Autors Tēma: jauna valdība  (Lasīts 22407 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: jauna valdība
« Atbilde #120 : 2019. gada 08. janvāris, 10:46:09 »
 a šitam nevajag pielaidi? 
 "Partija "KPV LV" iekšlietu ministra amatam virza advokātu Sandi Ģirģenu (KPV LV), kurš kandidēja, bet netika ievēlēts Saeimā."

Lūk jautājums - Gobzems neder, jo nav pielaides...tur process 6 mēnešus, trallallāā, trallallāā...  bet Sandim būs pielaide uzreiz??

Atslēdzies daddy

« Atbilde #122 : 2019. gada 10. janvāris, 13:07:14 »
man no tā raksta vislabāk patika šitas teikums: "KPV LV" deputāte Krapāne līdz ar citiem saviem partijiniekiem tikai šodien uzzināja, ka ir gaidībās :D
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Dezdemona

• Viesi
« Atbilde #123 : 2019. gada 10. janvāris, 19:41:38 »
beidzot viena izskatīga ministre :)
https://tautaruna.nra.lv/slavenibas/269148-toposas-labklajibas-ministres-pikantais-tels-satriec-ar-savu-daili/?utm_source=nra.lv&utm_medium=site&utm_campaign=nralvLinks&utm_content=redirect

Smuka, jā. sevišķi man patika tā bilde magoņu laukā. Bet tagadējā Veselības ministre arī smuka.
Vienīgi mani šokēja ļaužu komentāri pie raksta. Tagad šādā veidā ir normāli komunicēt savā starpā? Dīvaini bija gan Veidemanes izteikumi, gan tā Ozola. Tāda tagad ir inteliģentu ļaužu apmainīšanās ar laipnībām?

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #124 : 2019. gada 10. janvāris, 21:05:42 »
Man viņa izskatās tomēr vulgāra...

Dezdemona

• Viesi
« Atbilde #125 : 2019. gada 10. janvāris, 21:52:23 »
Speciāli apskatījos vēlreiz, kur tad ir tā vulgaritāte. Neredzēju nevienā bildē. Ne vulgāri sakrāsota, ne kā citādi sataisījusies. Tad jau vecajai, labajai Āboltiņai šad tad bija tāds vulgārs piesitiens, par ko Dāvids aizrādīja. Ā, pirmajā bildē sievietei krūtis! Labi, ka neesat redzējušas manējās. Jo krūtis! Tas pats par sevi jau ir vulgāri.. Es tak to zinu, bezmaz no 4. klases.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #126 : 2019. gada 10. janvāris, 22:05:03 »
Ar krūtīm tam nekāda sakara, tas ir viss koptēls, kkāds starojums...vulgārais :D

Bet jāpavēro būs profesionālajā vidē

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #127 : 2019. gada 11. janvāris, 00:14:51 »
Kas vainas jaukumam? uzreiz var redzēt, ka viņai ir skaidrs priekšstats par to, kas ir labklājība..., kā arī  plaša dvēsele  un viņa to neslēpj. Nu ja ir krūtis. Kā krūšu lietotāja, novērtēju visu saimniecības smukumu un neatradu jebkādu novirzi no normas. Tā kā tur nav ko slēpt... un viņa arī neko neslēpj. es pat nojaušu, ka šamo virza uz to atbildīgo  ķebli tāpēc, ka kādam skauž un tas vēlās piebremzēt krūšu īpašniecei labklājību

Atslēdzies Minne

« Atbilde #128 : 2019. gada 11. janvāris, 01:12:28 »
Noskatījos Dombura vakardienas raidījumu Delfos.
Nu, nē.....nē....nepārliecina mani šī kandidāte, sajūta, ka viņa neķer lauku. Daudz vārdu, daudz frāžu, bet maz satura. Labklājības ministre, kas atbalstījusi aplokšņu algas.

Un tie nagi...un tie gredzeni..un tie auskari...tur vajag stilista palīdzību

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #129 : 2019. gada 11. janvāris, 02:33:45 »
jums vienkārši skauž  :sarcasm:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #130 : 2019. gada 11. janvāris, 07:27:21 »

Un tie nagi...un tie gredzeni..un tie auskari...tur vajag stilista palīdzību

drīzāk gan kāda psihiatrijas speciālista. Nokarināšnās ar gredzeniem ir slēptā agresija, iekšējā nesakārtotība, protests pret visu visapkārt

Atslēdzies tuk

« Atbilde #131 : 2019. gada 11. janvāris, 09:16:57 »
Labi, ka neesat redzējušas manējās.

Labi gan ...  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #132 : 2019. gada 11. janvāris, 09:52:03 »
Ta ko jūs piesējāties  :fryingpan: , efektīga sieviete, nez kā pašas 52 gados izskatīsieties :P

Labklājības ministrija jau arī nav nekāds magoņu lauks, bet ministrija "uz aizbēršanu" - naudas maz, problēmu daudz...

Atslēdzies reno

« Atbilde #133 : 2019. gada 11. janvāris, 10:04:41 »
Mums jau nekad nav labi -kad pirmajās reizēs publiski parādījās Valsts kontrole, visi kliedza -šausmas, cik nekopta sieviete. Es pati šūmējos  par vienas  priekšniekdāmas nemazgātajiem matiem :thinking:

Nu tagad ir viena, kas mazliet ķer pār strīpu uz otru pusi, bet Aboltiņas ugunīgās frizūras ir bijušas daudz trakākas.

Visām jaunajām iesācējām ierēdnēm, kas kāpj pār ministriju slieksni -kontrolējiet savu publisko komunikāciju un bildes "es peldbaseinā" -nekad nevar zināt, kad publika par tām sāks ņirgāties :sarcasm: :talking:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #134 : 2019. gada 11. janvāris, 10:35:55 »
Sevis pārspīlēta demonstrēšana soctīklos jau kko par cilvēku tomēr liecina, ne? Ņemot vērā šīs viņa kvalitātes, cilvēki taču plus mīnus filtrē (vajadzētu filtrēt), ar kāda tipa personību būs daŗīšana