Autors Tēma: jauna valdība  (Lasīts 22297 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: jauna valdība
« Atbilde #105 : 2018. gada 21. decembris, 21:34:13 »
Kariņš noiet no trases....tagad man šķiet viņš nemaz negribēja...kas tika piedāvats KPV LV? ....ekonomikas, labklājības un iekšlietu ministrijas...nu, tak skaidrs, ka Gobzems gribēs iekšlietas no šā saraksta, bet Kariņš pasaka nē Gobzemam...nu, tas tak vēl viens pliķis...Pabrikam un Bordānam ir gods būt premjera biedriem, bet Gobzems lai sēž parlamentā.... 
Ja Kariņš gribēja Gobzemu valdībā, tad vajadzēja piedāvāt kaut ko līdzīgu...tas nenotika un sekoja, ka Kariņam nesanāk ...a varbūt nemaz negribēja..   
Tagad Ašaradens? ...mjā...Ir viena niamse, kam nepievērš uzmanību....Kariņam vai "vienotības lauskām" ir 50 balsis, kas matemātiski nozīmē, ka otrā pusē ar ir 50 balsis... 
Un varbūt tuvojamies igauņu variantam, kur Centra partija (mūsu Saskaņas analogs) ir valdībā?   
Pie tam Centra partija ir valdībā kopā ar igauņu NA !!!!   
Kāpēc igauņu NA gāja valdībā?....lai kontrolētu un neļautu Centra partijai novirzīties no eiroatlantiskā kursa!..to nevar darīt no opozīcijas, bet var kopā  sēžot pie ministru galda....un igauņi palielina militāros izdevumus virs 2%!   
Tātad kā jums patīk variants, ka valdību veido ZZS, KPV LV, NA un Saskaņa? ...ievērojiet, ka šeit neviens nav salamājies....Saskaņai, protams, tādas ministrijas kā labklājības un nav ārlietas, aizsardzības...
Vienotības lauskas paliek opozīcijā...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #106 : 2018. gada 24. decembris, 00:09:35 »
Vot, man doma ienāca prātā ...
Rīgas Satiksmes skandāls ... Nespēja sakasīt kopā valdību ...
Kāpēc RD kukuļošanas skandāls tieši šobrīd? Vai tikai nav tā, ka visi tie, kuri nesekmīgi mēģina valdību sastutēt, ir sapratuši un droši zina, ka bez ārkārtas vēlēšanām nekas te nebūs, bet ... lai Saskaņa pēc visa šī fušiera nedabūtu vēl vairāk balsu, vajag to kkā diskreditēt? Un tad - droši un pārliecinoši - uz ārkārtas vēlēšanām! Laiks rādīs, ir vai nav manai intuīcijai taisnība?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #107 : 2018. gada 24. decembris, 01:25:51 »
Kā Zigis tvīkst par to Saskaņu...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #108 : 2018. gada 24. decembris, 02:10:30 »
Zigi, Tavuprāt, RS visus šos gadus tikusi turēta kā džokeris, ko piemērotā brīdī izvilkt no piedurknes? :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #109 : 2018. gada 24. decembris, 07:49:50 »
Ir arī cita teorija - valdības (ne)izveidošana ir sarunāta, lai novērstu vismaz daļu uzmanības no Rīgas domes šābrīža dziļās pakaļas... Nevis otrādi :) Un šo teoriju neizdomāju es.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #110 : 2018. gada 24. decembris, 08:25:40 »
Kukuļņemsana/došana arī jau bija laicīgi plānota :D :D :D,
gan jau Soross kārtējo reizi uzdarbojies :D :D :D

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #111 : 2018. gada 24. decembris, 09:55:06 »
Zigi, Tavuprāt, RS visus šos gadus tikusi turēta kā džokeris, ko piemērotā brīdī izvilkt no piedurknes? :)
Kā pieredze rāda, ne vienu reizi vien tādas lietas LV ir notikušas (konkrētus piemērus nepateikšu tagad - slinkums ko meklēt). Vnk pēc gadiem parādās kāda skaļa lieta (vai tikai ar Rīdzenes sarunām un Rimšēviču tā nebija) tieši kādā momentā, kad tas ir apbrīnojami noderīgi un izdevīgi kādam.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #112 : 2018. gada 24. decembris, 09:58:13 »
Ir arī cita teorija - valdības (ne)izveidošana ir sarunāta, lai novērstu vismaz daļu uzmanības no Rīgas domes šābrīža dziļās pakaļas... Nevis otrādi :) Un šo teoriju neizdomāju es.
T.i., Tu piedāvā kā variantu, ka NA ir iesaistīti norunā, lai piesegtu nebūšanas Saskaņas lauciņā? Ar domu, ka "viņi visi tur tikai politisko teātri spēlē", bet īstenībā Dzintars ar Ušakovu ir lielākie draugi?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #113 : 2018. gada 24. decembris, 16:49:19 »
Teātris ne teātris, bet Mūrnieci atkal spīķerkrēslā tā draudzīgi iesēdināja.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #114 : 2018. gada 27. decembris, 09:22:35 »
Mans viedoklis - ja kašķis, tad principiem ir jābūt! :D     
Tātad, ja Kariņš neņem Gobzemu, tad KPV LV pienākums ir pieprasīt, lai tad valdībā nav arī Pabrika un Bordāna! Cieti! Āmen! :D
Re, kā pēc scenārija!...Kaimiņš pieprasa vēl jautrāk - nevienu veco ministru! ...tātad bez Rinkēviča, Melbārdes, Reira, Pabrika, Bordāna utt...     
Bet tad jau nevienam valdībā nebūs pielaides??

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #115 : 2018. gada 28. decembris, 14:12:37 »
Četri politiskie spēki – "Jaunā Vienotība", Jaunā konservatīvā partija (JKP), "Attīstībai/Par!" un nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK –tikšanās laikā piektdien, 28.decembrī, vienojušies par kopīgas valdības izveidi "Jaunās Vienotības" līdera Krišjāņa Kariņa vadībā.
 :just_popcorn:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #116 : 2018. gada 28. decembris, 17:25:41 »
pamaz balsu viņiem. Cerības uz šķelšanos citās partijās vienīgi

Atslēdzies Minne

« Atbilde #117 : 2018. gada 28. decembris, 20:06:35 »
pamaz balsu viņiem. Cerības uz šķelšanos citās partijās vienīgi

Domā, pirkšana atcelta? ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #118 : 2018. gada 29. decembris, 13:45:49 »
jauna Olšteina  6 banda?  :thinking:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #119 : 2019. gada 02. janvāris, 09:55:52 »
jauna Olšteina  6 banda?  :thinking:
Nu, kurš būs 51 cm? ;)
   varbūt V.Valainis no ZZS? ...kā nekā ar privāto kampaņu atstāja aiz svītras Brigmani....nu un tad tā dzīve partijā vairs nav tik saulaina, un vēl sanācis sēdēt opozīcijā....viņš tak ir vienīgais, kurš no Olšteina sešinieka ir izdzīvojis līdz šim kā deputāts....vienīgi Vienotība diez vai ņems atpakaļ, jo šos ar tak vienreiz uzmeta...tad jau atliek iet pie paristiem, tur sapulcējas bijušie vienotības...