Autors Tēma: Quo vadis, tirgus liberalizācija?  (Lasīts 3623 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Re: Quo vadis, tirgus liberalizācija?
« Atbilde #15 : 2018. gada 15. novembris, 15:46:29 »
Vai tad mazie gāzes baloniņi vairs neeksistē? Atceros, jaunībā Čierītī varēja iet un mainīt tukšos pret pilnajiem.

Sieviete mierīgi varēja 2 gabalus pastiept

kārtīga sieviete varēja arī lielo pastiept  :rofl:
gāzei tagad eirostandarti.. nemaz nezinu vai balonus kkur piedāvā uzpildīt. Katrā ziņē vecie ir nederīgi

Atslēdzies ragana

« Atbilde #16 : 2018. gada 15. novembris, 16:14:53 »
Hi, hi, vecie sarkanie ir derīgi un viņus maina.  :n+:

« Atbilde #17 : 2018. gada 15. novembris, 16:22:17 »
izskatās, ka Bobis apstiprina veco aksiomu - jo kalsnāks vīrietis, jo dūšīgākas dāmas viņiem patīk ;)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #18 : 2018. gada 15. novembris, 16:32:06 »
izskatās, ka Bobis apstiprina veco aksiomu - jo kalsnāks vīrietis, jo dūšīgākas dāmas viņiem patīk ;)
ja Tu par mani, tad man ģenētiski ir ielikts nebūt tievam.

« Atbilde #20 : 2018. gada 15. novembris, 16:56:49 »
klau, bet viņu tak var arī nekur neiebūvēt un tāpat nolikt uz kādas virsmas?  vai arī es nosvilināšu māju?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #21 : 2018. gada 15. novembris, 16:58:00 »
Ja par tēmas pieteikumā minēto tirgus liberalizāciju, tad apjomi krītas, Nīke, apjomi ... Kā izmaksas nosegt un vēl nopelnīt kā līdz šim? Pareizi, cenas jāceļ! Rīgas Ūdens to jau tā esot izdarījis, un par degvielas cenām man arī kāds līdzīgi izteicās, kkur izlasījis esot. Tikmēr es no LT pirms divām nedēļām dīzeļdegvielu par 1,159 atvedu.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #22 : 2018. gada 15. novembris, 20:18:51 »
Par indukcijas plītīm runājot - vai tām vajag tikpat nopietnu elektrības instalāciju kā parastajām elektriskajām? Tas ir, ja es tādu sagribēšu, būs visi vadi jāpārvelk?
Pašlaik ir balons. Lielais sarkanais. Stāv dažu soļu attālumā no plīts. Tiek mainīts, kad tukšs.

« Atbilde #23 : 2018. gada 15. novembris, 21:15:44 »
Labs jautājums. Tiešām, tā tik vēl trūka, lai es sev korķus izsistu, ja to ripuli ieštepselētu. Zinātāji, atbildiet, lūdzu!

Kordēlija

• Viesi
« Atbilde #24 : 2018. gada 15. novembris, 21:30:58 »
SN, mikreni ar riņķiem var nopirkt. Pirms pāris gadiem tādu nopirku. Ap 75 eiro tajā laikā maksāja (pašu lētāko pasūtīju). Man cita nekā nav. Gāze stāv nelietota, jo nav plīts, bet pavisam atteikta laikam nav, jo reizi gadā prasa nodot skaitītāja rādītājus. Ak tagad vajadzēs 2 eiro maksāt par neko?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2018. gada 15. novembris, 22:26:16 »
SN, mikreni ar riņķiem var nopirkt. Pirms pāris gadiem tādu nopirku. Ap 75 eiro tajā laikā maksāja (pašu lētāko pasūtīju). Man cita nekā nav. Gāze stāv nelietota, jo nav plīts, bet pavisam atteikta laikam nav, jo reizi gadā prasa nodot skaitītāja rādītājus. Ak tagad vajadzēs 2 eiro maksāt par neko?

Jap, 2 eiro ar kapeikām mēnesī - abonentmaksa, ibio   :angry:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #27 : 2018. gada 16. novembris, 07:18:42 »
kad jānomā auto, neviens nez kāpēc nebrīnās, ka jāmaksā noma, nevis tikai par degvielu

Atslēdzies Camma

« Atbilde #28 : 2018. gada 16. novembris, 07:41:40 »
Jā, Bobi, un iznomā un noliek pie sētas, jo nekad jau nevar zināt, vai vispār mūžā vēl būs jābrauc... Cik nepaskaties ziņas, tik redzi, ka ar autiņiem atkal apsitušies. Kaut kas līdzīgs gāzes sprāgšanai ik pa laiciņam. Spiestā kārtā tvaika nosūcējus jārauj nost no sienām. No gāzes uz elektrību jāpāriet. O, bittīt ragos!, elektrības cenas kāpj. Ā, gāzei arī! Kāds pārsteigums! Vispirms izbļaustās, ka tas un šis kaitīgs/aizliegts un tad - bams! - cenas alternatīvajam kāpj. JEKONOMIKA! TIRGUS! MĀRKETINGS!
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #29 : 2018. gada 16. novembris, 08:27:23 »
Jā, Bobi, un iznomā un noliek pie sētas, jo nekad jau nevar zināt, vai vispār mūžā vēl būs jābrauc... Cik nepaskaties ziņas, tik redzi, ka ar autiņiem atkal apsitušies. Kaut kas līdzīgs gāzes sprāgšanai ik pa laiciņam. Spiestā kārtā tvaika nosūcējus jārauj nost no sienām. No gāzes uz elektrību jāpāriet. O, bittīt ragos!, elektrības cenas kāpj. Ā, gāzei arī! Kāds pārsteigums! Vispirms izbļaustās, ka tas un šis kaitīgs/aizliegts un tad - bams! - cenas alternatīvajam kāpj. JEKONOMIKA! TIRGUS! MĀRKETINGS!

:thinking: :thinking: :thinking:  Tu par ko īsti cepies?