Autors Tēma: Veļasmašīna  (Lasīts 2644 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Veļasmašīna
« : 2018. gada 01. decembris, 09:18:27 »
Ja veikalā sāksi pētīt kādu mājas tehniku un priecāties "cik smuka", savējā apvainosies un salūzīs. Pieņemu, ka tur ir kautkāds saziņas tīks, kas palaiž ziņu "ha, tavējie lūr uz jauniņājām, tevi izmetīs, gatavojies...". un savējā tad saskumst, sanīkst un salūzt...

Eh. Trešo reizi neremontēšu, tas arī kaut ko maksā. Kā izvēlēties nav ne jausmas. Nezinu šābrīža vešeņu jaunākās tendences. Varbūt kāds šim procesam tikko kā ir spraucies cauri un var dot kādas norādes? Cenas tak no 200 līdz 2000... Visādi tur ekoburbuļitiek aprakstīti un pat traipu tīrīšanas režīmi... neko nesaprotu.

Es varētu pieņemt cenu nu tā, līdz 500. Labāk gan 300, bet nu ja man iestāsta ka nu tur bez tā un šitā nekādi, un vajag skatu nākotnē vērst... Karoč, gaidu stāstus un ieteikumus.

Atslēdzies Bobs

Re: Veļasmašīna
« Atbilde #1 : 2018. gada 01. decembris, 09:50:55 »
es parasti skatos iespējami labāko zīmolu un šim izgatavotājam iespējami vienkāršāko modeli. Labāk nervusistēma saglabājas, ja vešmašīna vienkārši mazgā, nevis pūš ekoburbuļus un ik pa pāris mēnešiem saiet errorā

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #2 : 2018. gada 01. decembris, 10:25:09 »
Electrolux parasti ir viena sērija, kam ir bāzes mašīna ar pašu nepieciešamāko - piem. EWS1074NAU, tālāk seko modeļi, kam šī bāzes mašīna ir papildus apkarināta ar kaut kādām īpašajām fīčām,- žāvēšana, burbuļošana, tur vēl visādi izdomājumi, attiecīgi cenu pieaudzējot vairāk kā dubultā.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #3 : 2018. gada 01. decembris, 11:24:40 »
Tīri praktiski pirms pusgada paņēmām Samsung, jo veikala pārdevējs sacīja, ka Samsung un vēl viens zīmols (laikam - LG) ir palikuši pēdējie, kuriem ir iespējams nomainīt gultņus. Tāpat puisis stāstīja, ka agrāk par drošiem un kvalitatīviem uzskatītie viena daļa tagad esot kvalitātes un ilgdzīvošanas ziņā nobraukuši pagrabā. Jā, Zanussi iepriekšējais (jauns) bija tikai kādus 2 gadus nostrādājis, tāpēc arī par to iznāca parunāt. Pagaidām viss kārtībā, cena bija 280.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2018. gada 01. decembris, 11:32:57 »
Njā, diez kas tagad slaitās iespejami labākais zīmols vešenēm... Miele? AEG? tālāk...?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2018. gada 01. decembris, 11:40:48 »
Electrolux, Whirpool...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2018. gada 01. decembris, 11:48:21 »
Siemens

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #7 : 2018. gada 01. decembris, 11:51:08 »
Paņēmu Čiekurkalnā pa 30ls, no ss-eskas.

Esmu apmierināts  :rofl:
PS Paziņa mocās īres dzīvokļos visu laiku ar vešenēm, nāk labot masteri visādi. Darbā šefs izmanto MIELE lietotu, tas ir zvērīgs agregāts. Cik atceros no darba RCU, mums ieteica no augšas liekamās veļas mašīnas, jo motors uz diviem gultņiem, klusākas un ilgmūžīgākas. Vēl Whirpool bija akcija - tipa motoram 7 gadi garantija. BOSCH ari laikam skaitās labas markas, protams ir dārgāks uzreiz, nekā citas. AEG, MIELE augšējais gals, mierīgi var ieiekonomēt un ņemt MIELE lietotas, tās ir nenokaujamas.
Ir tāds VERNERS Discount - veikalu tīkls, savlaik tur pirku DVD recorderus, bet viņiem sadzīves tehnika daudz nocenota, jauna, lētāka.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 01. decembris, 12:18:42 no Kundalini »

