Autors Tēma: nobeidzot par Eviju Vēberi  (Lasīts 24163 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: nobeidzot par Eviju Vēberi
« Atbilde #165 : 2018. gada 15. decembris, 19:50:19 »
Tie tak divi dažādi izpildījumi. Evija  pamanījusies  izķērnāt arī šo dziesmu.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #166 : 2018. gada 15. decembris, 20:29:55 »
nujā tajā pirmajā , vai tagad laikam jāaka, oriinālajā skanējumā vismaz vārdus var saprast...un neliekas perversi..ko nevar teikt par Evijas izpildījumu...
nee tas nav man ,  :n-: lai gan tagad, klausos jau diezgan sagatavota :)
mēģināju noķert kādu interviju,kā tad viņa runā...varbuut arii reti specifisks tembrs utt, neko nenoķēru.. bet cik trāpījās ,tad sarunvaloda liekas normāla  :scratch:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #167 : 2018. gada 15. decembris, 20:39:19 »
Sāksim ar to, ka Sniedzes muzons ir uz jau nu pārāk nekaunīga plaģiāta robežas (to ļi Bahs, to ļi Hendelis, nevaru atminēties, bet 100x dzirdēts jau pagājušajā gadsimtā).
Šubrovskis ar vārdu rotu kā vienmēr ģeniāls, no coments.

Pats Sniedzes izpildījums kā tāds ir tīri neko, man patiktu, ja es nebūtu dzirdējis Eviju.
Bet pēc Evijas es Sniedzi nespēju noklausīties vairāk par trim reizēm pēc kārtas.

Evija, kaut arī jaunais video ir īsā versija, uznes to visu kosmosā, un tik tālu atrauj no Sniedzes, ka nav nozīmes neko vairs salīdzināt.
Dariet, ko gribat, bet Sniedze nepārliecina - ir laba, bet nepārliecina.
Sniedzei nepacelties līdz Evijai - citas dimensijas, sorī.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #168 : 2018. gada 15. decembris, 20:44:16 »
Protams, viņa ir normāls cilvēks ar smalku, īpatnēju, mazliet bērnišķīgu dvēseli, pēc intevijām spriežot. Un ne kkāds nenobriedis skuķis, bet 28 gadus jauna sieviete.

Bet kkāda baigā ņemšanās ap viņu. Līdz šim plašākai publikai nezināma, bet nupat žurnālisti sāk savus pierastos un banālos meldiņus - "jaunā, bet jau starptautiski novērtētā", "žilbina" un "uzmirdz".
Mazliet smieklīgi, bet fakts - pirms pāris stundām viņas Izolettas versijai Youtubē bija pieejami komentāri, pārsvarā gan neglaimojoši, bet tagad tie dzēsti, un komentēšana atspējota

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #169 : 2018. gada 15. decembris, 21:06:41 »
Ne "gudrā zinātne", ne "augstā māksla", ne "popularitāte" nekad nav cilvēci nekur aizvedušas.
Kamēr ignorē dvēseli, viss ir dziļi dziļā "čau".

Atslēdzies tuk

« Atbilde #170 : 2018. gada 15. decembris, 21:23:15 »
Ā, viņa to dvēseli izsēc?, to ta es vislaik domāju - ko viņa tādās mokās sēc?
Izrādās - d v ē s e l i  izsēc! Omg...

Rozalinda

• Viesi
« Atbilde #171 : 2018. gada 15. decembris, 21:55:28 »
Te pirms 5 gadiem ar saviem studiju biedriem Nīderlandē, to viņa min intervijā. Ļoti patīk tā noskaņa klubiņā. Arī mūzika, ko viņi tur radījuši. Muļķības, kas minēja, ka tur viņa bija nesaprasta. Tā jau domāju, tur neviens nebrīnās par kaut ko neparastu, vienkārši var neklausīties, ja neskar stīgas, ja nesaista.  Cita pasaule. Gan Evijas pašas radītā mūzika, gan tā, kas viņai tuva, ko viņa izpolda.

Rozalinda

• Viesi
« Atbilde #172 : 2018. gada 15. decembris, 22:06:13 »
Pats Sniedzes izpildījums kā tāds ir tīri neko, man patiktu, ja es nebūtu dzirdējis Eviju. Bet pēc Evijas es Sniedzi nespēju noklausīties vairāk par trim reizēm pēc kārtas.  Evija, kaut arī jaunais video ir īsā versija, uznes to visu kosmosā

Krimson, es pilnīgā šokā, ka Tu jau esi uzrakstījis manas izjūtas. Es tikko to pašu ar līdzīgiem vārdiem gribēju rakstīt. Sniedze, tas ir smuki, bet parasti. Bet Evija ir kaut kāds kosmoss, pilnīgi fascinējoši. Klausos  jau 3 dienas.
Video ieliku jau pirms Kundaļa, bet Spārka laikam Bonifācija brīvdienās. (tagad saprotu tplv žēlošanos, diskusijā nav iespējams piedalīties, ja 2 dienas jāgaida Tavs komentārs).

Rozalinda

• Viesi
« Atbilde #173 : 2018. gada 15. decembris, 22:10:22 »
Te arī latviešu grupa, kas spēlē līdzīgu mūziku, kas viņai tuva. Arī intervijā viņa min, ka patīk to izpildīt.

Rozalinda

• Viesi
« Atbilde #174 : 2018. gada 15. decembris, 22:12:39 »
Nezinu, vai ieliku pareizo, neko jau nevar redzēt.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #175 : 2018. gada 16. decembris, 01:51:24 »
Krimson, ņemot vērā Tavu teoriju par 300 gadus jauno vēsturi vien, Bahs un Hendelis būtu gandrīz vai uz jautājuma zīmes, bet Tev vēl trakāk - no pagājušā gadsimta  :smej:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #176 : 2018. gada 16. decembris, 07:51:21 »
Tā E.V. taisīšanās pakaļ Bjorkai vienkārši smīdina... nu var jau pričeni sataisīt divās
bulciņās un censties actiņas grozīt a la Bjorka, bet ar pārējo jau nesanāk,
jo Bjorkai ir arī balss... :)
Nē nu, saprotu, ka mēdz būt ietekmes, bet nu tik prasti un primitīvi...

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #177 : 2018. gada 16. decembris, 09:08:43 »
Bjorkai ir arī balss...

Īsti jau nav.
Pirms 30 gadiem man Bjorka (Sugarcubes) tā kā patika, jo toreiz jau vispār nekā diži dažāda vēl TV un radio nebija.
Tomēr, noskatījos vienu filmu ar Bjorku galv. lomā un sapratu - īsti nav Bjorkai ne bēniņos, ne arī balsī.
Un līdzību arī nesaskatu (varbūt tāpēc, ka 20 gadus kā ignorēju Bjorku? Neatceros?)
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 16. decembris, 09:14:25 no Krimsons »

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #178 : 2018. gada 16. decembris, 09:12:40 »
Tev vēl trakāk - no pagājušā gadsimta  :smej:

Es par sevi runāju - šito Sniedzes meldiņu esmu atklausījies jau 20. gs., kad viņa vēl dzimusi nebija.
 :P 

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #179 : 2018. gada 16. decembris, 09:22:05 »
Bjorka man ne visai, un viņa ir daudz aktīvāka un ķērcošāka. Gribētu redzēt, kas te sāktos, ja tiešām kāda Bjorkas kopija uzdziedātu publiskajā koncertā  :mrgr: