Autors Tēma: jauna valdība  (Lasīts 22317 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: jauna valdība
« Atbilde #150 : 2019. gada 11. janvāris, 16:29:59 »
a nabaga Donaldu kā apņirdza?? te šlipse par garu, te sievai roku nedod, ta vēl kas...

Par to jau arī texts, ka apņirdz ne dēļ dzimuma, kā  alias Dezdemona uzskata...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #151 : 2019. gada 11. janvāris, 19:36:29 »
Te dāma pat muti nebija atvērusi, kad
Man vienalga par bildēm, bet muti nevajadzēja vērt.. tb, ak vai, valdība.

Atslēdzies reno

« Atbilde #152 : 2019. gada 11. janvāris, 19:44:44 »
Kāpēc vispār vajag nemitīgi publiskot savas bildes?

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #153 : 2019. gada 11. janvāris, 21:07:25 »
Pilnīgi piekrītu vellatai.
Pie tam tajās peldkostīmu bildēs pilnīgi nekā tāda nebija. Gan jau daudzi tā ir nofotografējušies kādā kūrortā vai kur. Neviena bilde nebija nepieklājīga. Un mani interesē, kāpēc Bordāna vai Gobzema personīgās bildes no viņu soctīkliem netika izvilktas. Gan jau viņiem arī kaut kas ir. Gribu redzēt viņus peldbiksēs! Vai nu vismaz šortos, ar kailu krūtežu.
Vispār jau tieši bilde peldkostīmā atstāj visnormālāko iespaidu. Man to vulgaritātes sajūtu radīja pati 1. bilde lapā...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #154 : 2019. gada 11. janvāris, 22:05:42 »
Vispār jau tieši bilde peldkostīmā atstāj visnormālāko iespaidu. Man to vulgaritātes sajūtu radīja pati 1. bilde lapā...
Pilnīgi piekrītu. Pērējās ir visnotaļ pieklājīgas. Viss savā vietā, apskaužami laba figūra. Bet, kad mantība veļas ārā no apģērba, man nepatīk. Vot NEPATĪK, vienalga, vai tā būtu ministra kandidāte, vai kaimiņiene Ņura.

Dezdemona

• Viesi
« Atbilde #155 : 2019. gada 11. janvāris, 22:11:31 »
Man vienalga par bildēm, bet muti nevajadzēja vērt.. tb, ak vai, valdība.
Muti vērt vajadzēja, lai redzētu, kas par putnu. Es ar ieskatījos raidījumā. Nu tagad viss skaidrs, ar to arī vajadzēja sākt. Par izskatu tur ne runas nebūtu, ja ne ažiotāža pirms. Man vislabāk patika, ka viņa izteicās, ka viņas uzņēmējdarbībai nekāda sakara ar viņas politisko darbību, un Domburam nācās paskaidrot, ka viss, pilnīgi viss, ko viņa darījusi, tagad attieksies arī uz politisko darbību. Cilvēks vispār tak nesaprot, ko nozīmē iesaistīties politikā. Bet vispār tas būtu amorāli šādu personu likt par Labklājības ministri. Manuprāt, tādu ministriju varētu vadīt, piemēram, Rūta Dimanta.

Dezdemona

• Viesi
« Atbilde #156 : 2019. gada 11. janvāris, 22:17:25 »
Kāpēc vispār vajag nemitīgi publiskot savas bildes?
Kāds naivums, reno, vai tad nezini, ka tā tagad gandrīz visi dara. Priekš kam tad braukt tajos ceļojumos? Tagad vēl tās reklāmas dullajām mātēm, lai vismaz savus bērnus nebāž publiskai apskatei, jo pašām jau prāta nav.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #157 : 2019. gada 12. janvāris, 11:13:42 »
Muti vērt vajadzēja, lai redzētu, kas par putnu. Es ar ieskatījos raidījumā. Nu tagad viss skaidrs, ar to arī vajadzēja sākt. Par izskatu tur ne runas nebūtu, ja ne ažiotāža pirms. Man vislabāk patika, ka viņa izteicās, ka viņas uzņēmējdarbībai nekāda sakara ar viņas politisko darbību, un Domburam nācās paskaidrot, ka viss, pilnīgi viss, ko viņa darījusi, tagad attieksies arī uz politisko darbību. Cilvēks vispār tak nesaprot, ko nozīmē iesaistīties politikā. Bet vispār tas būtu amorāli šādu personu likt par Labklājības ministri. Manuprāt, tādu ministriju varētu vadīt, piemēram, Rūta Dimanta.

