Autors Tēma: nobeidzot par Eviju Vēberi  (Lasīts 24173 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: nobeidzot par Eviju Vēberi
« Atbilde #90 : 2018. gada 02. decembris, 17:57:46 »
He, tak izrunāts šis te vairākas reizes. Netrāpīja noti.. Esi dzirdējusi dzīvajā rokstārus un mūsu pašu vecos popzvaigžņus, kā tur ar trāpīšanu?

Es atkal redzēju profesionālu mūziķi.

Nu, stāsti, kur un kā izpaužas dziedātājas profesionalitāte.
Drošivien tas arī nekas, ja dentists izrauj neīsto zobu, tak profesionālis. ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #91 : 2018. gada 02. decembris, 18:12:14 »
Paklausies viņas mūziku!

Pieslēdzies reno

« Atbilde #92 : 2018. gada 02. decembris, 18:14:41 »
Domāju, ka tas viņai būtu liels gods. Bet gan jau, Holandē mācoties, viņa šo stilu ir atradusi, diez vai ir absolūti oriģināla. Un Holande jau tāda ekscentrisko dīvaiņu zeme, nebrīnītos, ja Evija viņiem liktos pārāk vienkārša.

Kultūrdienā bija liels Rudaka rakst par EV, taisīts pirms vēsturiskā koncerta. Tur tā neuzkrītoši pieminēts, ka Holandes augstskolā tā kā neesot saprasta. Nu, bet pabeigusi ir, un tagad māca bērnus Ventspilī. Dievs, stāvi viņiem klā't! :rofl:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #93 : 2018. gada 02. decembris, 18:17:50 »
Domāju, ka bērni viņu dievina.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #94 : 2018. gada 02. decembris, 19:36:59 »
Paklausies viņas mūziku!

Esmu paklausījusies. Nav manī nekādu pedofīlisku tieksmju un
infantīlisms mani neuzrunā. Tā mocīšanās balsī rada vien neērtības sajūtu.
Acīmredzot mazohisms man arī nepiemīt. Kaut looti daudzkas no altervatīvajiem patīk.

Tā arī neatbildēji, kas raksturo dziedātāja profesionalitāti?

Atslēdzies dip

« Atbilde #95 : 2018. gada 02. decembris, 19:52:49 »
Aija Vītoliņa (Amber),  Dukurs. Vēl vesels saraksts ar dziedātājiem.  Droši vien, ka dzied profesionāli. Bet es viņus neatšķiru. Vēberi atšķiršu točna. Viņa ir savādāka.
Pardonči, kā sauca to Jolantu? Suvorova? Tak koncertus rīko un uzskata sevi par skatuves mākslinieci. Labu.
Šaubos, vai es Vēberi klausīšos. Bet atpazīšu noteikti:)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #96 : 2018. gada 02. decembris, 20:03:02 »
Runa tak nav par E.V. daiļradi un tautas šūme ne tik.
Šūme tak par to, ka nekvalitatīvi izpildītas tautai mīļas dziesmas.
Tā vietā, lai atzītu, ka bija sū... cenšas iegalvot, ka tautai d.zirde slikta...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #97 : 2018. gada 03. decembris, 01:13:40 »
Es atkal redzēju profesionālu mūziķi.

Nu, varbūt salīdzini, kā dzied Sniedze Prauliņa un Evija Vēbere vienu un
to pašu “Izolettu“. Nerunājot jau par ko citu...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #98 : 2018. gada 03. decembris, 22:46:05 »
Nu smuki. Paldies, ka ieteici. Pati nebūtu atradusi.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #99 : 2018. gada 03. decembris, 22:51:39 »
Lai jau meitene dzied, bet... es uz koncertiem neiešu, un, ja kāds koncerts tiks rādīts TV, pārslēgšu kanālus. Ja kādam patīk, labi, tātad auditorija viņai būs.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #100 : 2018. gada 03. decembris, 22:55:39 »
Runa tak nav par E.V. daiļradi un tautas šūme ne tik.
Šūme tak par to, ka nekvalitatīvi izpildītas tautai mīļas dziesmas.
Tā vietā, lai atzītu, ka bija sū... cenšas iegalvot, ka tautai d.zirde slikta...
Ha, ha, tauta uztraucoties par nekvalitatīvi izpildītām dziesmām. Ka tik ne arī! Nevajag liekuļot. Kopš kura laika dzīvajā koncertā kāds cepas par kādu tur noti. Tad jau visos tādos koncertos būtu cepušies, ka tāds un tāds mākslinieks atkal nepaņēma vajadzīgo augstumu un tml., jo mūsu vietējie stāri jau nu ar baigi pareizo dziedāšanu neizceļas. Galvenais jau fīlings parasti.
Un cepas tieši par Evija, kā viņa var tādā manierē dziedāt, ar netradicionālu balsi! Un tad jau arī panesās nošu netrāpīšana. Labi vēl, ka izskats viņai atbilst mūslaiku standartiem, citādi ķertos arī tam klāt.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #101 : 2018. gada 03. decembris, 23:10:18 »
Nu ko darīt, jāapzinās, ka viņas balss būs ļoti "na ļubiteļa" un patiks ierobežotam klausītāju lokam, tāpēc tādos masu pasākumos kā simtgades koncerts neizbēgami izsauks lielas klausītāju daļas neapmierinātību.

Personīgi es atzīstos, ka neesmu tik muzikāla, lai novērtētu, kas tur pēc notīm, kas ne, bet šī slimīgā balss man nepatīk. Lai neteiktu, ka vispār krīt uz nerviem.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #102 : 2018. gada 04. decembris, 07:51:33 »
Vairs nav ne smieklīgi, ne arī īsti vēlme ko piebilst, ja sākas šada veida "diskusija". Bet tomēr atgādināšu - viss koncerts sanāca viena diezgan liela izgāšanās - gan tāmīte specifiska, maigi sakot, gan kombinācija "dziesma- izpildītājs"  dīvaina. Evija, protams, bija programmas nagla, uztaisot karikatūru no skaistas dzieesmas, bet es par viņu aizmirstu jau otrā dienā, ja ne tautas vispārejā šūme. Ja tāda ir mūsu koncertu nākotne, kas būs jāpieņem kā "māksla" - oi.

Dažkārt izgāšanās ir vienkārši izgāšanās.

Bet vienmēr jau atradīsies fanu pulciņš, kas sūdā, kociņa uzspraustā un mākslas galerijā uz apzeltītas paplātītes noliktā, avangardu saskatīs.

Man nav iebildumu - baudiet... Mežā visādi zvēri vajadzīgi - gan vāveres, gan piepes...
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 04. decembris, 08:18:46 no Emīlija »

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #103 : 2018. gada 04. decembris, 08:45:35 »
Tā interesanti, no mistika viedokļa, ka Evija jau apzīmogota.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #104 : 2018. gada 04. decembris, 10:22:58 »
Būtu labi, ja Šipkēvics, on že Shipsi, pēc savām rebēm arī dabūtu kādu zīmogu, piemēram, Jānis Nepiesātināmis.

Starp šī koncerta organizatoriem vīdēja arī Viestura Meikšāna vārds, tāpat kā viņa režisētās murgainās multimediālās izrādes Gaismas raksti mūzikas autors bija Šipkēvics. Ja nemaldos, par to šausminājāmies kkad gada sākumā.

Bet vispār vakardienas raidījums iespārdīja