Autors Tēma: Bezkontakta maksājumu karte  (Lasīts 2856 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: Bezkontakta maksājumu karte
« Atbilde #15 : 2018. gada 30. novembris, 17:24:16 »
tiklīdz instalē aplikāciju telefonā, tā nāk automātā. Tā nav īsziņa, tas ir kkāds uzlecošais paziņojums, kas neparādās īsziņās

Bobi, pašas Swedbank aplikāciju vai arī vēl to Smart-ID? Es pirms kādiem pāra gadiem to Swedbank appu pāris reizes ielaidu, bet viņš man mēdza uzkārties, un tad atmetu ar roku. Tagad nāksies piespiedu kārtās visas fīčas instalēt, citādi lielos rēķinus pēc Jaunā gada vairs nevarēs interbankā samaksāt, ja autenfikācijai joprojām kodu karte.     
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #16 : 2018. gada 30. novembris, 17:40:45 »
Es nesen nomainīju uz Smart-ID. Biju skeptiski noskaņota, bet ļoti ērti.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #17 : 2018. gada 30. novembris, 17:43:15 »
Mainīšu uz kodu kalkulatoru, aplikāciju izmēģināju un nodzēsu.
Absolūti UNSECURE tā aplikācija.
Bezkontakta telefons kā bezkontakta maksājumu karte - lietojiet, mīļie, un beigās nošaujieties...

Smart-ID  -  neviens jau nesaka, ka nav ērti, vienk., eksperti saka, ka absolūti nedroši.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #18 : 2018. gada 30. novembris, 19:26:24 »
man tām bezkontakta kartēm ticamāks šķiet šāds exploits:Piedalās divi kexi. Starp viņiem nodibināts sakaru kanāls , teiksim radiolinks vai tunelis caur internetu.Vins kekss nepārtraukti drūzmējas pa tramvajiem un tamlīdzīgām talkučkām, otrs nemitīgi iepērlas kautkādos rimi.

Pieslēdzies Camma

« Atbilde #19 : 2018. gada 30. novembris, 21:08:34 »
Pasakiet man, kurš nemitīgi čeko telefonā pirkumus? Idiots ar telefonu pie auss 24/7?
Es pat zvanus nedzirdu, ja telefons somā un es veikalā. Otrpusis vispār telefonu neatpazīst kā sugu. Bija šim smaga saruna SEBā par šitām aplikācijām, baru menedžeru sasauca, beigās bars izdvesa '' Jūs tikai nevienam šito nestāstiet!'' un iešķiņķoja otrpusim kaut kādu īpašo daiktu norēķiniem.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #20 : 2018. gada 30. novembris, 22:32:56 »
Pasarg dies, skaidra nauda...! Neatceros lietojis tādu. Ā, bija, jā, tirgū...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #21 : 2018. gada 30. novembris, 22:44:27 »
Pasarg dies, bezskaidra nauda....  :mrgr:
Nē nu, ir jau labi, ja tāda arī ir, bet ne jau ikdienas lietošanai.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #22 : 2018. gada 30. novembris, 23:00:21 »
Pagaidām patīk i kartes (ur vien iespējams, maksāju ar karti - ērti un vienkārši), i karšu pīkstināšana, ieviesta arī swedbankas aplikācija pēc stresa, ka no ārzemēm nevarēju ne sazvanīt banku, ne ieiet internetbankā, lai bloķētu karti. Mob. aplikācija tad ir vēl viena saziņas iespēja.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #23 : 2018. gada 01. decembris, 09:55:18 »
Pasakiet man, kurš nemitīgi čeko telefonā pirkumus? Idiots ar telefonu pie auss 24/7?
Es pat zvanus nedzirdu, ja telefons somā un es veikalā. Otrpusis vispār telefonu neatpazīst kā sugu. Bija šim smaga saruna SEBā par šitām aplikācijām, baru menedžeru sasauca, beigās bars izdvesa '' Jūs tikai nevienam šito nestāstiet!'' un iešķiņķoja otrpusim kaut kādu īpašo daiktu norēķiniem.
a kāpēc nemitīgi jāčeko? Kad paņem rokā telefonu - tur tas paziņojums būs. Nu, ja neesi neko pircis un tāds parādās, ir vērts atvērt un paskatīt, ja nē, vnk aizslīdini uz sānu un tas pazūd nebūtībā

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #24 : 2018. gada 01. decembris, 11:17:19 »
Esmu 100% skaidrās naudas piekritējs. Neviens līkdeguņa baņķieris, burbuļus laižot un grimstot, manis nopelnīto līdzi neparaus. Vēl labāk, protams, ja jebkāda nauda ir pārvērsta taustāmās vērtībās ... citādi ... ekonomisks satricinājums un ne vairāk kā papīriņi tavās rokās ... un atmiņas, ka kādreiz par to ko varēja iegādāties.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2018. gada 01. decembris, 11:22:19 »
Es arī dodu priekšroku skaidrai naudai, bet cik ilgi vēl? Pamazām šī opcija tiek piežmiegta

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #26 : 2018. gada 01. decembris, 11:28:08 »
Ja tauta nebūs auni un aitas, ieviesīs barteri (apmaiņu), vot, tad gan es gribēšu redzēt, kā šakāļi nodokļus iekasēs? :) Ja būs vairumā muļķi un nespējnieki, nu ... tad, lūdzu, kļūstiet 100% atkarīgi no citiem (baņķieriem un vēl dažiem), godātie līdzpilsoņi! Nu, pie tā, cik LV banku ir nogrimušas ... te ir jābūt vai nu ar ļoti īsu atmiņu, vai ????????, lai par sadarbību ar finanšu iestādēm fanotu. :)  Ja ir iespējams kkas tāds, kā ar ABLV ... Nu, trūkst vārdu, lai to bez rupjībām raksturotu ... bet ... personiski man uzticības līmenis bankām un LV krēslos sēdētāju spējai kko tur kontrolēt un menedžēt ir tuvs nullei. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #27 : 2018. gada 01. decembris, 12:38:27 »
Nabaga zviedri, skaidru naudu tikpat kā nelieto. Laikam 25% sadzīves maksājumu tirdzniecības vietās tikai ar skaidru naudu

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #28 : 2018. gada 01. decembris, 15:39:04 »
es nez..irat nu gan jūs moderni  :scratch: man joprojām vajag skaidro naudu...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #29 : 2018. gada 03. decembris, 21:21:28 »
Smart id ir  it kā ok, bet tā atkarība uzreiz... telefonu mājās aizmirst nedrīkst, internetam vienmēr jābūt... te nesenīt man mira telefons un ar tādu bij jādadzīvo līdz jaunam... nu tā drusku nervozi bij, jā, arī ar to smart ID, jo man pāris reizes dienā ievajagās saistībā ar darba padarīšanām. A tā štelle ne vien pie lietotāja, bet arī pie konkrētas ierīces piesaistīta...
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 03. decembris, 21:28:06 no Emīlija »