bet gan piedāvāt reālus Satversmes grozījumus, lai neatkārtotos šaha pata situācija ! 
Lūk, Olgucis piedāvā samazināt deputātu skaitu līdz 60% un maksāt minimālo algu līdz brīdim, kad ievēl jauno valdību!   
Nu, tas varētu būt karogs kādai no partijām pēc Saeimas atlaišanas!   
Konstitūcijas grozījumi tad kļūst reālāki ...šodien neviens Satversmi negrozīs...ja esi ticis Saeimā ar šodienas noteikumiem, tad kāpēc kaut ko mainīt? ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #34 : 2018. gada 15. novembris, 10:16:32 »
Problēma tikai - kurā bŗīdī un kā izmainīt Satversmi?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #35 : 2018. gada 15. novembris, 10:31:46 »
Problēma tikai - kurā bŗīdī un kā izmainīt Satversmi?
Nu, ja Saeima tiek atlaista, tad, piemēram,  Bordāns ar JKP uz nākošo 14.Saeimu sola nevis 200 eiro minimālo pensiju, bet jau Satversmes grozījumus - tādus, lai savāktu vairāk par 16 vietām...ja būs vairāk, tad jau 14.Saeimas laikā veic šos grozījumus, varbūt pat vajag referendumu... 

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #36 : 2018. gada 15. novembris, 12:51:28 »
Atbilde uz Olguča pēdējo komentu.
Ir variants Nr. 2, ja runājam par Satversmes mainīšanu.
Kādu nedēļu iepriekš "Kārtības rullī" bija G. Kūtris, sarunas gaitā izmeta frāzi (precīzi nenocitēšu), ka pāreja no balsošanas par partiju sarakstiem un balsošanu par konkrētiem indivīdiem esot laika jautājums. Ceru, ka tas nebija feiks.
Ja par Saeimu, tad kkur atmodas laikā bija diskusija, uz cik iedzīvotājiem (pilsoņiem) ir jābūt vienam parlamenta deputātam? Ja pareizi no tā saprotu, tad deputātu skaits ir atkarīgs no pilsoņu skaita. Vienreiz parēķināju, cik, salīdzinot ar 2,6 (?) miljoniem cilvēku un 100 deputātiem 199.... gadā, ir jābūt tagad. Toreiz (precīzi neatceros, kad tas bija) man sanāca kkas ap 77. Tagad drošvien būtu jau mazāk.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #37 : 2018. gada 15. novembris, 13:49:10 »
Igaunijā cilvēku ir vēl mazāk, bet tur parlamentā ir 101 deputāts... vnk igauņus vēl grūtāk noganīt nekā latviešus ;)
https://lv.wikipedia.org/wiki/R%C4%ABgikogu

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #38 : 2018. gada 15. novembris, 14:36:06 »
Kreituse saka, ka nākošais būs Gobzems....šķiet Pabriks arī vairs nav kandidāts, ko Vējonis varētu nosaukt...   
Es saku, ka Pabriks nebūs!   
Paanalizējot viņa politisko karjeru, tad štrunts par tām partiju maiņām, taču galvenā, manuprāt, pretenzija ir darbība aizsardzības ministra amatā 2010.-2014., kad mūsu armija un zemessardze pēc krīzes tika samazināta un turēta uz nabadzības sliekšņa...   
Iespējams mūs no Krievijas iebrukuma izglāba ukraiņi ar savu Maidanu... skaidrs, ka krievi to plānu ar "zaļajiem cilvēciņiem" bija jau laicīgi izstrādājuši, bet vēl paši nezināja pret kuru valsti to īstenos....protams, ka tāds plāns ir pielietojams vienu reizi, otrreiz jau visi Krievijas kaimiņi būtu modri...lūk, notika Maidans un plāns tika realizēts Ukrainā, taču ja Janukovičs paliktu pie varas un tuvs sabiedrotais krieviem, tad kāpēc šo plānu neizmantot pret Latviju?...būtu mūs okupējuši 12 stundu laikā un amerikāņi paliktu ar atplestu muti...NATO?...gan jau pie varas esošie rīkotos līdzīgi K.Ulmanim - tas mums draudzīgs pasākums, palieciet savās vietās utt blablablāāāāā.............Igauņi pildīja 2%, bet Pabrikam nebija politiskās tālredzības, ka nedrīkst armiju novest bada maizē...politiķis, kurš peld pa virsu...Es pret Pabriku!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #39 : 2018. gada 15. novembris, 16:17:12 »
BET KĀPĒC LAI TO KRIEVIJA DARĪTU??!
[/quote
]piekrītu, ka Krieviju tas neinteresē no globālās stratēģijas.. 
Taču mans teksts bija par Pabriku, kurš "pildot" aizsardzības ministra pienākumus - tos reāli nepildīja!
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 15. novembris, 16:55:44 no Spārka »

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #40 : 2018. gada 15. novembris, 16:41:59 »
Kreituse saka, ka nākošais būs Gobzems....šķiet Pabriks arī vairs nav kandidāts, ko Vējonis varētu nosaukt...
Par Reiznieci - Ozolu arī baumo.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #41 : 2018. gada 15. novembris, 16:54:01 »
Par 3P (Pabriku, Pūci, Pavļutu) piekrītu, ka viņiem tagad labāk nebāzties ārā... :)   

Atslēdzies Minne

« Atbilde #42 : 2018. gada 15. novembris, 21:00:48 »
Gan jau pa apli līdz Zemniekiem atkal tiks

« Atbilde #43 : 2018. gada 15. novembris, 21:17:47 »
Gan jau pa apli līdz Zemniekiem atkal tiks

Dies, atpestī!
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #44 : 2018. gada 21. novembris, 12:18:37 »
Nu, līdz 26.11. atkal nekādas jaunas valdības nebūs....politiķi atkal šo nedēļu var mērīties ar krāniņiem....Gopzems saka - man ir 16 un es pirmais, kamēr Bapriks atbild - man ir 13, bet lielāka  pieredze! :taunt: