Autors Tēma: melno kaķu diena!!!  (Lasīts 1657 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

melno kaķu diena!!!
« : 2014. gada 17. novembris, 11:26:30 »
šodien esot melno kaķu diena !!! Hm.... aizsakusies Italijā 2007 gadā..tad nu, visi,kam ir ir melnie, darieet šiem kko labu :) Ko nu šamie tur grib... :hug:
man melno nav,tātad iztiks ar to,kas ir :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Luīze

Re: melno kaķu diena!!!
« Atbilde #1 : 2014. gada 17. novembris, 11:40:51 »
Mana rudā jau pa āru izstaigājās, tagad krāc uz dīvāna. Neviena melnīša tuvākajā pagalmā nav, tā ka iztiks bez manas īpašās labdarības.  :rofl:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #2 : 2014. gada 17. novembris, 12:24:52 »
Palasījos... itāļi bik traki, ja joprojām melnos kaķus cenšas nomušīt.  :faint:

Bet vispār ir arī citas melno kaķu dienas - Anglijā , piemēram, 30. oktobrī; vēl ir tāda Black Cat Appreciation (pieņemšanas, atzīšanas, ovērtējuma?) DAY 17. augustā. Paveicies ar atzīmējamām dienām  :smile:

P.S. Būs jāpakasa aiz auss kaimiņu melnajai, viņa gan nav pilnīgi melna, jo uz krūts mazītiņa balta brošiņa un gaišās ausu spalvas, toties kažoks gaaaarš...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #3 : 2014. gada 17. novembris, 13:31:20 »
man ir ruds un trīskrāsaina, nav iemesla viņus palutināt  :banhead: :banhead: :banhead:   ja nu vienīgi tāpat kā ar iedzeršanu- tikai 2 gadījumos: ar iemeslu vai bez tā

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2014. gada 17. novembris, 14:10:02 »
Ja uz trīskrāsaino skatās caur atslēgas caurumu vai segas šķirbu, noteikti var ieraudzīt arī pilnīgi melnu kaķi, - ja paveicas. ;)
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2014. gada 17. novembris, 14:39:26 »
Mūs apciemo viens melnais, tikai pats astes gals balts. Vecs runcis, sirma spalva šur tur (vai kaķi arī sirmo?). Zin, ka uzcienāšu, cēli sēž uz lieveņa un gaida.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2014. gada 17. novembris, 18:16:56 »
suņi toč sirmo  :smile: esmu redzejusi tadus suņu vectetiņus ar sirmiem purniem...

par kaķiem droša nesmu, bet man liekas, ka manejam jau metas pa kadai sirmai spalvai ... :hug:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies ragana

« Atbilde #7 : 2014. gada 18. novembris, 12:24:12 »
Sirmo gan! Mans melnītis vasarā ļoti smagi slimoja, tagad skatos - kakls un krūteža mistraina - balts ar melnu. Arī pie lāpstiņām sidrabaini plankumi un bikses arī sudrabotas.