Dezdemona, tieši Tu biji pirmā, kas ar savu komentu uz daddy repliku par ministra kandidātes izskatu aizsāka diskusiju par viņas ārieni, ne prātu vai uzskatiem, un pēc tam tiem, kuri iesaistījās izskata apspriešanā, sāki pārmest seksismu. Līdz citām viņas kvalitātēm esi tikusi tikai tagad

Dezdemona

• Viesi
« Atbilde #158 : 2019. gada 12. janvāris, 11:20:31 »
Dezdemona, tieši Tu biji pirmā, kas ar savu komentu uz daddy repliku par ministra kandidātes izskatu aizsāka diskusiju par viņas ārieni, ne prātu vai uzskatiem, un pēc tam tiem, kuri iesaistījās izskata apspriešanā, sāki pārmest seksismu. Līdz citām viņas kvalitātēm esi tikusi tikai tagad
Tad viņa neko nebija runājusi. Bet daddy raksts liecināja, ka par viņu jau tiek izteikti komentāri (es izlasīju komentārus, ne tikai bildes apskatīju un tieši par izskatu bija runa), par to es arī izteicos, ka ir šīs runas. Tad jūs pašas izteicāties par vulgaritāti un tā tālāk (kaut nekā tāda nav) pirms viņa bija muti vērusi.

Dezdemona

• Viesi
« Atbilde #159 : 2019. gada 12. janvāris, 11:44:10 »
Un ir tas seksisms. Jo nevienam vīrietim - jaunam politiķim žurnālisti kaut kā neizliek bildes no sociāliem tīkliem, kur viņi peldbiksēs vai puskaili, un netiek aprunāts viņu daiļums vai nedaiļums.

Un, kaut arī raidījumu noskatījāties, kaut kā nemanīju baigo satura apspriešanu (izņemot no Spārkas puses, kura vērsa uz to uzmanību), toties par auskaru un gredzenu apkarināšanos gan bija komentāri, kurus savukārt es nepamanīju. Redzēju parastu lietišķu sievieti, kura diezgan nepārliecinoši mēģina atbildēt uz jautājumiem. Ja ne iepriekšējā ažiotāža, es pat neiedomātos pievērst uzmanību tam, kā viņa izskatās. Un saruna savā ziņā bija interesanta, es gan neskatījos visu raidījumu, tikai izvilkumus.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #160 : 2019. gada 12. janvāris, 18:33:52 »
Tādai tautai, kurai vienus 50 gadus nekādu profesionālu politiķu un valsts vadītāju pēc definīcijas nevarēja būt bijis, sākumposmā prezidentas ir jāizskatās pēc lauku papa un ministriem arī - līdzīgi. Ja nobalsojuši par pārmaiņām, tad lai ir pārmaiņas. 4 (?) gadus nomācīsies kundzīte, "iebrauks" sistēmā, - varbūt pēc tam būs lielāka konkurence no cilvēkiem, kuri spējīgi ministriju vadīt.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #161 : 2019. gada 13. janvāris, 00:09:29 »
Mīļā Dezdemona, lūdzu, lasi komentārus rūpīgāk ;)

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #162 : 2019. gada 13. janvāris, 13:02:45 »
Tas viss ir domāts tam, lai tauta pārāk neaizrautos ar reālpolitiku.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #163 : 2019. gada 16. janvāris, 10:49:48 »
Kas ar to Kaimiņu?, metīs ārā no partijas?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #164 : 2019. gada 16. janvāris, 11:08:28 »
Tādai tautai, kurai vienus 50 gadus nekādu profesionālu politiķu un valsts vadītāju pēc definīcijas nevarēja būt bijis, sākumposmā prezidentas ir jāizskatās pēc lauku papa un ministriem arī - līdzīgi.

Tai pašai tautai arī sexa nebija 50+ gadus un politiķi bija bezdzimuma būtnes :)