Autors Tēma: Rīgas dome  (Lasīts 20727 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies LVSNor

Atb: Rīgas dome
« Atbilde #180 : 2020. gada 07. novembris, 00:21:45 »
"Māris Mičerevskis par Attīstībai/Par!: Šo ir grūti nosaukt par partiju. Tur nosacīti aktīvi ir kādi 100 cilvēki. No tiem apmēram puse ir radi un draugi, kas atbalsta vadoņa lēmumus, un pat sacenšas par to. Otra puse ir tādi kā es, kuri cer, ka kaut ko varētu mainīt."

Nākamajā dienā pēc paziņojuma par aiziešanu no partijas Mičerevskis zaudē Pūces padomnieka amatu

Nākamajā dienā pēc paziņojuma par izstāšanos no partijas "Latvijas attīstībai" Rīgas domes deputāts Māris Mičerevskis ir zaudējis vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Jura Pūces (AP) padomnieka amatu.

Mičerevskis ir pārliecināts, ka tuvākajā laikā neiestāsies nevienā citā partijā.

Viņam tuvākajā laikā ir paredzēta tikšanās ar partijas "Attīstībai/Par", "Progresīvie" frakcijas vadītāju Mārtiņu Kossoviču, lai pārrunātu turpmāko darbošanos frakcijā.

Politiķis plāno turpināt strādāt šajā frakcijā un atbalstīt Rīgas mēru Mārtiņu Staķi (APP).

Jau ziņots, ka Mičerevskis nolēmis izstāties no LA, jo viņam neesot pieņemama partijas līderu aizkulišu tirgošanās, aizstāvot "neveiksmīgi strādājošu ministri" Ilzi Viņķeli (AP).
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #181 : 2020. gada 13. novembris, 16:55:55 »

Citāts
Bordāns: Nedrīkst aprobežoties ar vienkāršu Pūces demisiju un atgriešanos darbā Saeimā        Demisionējušā vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Jura Pūces (AP) gadījums nedrīkst aprobežoties ar vienkāršu Attīstībai/Par! (AP) ministra nomaiņu un politiķa atgriešanos Saeimas darbā, pēc kā politiskā elite turpinās tēlot, ka viss ir kārtībā, aģentūrai LETA pauda tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP).
https://www.diena.lv/raksts/viedokli/latvija/bordans-nedrikst-aprobezoties-ar-vienkarsu-puces-demisiju-un-atgriesanos-darba-saeima-14251736
Citāts
"Ja mēs vēlamies dzīvot tik pat pārtikuši kā vadošās Eiropas Savienības valstis, mums nav cita ceļa kā vien attīrīties no korupcijas traipiem, un partijas un Pūces gadījums liecina, ka process notiek, un tolerance pret korupciju Latvijā samazinās," teica Bordāns.
Teica partijas vadītājs, kura biedrs Jurašs tika tiesāts par nodevību (?)

"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #182 : 2020. gada 10. decembris, 12:51:47 »
Citāts
LTV: Rīgas domē šķeļas vēlēšanu uzvarētāju frakcija
 No Rīgas domē valdošās frakcijas “Attīstībai/Par”/”Progresīvie” pieņēmuši lēmumu aiziet trīs partiju “Latvijas attīstībai” pārstāvoši deputāti, liecina LTV rīcībā esošā informācija.               Šādu lēmumu pieņēmuši domnieki Viesturs Zeps, Anete Jēkabsone-Žogota un Iveta Ratinīka.
Ļoti prātīgs gājiens, tā sakot - varoņus studijā! :) Šeit jāatceras ka Iveta Ratinīka un Dace Bargā tagad iet arī par VKKF lietu, kā “Latvijas attīstībai” cilvēki. Un viss viena Māra dēļ - tiešām?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #183 : 2020. gada 10. decembris, 15:13:24 »
Tur bez šo 3 deputātu paskaidrojuma nekas nav skaidrs...arī ja būs formāls paskaidrojums, tad jau skaidrāks...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #184 : 2020. gada 10. decembris, 15:46:47 »
Nu viņi atsakās strādāt kopā ar Māri Mičerevski, kas ir Janīnas Kursīte-Pakules dēls. Un uzrakstīja iesniegumu par nelikumīgu partijas finansēšanu. Savukārt "Attīstībai /par+progresīvie" RD frakcija neatsakās. :) Acīmredzot frakcijā ir pret norobežošanos no Māra.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #185 : 2020. gada 10. decembris, 22:01:26 »
Māris ir vecai Kursītei puika?...re, kā!...iztēlojieties ainu, kā Janīna mājās strostē dēlu - re, Dagnijas puika  par Rīgas mēru tika, bet tu tikai deputāts...māci tevi, māci to politiku !...tu tāds kluss, vajag būt nekaunīgākam tai partijā!...nogāz kādu podu, lai visi tevi ievēro... uzzina, cik tu labs un pareizs, un, skat Saeimā tiksi...man būtu palīgs...mācu tevi, bet jēgas nekādas....

Atslēdzies daddy

« Atbilde #186 : 2020. gada 11. decembris, 08:35:13 »
Māris ir vecai Kursītei puika?...re, kā!...iztēlojieties ainu, kā Janīna mājās strostē dēlu - re, Dagnijas puika  par Rīgas mēru tika, bet tu tikai deputāts...māci tevi, māci to politiku !...tu tāds kluss, vajag būt nekaunīgākam tai partijā!...nogāz kādu podu, lai visi tevi ievēro... uzzina, cik tu labs un pareizs, un, skat Saeimā tiksi...man būtu palīgs...mācu tevi, bet jēgas nekādas....

Tieši tā būs bijis :) Vidiņu Ilze (tagad Viņķele) arī ministre... 

Bet vispār pareizi - ja ar vienu un to pašu profesiju nodarbojas vairākas paaudzes, tikai tad var gaidīt labu rezultātu! Ko jūs gribat no "garāmgājējiem", kuri 1 sasaukuma Saeimā bikses padeldē, vai pusotru gadu ministerē??   Tas būtu tas pats, ja es tagad par ekskavotoristu vai buldozeristu sāktu strādāt.

Gadu noturētos, bet manus darbus vēl pēc 20 gadiem pieminētu... :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #187 : 2021. gada 12. aprīlis, 14:29:05 »
no sākuma brīnījos, ka cilvēks ar mēneša kopīgo algu pie 9 tūkstošiem eiro nāks strādāt RD par izpilddirektoru ar 2500 eiro algu, bet tagad skaidrs, ka oficiālajā algā neko daudz nezaudēs...RD dubultos uz 5000 eiro un par darbu 1 dienu (tā saka M.Staķis) LDz padomē vēl 2,5 tūkstoši   mēnesī...   
https://www.la.lv/cik-liela-bus-toposa-rigas-izpilddirektora-langes-algas     
p.s.     
lūk, kā izprot darbu padomēs - atnāk 1 dienu uz sēdi...nu, to tā izprot mūsu valdošie....man domāt, lai izkontrolētu kādas ziepes/rebes vāra LDz valde, būtu jāstrādā nopietnāk...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #188 : 2021. gada 21. septembris, 14:42:46 »
Rīgā būšot arī Nakts mērs  :smej: