Autors Tēma: Slēpošana  (Lasīts 4023 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Slēpošana
« : 2018. gada 27. novembris, 12:04:33 »
Nu, ko :) ievērojot tradīcijas un ņemot vērā ziemas iestāšanos, laiks sākt rakņāties pa pieliekamajiem, garāžām, bēniņiem utml, lai atrastu slēpes un inventāru :)
Manējās jau gaida iespēju. Bet uz Žagarkalna pirmā sniega pūtiena ārprātu gan nebraukšu, lai tur lietuvieši drusku dubļus pieslīpē.
Distancīte gan būs krietni jāpagaida, diez vai līdz janvārim kas jēdzīgs kādā vietā tiks atklāts..

Atslēdzies Camma

Re: Slēpošana
« Atbilde #1 : 2018. gada 27. novembris, 12:23:47 »
Hi, a es jau visu saraku!
Un braukšu uz lielajiem kalniem!  :P
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2018. gada 27. novembris, 13:30:02 »
Tu, Camma, 2x sezonā brauc uz kalniem?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2018. gada 27. novembris, 13:39:20 »
Ja sanāk.
Cenšos vismaz 2 nedēļas gadā šļūkāt no kārtīgiem kūtiņjumtiem :).
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #4 : 2018. gada 27. novembris, 13:41:10 »
nu, ja vēl vasarā grib kur izlauzties, man atvaļinājuma nepietiek lai 2x ziemā

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2018. gada 27. novembris, 13:44:43 »
Pagājušajā ziemā šepat bija ļoti labi apstākļi un līdz pat 8.martam Riekstukalns bija vienkārši ideāls. Sākām, protams, ''lielajos'' kalnos.
Zviedrijā janvāra sākumā ir pilnīgs tukšums - var šļūkt no kalna viens pats kaut atmuguriski, kaut uz dibena. Ja līdzi ir kāds iesācējs, tam Zviedrija būs ļoti piemērota - dzīvošana turpat trases malā, daudz lēzenu trasīšu, nav apdzērušos trakotāju.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #6 : 2018. gada 27. novembris, 13:46:15 »
zinuzinu, man arī piegriezušās stulbās slēpotāju masas Alpos, besī ārā, rindas, samačkātas trases utt.. never again!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2018. gada 24. decembris, 15:33:16 »
Slēpojiens pēc egles. Un vēl daži loki, kamēr nav tas solītais atkusnis atnācis. :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2018. gada 24. decembris, 16:32:27 »
Ja nu kas...
Alpos pilns ar apdzērušamies poļiem. Kā sērga. Ilustrācijai - medicīniskajam busam pie ambulances Folgaridā uzraksti poliski...
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2018. gada 24. decembris, 16:41:02 »
Hrrr... neiepriecināji...  kur biji?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #10 : 2018. gada 25. decembris, 09:56:55 »
Itālijā - Livinjo un Marilleva. Varbūt tas tā tikai sezonas sākumā? Austrijā pavasara pusē vieni vienīgi pensionāri, jaunatne jau baikus un laivas gatavo. Vismaz tā varētu padomāt.
Šoreiz mani ne pārāk patīkami pārsteidza lielais traumu skaits. Parasti pa visu atvaļinājuma laiku redzi vienu vai divus traumētos, kurus ar ragutiņām uz ambulanci nogādā. Šajā reizē katru dienu pa 2-3 redzējām, pāris reizes helikopteris arī bija vajadzīgs.
Trases gan sagatavotas labi un laikapstākļi bija vienkārši ideāli.
Nekad nesapratīšu idiotus, kas uz trases brauc lupatā sadzērušies. Paši tak pēcāk neko neatceras, ne kalnus, ne trases, ne sauli egļu galotnēs, ne zilos ledusblāķus. Vakarā taču var izdiskotēkoties uz vella paraušanu, tāpat cita nekā ko darīt nav (ja nav grāmatas līdzi).
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2019. gada 11. janvāris, 20:47:51 »
Ja kādu tas interesē, tad šodien tikko novēlos no Riekstukalna. Vēl ideālāku slēpošanas vietu Latvijā neatrast. Laikapstākļi - gandrīz ideāli. Tiem, kuriem patīk ne tikai -1 un saule visā gabalā, bet arī bišku ziemas eksotika, šodien bija īsts kaifs. Kalna galā izskatījās kā riktīgos ziemeļos, ar vēja gaudām un puteni.
Pēc visa šitā dabūt karstu piparmētru tēju, labu grāmatu, krāsni ar malkas sprakšķiem un vēl pilnai laimei murkšķošu kaķi klēpī - idille un paradīze zemes virsū.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #12 : 2019. gada 11. janvāris, 23:01:17 »
Besī tas Riekstukalns

Atslēdzies Camma

« Atbilde #13 : 2019. gada 12. janvāris, 01:44:51 »
Un ko Tu iesaki vietā? Besīt var viss kaut kas. Mani besī latviešu permanentā idiotija un nespēja sadarboties, labi iesāktu lietu totāla sapisšana (Žagarkalns, Gaiziņš). Katru nedēļas nogali vai visu ziemas sezonu pavadīt Kortina d Ampeko? Vēlams, ar personīgo treneri un privāto lidmašīnu?
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2019. gada 12. janvāris, 09:50:28 »
Un ko Tu iesaki vietā? Besīt var viss kaut kas. Mani besī latviešu permanentā idiotija un nespēja sadarboties, labi iesāktu lietu totāla sapisšana (Žagarkalns, Gaiziņš). Katru nedēļas nogali vai visu ziemas sezonu pavadīt Kortina d Ampeko? Vēlams, ar personīgo treneri un privāto lidmašīnu?
es braucu uz Ozolkalnu, Mežezeru. Besīšana, protams, ir individuāla lieta, es nesaku, ka tas kalns ir slikts, vnk es to organiski nepanesu, pats nezinu kāpēc :)