Autors Tēma: nobeidzot par Eviju Vēberi  (Lasīts 24184 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: nobeidzot par Eviju Vēberi
« Atbilde #150 : 2018. gada 06. decembris, 20:11:46 »
Šipkēvica autoratlīdzības summu veido viņa paša kā mākslinieka dalība šajā pasākumā (11 500 eiro), koncerta mākslinieciskās daļas izpildproducēšanas pakalpojumu nodrošināšana (4399 eiro), kā arī saturiskās koncepcijas izstrāde (1176 eiro).
Jānis Šipkēvics cilvēks-orķestris, kurš arī vadīja projektu. Viņš bija arī mākslinieciskais vadītājs, kurš bija atbildīgs par koncerta izpildi. Ja mēs skaitām trīs atsevišķas lietas kopā, tad attiecīgi summa arī izveidojas"... sacīja Melbārde.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 06. decembris, 20:55:02 no pitons »

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #152 : 2018. gada 07. decembris, 19:22:21 »
Merkucio,
izlasīju līdz pusei, kur sākās dir@ana.
Sākums patika, pilnībā piekrītu, attīstība bija tendencioza, nebija vērts lasīt tālāk.
Raksta autore sevi pietiekoši skaidri nopozicionēja pie tiem, kuri nav gatavi augstajai morālei.

Man ļoti patika vēlēšanās, bet nekritizēju arī nespēju TIK augstu uzlidot.
Tas ir absolūti normāli latvietim tipiskajam.

(labi, izlasīju līdz galam - savu komentāru nemainu)

« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 07. decembris, 19:28:56 no Krimsons »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #153 : 2018. gada 07. decembris, 20:35:19 »
Nu, zināms amorālisms jau ir visā KM nostājā vērojams.
Bija tak lērums piespiedu/brīvprātīgo pasākumu simtgades gaidās - bibliotēkās, skolās...
cilvēki darīja to par velti ārpus tiešajiem darba pienākumiem.
Lai kā man nebūtu simpātiska Ž.C., zināmā mērā varu piekrist. KM nepārredz lauku un
bardaks tur ir.
Kā zināms, zivs pūst no galvas...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #154 : 2018. gada 08. decembris, 00:26:52 »
cepums Žaklīnai.
vienīgi..tagad domāju... nu tās milzu cenas, tie prognozētie izdevumu cipari tak jau ilgi pirms simtgades pasākumiem virmoja gaisā...cilēki soctīklos bubināja jau mēnešiem ,par naudas izdošnas aplamo plānojumu..tas viss kā pīlei ūdens...
Tagad, kad fakts noticis, kad būtībā izlieto vairs nesasmelt, tad pēkšņi top pamošanās....nu ibio...nu nav tak pirmā reize...
paies kāds laiks, viss norims..varēs uzelpot līdz nākamajam kampienam....
es nez :sad_smiley: ...ko, neesiet vēl pieraduši ???

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #155 : 2018. gada 08. decembris, 00:31:47 »
Tavuprāt, būtu jāpierod? Nu kkā negribas pierast gan...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #156 : 2018. gada 08. decembris, 01:08:35 »
oky..aizmirsu pielikt  :sarcasm:

Un tagad vēl šito  :rat:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #157 : 2018. gada 08. decembris, 03:09:34 »
Šipkēvica autoratlīdzības summu veido viņa paša kā mākslinieka dalība šajā pasākumā (11 500 eiro), koncerta mākslinieciskās daļas izpildproducēšanas pakalpojumu nodrošināšana (4399 eiro), kā arī saturiskās koncepcijas izstrāde (1176 eiro).
Jānis Šipkēvics cilvēks-orķestris, kurš arī vadīja projektu. Viņš bija arī mākslinieciskais vadītājs, kurš bija atbildīgs par koncerta izpildi. Ja mēs skaitām trīs atsevišķas lietas kopā, tad attiecīgi summa arī izveidojas"... sacīja Melbārde.

Cilvēks - orķestris iecēla pats sevi par cilvēku - orķestri  :mrgr:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #158 : 2018. gada 08. decembris, 12:11:57 »
Vēršu jūsu uzmanību, godātie līdzpilsoņi, ka kultūras ministriju šobrīd vada cilvēks no VL-TB/LNNK jeb, citiem vārdiem sakot, tie, kuri sevi pozicionē kā lielus nacionālistus un šīs valsts patriotus. Laipni lūgti, - runas ir viena lieta, bet še ... esat guvuši iespēju palūkoties tās kompānijas īstajā sejā. Tā teikt, darbi (nevis kvēlas runas) runā paši par sevi. Es vēl līdz galam neesmu spējis atkost tās partijas patieso - darbu un rīcības - ideoloģiju, bet šobrīd (pēc tās informācijas, kura man ir un kuru atceros no iepriekšējiem laikiem) izskatās, ka ... jebkādos jautājumos, kuri skar tautsaimniecību, tur ir pilnīga nulle, vienīgais, ko prot, - vicināt karogus, pastaigāties ar lāpām, dziedāt un dejot.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Rozalinda

• Viesi
« Atbilde #159 : 2018. gada 14. decembris, 18:01:03 »

Rozalinda

• Viesi
« Atbilde #160 : 2018. gada 15. decembris, 01:24:55 »

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #161 : 2018. gada 15. decembris, 13:09:08 »
Evijas jaunākais hīts - IZOLĀCIJAS LENTA                                                                       https://youtu.be/6iV55GFz-DA
hmm, tādas dziesmas viņai piestāv

Atslēdzies Minne

« Atbilde #162 : 2018. gada 15. decembris, 14:14:33 »
Evijas jaunākais hīts - IZOLĀCIJAS LENTA                                                                       https://youtu.be/6iV55GFz-DA
hmm, tādas dziesmas viņai piestāv

Nu, nemaldini publiku, Kundalini.

Tas ir Sniedzes Prauliņas hits no viņas pagājušajā gadā izdotā albuma "Inkrustācijas", bet radīts pat agrāk

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #163 : 2018. gada 15. decembris, 18:36:59 »
pag pag pag es tieši vakardien lasiju publikāciju par jauno  filmu(vilks vinj zin kādu tur) un aktieriem un izpilditājiem un ari tai skaitā Eviju,kas izpida kā reiz to, ko Kundis ielicis...
manā prātā nepalika nekas no lasītā, bet skaņdarbu mēģināju klausīties un sapratu,ka man ir fiziski grūti skatīties uz video... bez video vēl to skanējumu varētu panest...Bet kopā ar bildi man tāda kailuma/ atsegtības/ nu baismiiga sajūta....
nu vipār, es teiktu ka Evija ir maniaku/pedofilu sapnis ...brrr... :faint:

Minee- tava replika šoreiz ņe v kassu... Kudis par citu tēmu  :smoker:

IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #164 : 2018. gada 15. decembris, 18:43:13 »
Jā, vispār Kundalini par sportu  :blushing: