Aptauja

Vai lieto Huaveja ierīces?

7 (46.7%)
3 (20%)
nerūp
5 (33.3%)

Pavisam nobalsoja: 15

Autors Tēma: Vai lieto Huaveja ierīces?  (Lasīts 2555 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Aste Risks

Vai lieto Huaveja ierīces?
« : 2018. gada 23. novembris, 18:28:05 »
Citāts
U.S. Urges Allies to Avoid Using Huawei Equipment

No pašas ASV Huavei tika izbanots jau labu laiku atpakaļ dēļ aizdomām spiegošanā.

Atslēdzies Kundalini

Re: Vai lieto Huaveja ierīces?
« Atbilde #1 : 2018. gada 23. novembris, 18:50:54 »
Ir tāds skumjš fakts bijis, klients nopirka lētā gala viedpulksteni, tas gļuko. Nu neko - paņēma kruto GARMIN. Un hops - izrādās HUAWEI softs nesaprot GARMIN, nerāda ienākošā zvana numuru. Atgrieza otru  reizi atpakaļ.
Bet pret marku pretenziju nav kā tādu, trešajā vietā pirktāko topā.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2018. gada 23. novembris, 18:57:03 »
Nav pagadījies.

« Atbilde #3 : 2018. gada 23. novembris, 19:21:12 »
Man ir Huawei smārtfons, paņemts dēļ price-performance attiecības pēc gudru cilvēku padoma. Telefons darbojas, pretenziju nav, tfu, tfu, tfu. Atkārtošos, bet man pilnīgi nerūp, vai kāds šeit, ASV vai nu jau arī Ķīnā var noklausīties manas sarunas un uzzināt, ko es meklēju internetā, bez tam mana necilā persona viņus noteikti neinteresē. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #4 : 2018. gada 23. novembris, 21:04:51 »
Vai tad vispār kāds neta provaideris jebkādus citus rūterus piedāvā, kā tikai Hujavejus? Man ir vismaz 3...
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #5 : 2018. gada 26. novembris, 09:05:52 »
Lietoju un atzīstu par labu esam. :) Ne mazākajā mērā nesatrauc tas ekonomiskais plūktiņš, ko nosauc par spiegošanu. Nu ja, Google, WhatsApps, Snapchats u.c. skaidrā ūdens programmas neko tamlīdzīgu nedara. :rat:

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #6 : 2018. gada 26. novembris, 11:07:52 »
Vai tad vispār kāds neta provaideris jebkādus citus rūterus piedāvā, kā tikai Hujavejus? Man ir vismaz 3...
tas gan laikam. visiem gribās lētāk :)

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #7 : 2018. gada 26. novembris, 11:25:56 »
Nu ja, Google, WhatsApps, Snapchats u.c. skaidrā ūdens programmas neko tamlīdzīgu nedara. :rat:
Viena lieta ir tas ka kautkādu informāciju iegūst serviss kuram Tu reģistrējoties kautkur maziem burtiņiem rastītā veidā uz to piekriti, bet cita lieta kad Tevi noklausās tas kuram Tu tādas tiesības pat formāli nedevi. Taisnību sakot arī Samsungs kautko pa reizei nesankcionēti sūta. Dienvidkoreja gan nav nekāda lielvalsts ar ambīcijām. :/Vispār jau lielie puikas tur pārsvarā kreņķejas par tīkla infrastruktūru un tiešām mūsu privātspams ķīnīešus diez vai interesē :)

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #8 : 2018. gada 26. novembris, 11:37:13 »
Aste - lētākie no mobilajiem tālruņiem -  tagad ir nevis Huawei - bet Xiaomi. Huawei jau sacēluši cenas, bet jāsaka, ka kameru izvēlē - ir vieni no labākajiem.

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #9 : 2018. gada 06. decembris, 10:38:50 »
HUAWEI skandāls uzņemj apgriezienus, komentāri zem raksta interesanti, nemaz nezināju, ka ZTE izēda no tirgus ārā.

https://www.delfi.lv/bizness/pasaule/kanada-aiztureta-huawei-finansu-direktore.d?id=50643273

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #10 : 2018. gada 06. decembris, 12:34:16 »
ZTE uzlika banu kad tas kautko pa kluso bija piegādājis Ziemeļkorejai.

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #11 : 2018. gada 06. decembris, 13:14:15 »
Drusku no politikas tēmas rakursa.
Cik saprotu - Ziemeļkoreja ir pasaules globālās elites "projekts", bet par cik pastāv atsevišķu valstu elites, tad daļai to nepatīk globālistu projekti utml,  ir rīvēšanās starp elites klaniem, grupējumiem. Tapēc tādas cīņas, arī globālo transnacionālo korporāciju vidū.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #12 : 2018. gada 06. decembris, 13:54:05 »
Ziemeļkoreja bija Josifa projekts ar Mao dzīvā spēka piešprici. nekādas korporācijas tur netiek klāt

Atslēdzies e518

« Atbilde #13 : 2018. gada 09. decembris, 13:33:27 »
Nu, nu ! Huawei spiego, bet Intel un Qualcom, kas ir tiešākie konkurenti un pieder usraēļiem nē ?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #14 : 2018. gada 09. decembris, 16:41:53 »
Ir kādu gadu fitnesa aproce no Huawei un tas ir arī viss...
Paranoja par un ap spiegošanu man liek tikai pasmaidīt :)

Tāpāt kā runas par to, ka LNB ir ASV spiegu lokators :P