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #8 : 2018. gada 01. decembris, 14:12:23 »
ok un ko galīgi nē? Šitam Aristonam, man liekas, tuvojas gadi 15... uzreiz pēc pirmā krievu automātiskā brīnuma pirkts, kas arī kalpoja ilgus gadus

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2018. gada 01. decembris, 14:46:23 »
Nupat 2 nedēļas atpakaļ bija spiesta lieta iegādāt jaunu veļasmašīnu. Cenuklubā bija pieejama Samsung veļmašīna par 376 eur. Vismaz šo 2 nedēļu laikā atradu vairākas labas lietas - ir klusa, ir kaudze ar programmām. Vecajai mašīnai skalošanas režīms bija tikai pilnā apjomā, uz stundu. Jaunajai var skalošanas reizes likt no 1 līdz 5 un attiecīgi laiki būs 15 - 40 minūtes. Vēl ir jauka iespēja izmantot ''kaķdurtiņas'' - gadījumā, ja kāda neganta zeķe pēkšņi atrodas uz grīdas pie tikko iedarbinātas veļmašīnas, tad vešeni var zibenīgi apturēt un spītīgo zeķi iemuģīt pie draudzenēm baļļā (ūdeni no baļļas NAV jāatsūc) un mazgāšanu turpināt vienā mierā.
Vertikālo iekraušanu izvēlētos tikai tad, ja visas citas formas būtu anihilējušas Anunaki uzbrukumā... Ir bijusi viena, ko praktiski jaunu izsviedu missenē pēc 3 saplēstām labām lietām un saskādētām rokām. Vienā gadījumā baltu superblūzi izmetu, jo notriepu ar tajā pašā veļenē saskādēto roku asinīm. Nekad vairs!
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #10 : 2018. gada 03. decembris, 09:07:51 »
Ar Elektroluksu vislabākā pieredze, bet visam savs laiks. Kad atnāca vajadzība, domāju visādi, bet beigās nopirku lietotu Mieli. Laba.

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #11 : 2018. gada 03. decembris, 10:15:51 »
Lietojam Candy. Gan vešeni,gan žāvētāju. Viegli saprotama un ērta.

Atslēdzies e518

« Atbilde #12 : 2018. gada 03. decembris, 11:29:27 »

Mani 5 centi : skatītos, lai būtu mehaniskais "pulkstenis"( tas, kur uzstelē programmas), no augšas lādejamo nekad vairs, atsevišķs skalošanas režīms ( pašlaik nav) un protams nekādu superduper burbuļu, ionu u.t.t. Kaut kā tā.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #13 : 2018. gada 03. decembris, 11:59:55 »
Nu tad tā.

Meita pateica "neiespringsti ļoti uz izvēli, mēs atvedīsim", un atveda LG. Esot ar tvaika režīmu, kas svarīgi pie ļoti netīrām drēbēm, ātro mazgāšanu, atsevišķo skalošanu, un  - tiešais pievads (īsti nezinu ko tas nozīmē, bet vīrs par šo atzinīgi kaut ko urkšķēja).
Neiespringu arī, nav jau vīra izvēle, galugalā. Paskatījos bildi no veikala, apspriedos ar vīru, pateicu - "ved".

Drusku netieku galā pagaidām ar to citplanētiešu kuģi... Ir gan ripa, ar ko izvēlās programmas (14), gan tačskrīns, kur izvēle'ties papildus lietas - mērcēšanu, intensīvo režīmu utt. Instrukcija pavirša, pagaidām man ne paŗāk izdodas pieštepselēt klāt kautādas papildus lietas.

Turpināšu šovakar apgūt, johaidī. Ja ar telefonu tieku galā, kas ar vienu tupu ekrāniņu netikšu? Bet tur ir kautkāda noslēpumaina kārtība un pogu kombinācija, ko vēl neesmu atkodusi.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #14 : 2018. gada 03. decembris, 14:16:07 »
Zanussi tagad tiešāms sūds , dzīvoja kādus pāris gadus (vertikālā) un rad nolūza vienā pusē ass kas uz gultni iet.Man tādas vietas kur tikai vertikālās var iesučīt. Par aizstājēju neko vēl nevaru teikt.