Autors Tēma: Muziga Depresija, kas nekad nebeidzas  (Lasīts 4120 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Sfinksa

Re: Muziga Depresija, kas nekad nebeidzas
« Atbilde #15 : 2018. gada 01. decembris, 18:46:38 »
Brona, kas tad viniem liek katru nedelu mazbernus pieskatit….bet nu piedod, ja mana viira triis bernus pieskata, bet manejos nee, nav speeka, negrib...vai taa nav atklata smieshanas par mani un nicinashana...bet toties ja ir dzimshanas diena tad ierodas abi degunus gaisa saslejusi un piesienas, ka salvete stav nepareiza pusee...vai kafijas kruze ir par lielu...nu ziniet ko, ja negribat piedalities mazbernu audzinashana, nu i nevajaga, bet tad ludzu vai nu saprotiet, ka es jutos pargurusi un negribu neko svinet...vai vienkarshi paturiet savu viedokli pie sevis.

Atslēdzies Sfinksa

« Atbilde #16 : 2018. gada 01. decembris, 18:49:13 »
Bobis,....tadel jau uzrakstiju teemu par Depresiju, jo saprotu ka taa talaak nevar, es nevaru izmainit situaciju, bet nu ko man darit, ja jutos nospiesti, vientuli, noskrejusies….varbut iet pie psihologa, nemt antidepresantus un uz visu pooo….nezinu, tadel jau gribejas dzirdet jusu viedokli...mekleju palidzibu, tikai nezinu kaa palidzet.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #17 : 2018. gada 01. decembris, 18:49:57 »
pieci kopā pie jums dzīvo? Nu jā, tas ir traki laikam, nevaru iedomāties

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #18 : 2018. gada 01. decembris, 18:50:25 »
Nav smiešanās par Tevi. Jums tur kopā vesels bērnudārzs, es no jums bēgtu kā no uguns. Kādai dzelzbetona omei jābūt, lai šito visu uzņemtos. Tiesa, par salvetēm un kafijas krūzēm man būtu pofig. Bet nu sasaistīt šo - bērnu pieskatīšanu un kafijas krūzes, to arī vajag mācēt.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2018. gada 01. decembris, 18:52:59 »
Tā arī nesapratu, ko vīrs par to visu pārgurumu domā?
Varbūt pienākumus var kā sadalīt, lai visi daudzmaz ok.
Jā, Omēm tā viņu brīva izvēle.

Ā, tie vīra bērni arī pie jums dzīvo?
Tie lielāki? Mājas darbos iesaistās?

Psihoterapija nav tik dārga kā aukles?
Bet man šķiet pārsteidzoši, ka desmit gadus dzīvojot nav draugu...
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 01. decembris, 19:00:45 no tuk »

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #20 : 2018. gada 01. decembris, 18:54:28 »
novembris/decembris ir tādi sūdīgi mēneši, lai panāktu progresu šajā situācijā. Vismaz mani tā tumsa un kkāda bezcerības sajūta šajā laikā uzmācas

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #21 : 2018. gada 01. decembris, 18:55:30 »
Sfinksa, Tavi bērni laikam ir mazāki, tāpēc vecvecāki negrib noņemties.

Kur lielāko bērnu mamma?

Atslēdzies Sfinksa

« Atbilde #22 : 2018. gada 01. decembris, 18:56:06 »
Bobis, no viira berniem pie mums pagaidam tikai viens dzivo, bet veel pirms gada vel nebija tik lieli tapec  visi dzivoja pie mums, un es rupejos par visu...un vinu ista maate taa ari gudraa...taa pa vasaras brivlaiku pat savus bernus pie sevis nemt negribeja, tad atkal bija uzvelti uz musu pleciem...a zem musu pleciem, nozime uz maniem pleciem….tad nu pargurusi sajutos, bet vismaz vecakie berni vareja shad tad mazo braliti pieskatit...bet tagad kad vini prom...tagad vispar nekaa nav.

Brona, izlasi kartigi, 5 berni, bet 3 berni viram no bijushas laulibas un viens berns man no bijushas laulibas un mazakais ir kopigais.
Un tiklidz viira berni pieauga, taa uzreiz viira vecaki izdomaja, ka manejo un kopigo bernu tur nevajag pieskatit...bet piekasas ikreiz kad ciemos naak par edienu, par manu izskatu, par berniem, skatas katra kakta cik tiirs, kaa sakopts visss….tas tiesham apgrutina….cik ir runats….bet viss pa velti.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #23 : 2018. gada 01. decembris, 18:56:40 »
Bišķi dusmas parāva. Omas un opi ir savu padarījuši, viņi arī kādreiz skrēja, savus bērnus audzinot. Bērni ir vecākiem, ne vecvecākiem. Ja kāds grib, lai piedalās, ja ne, neko nevar pārmest.
Parastā darba dalīšana, - vecāki rukā (gādā naudu), vecvecāki pieskata, burtus iemāca, ciparus, skaitīt, utt. Normāla lietu kārtība līdz mūsdienām. Šobrīd, kad, kā saka man pazīstami cilvēki, rietumos bērns tiek audzināts kā vecākiem būtībā svešs cilvēks ... Nu, tad nav ko brīnīties, lai gan ... darbojas arī pretējā virzienā, - kad vecajiem vajadzēs kādu palīdzību ... nu, tad arī var sākt ... brīvdienās - nē, slimus jūs - nē, utml.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Sfinksa

« Atbilde #24 : 2018. gada 01. decembris, 18:57:50 »
Luize, arzemes ir taa, ka vienu nedelu pieskata Tevs, vienu nedelu maate...Iesakuma taa maate pieskatija savus bernus...bet tad vina aizbrauc atvalinajuma un atstaj bernus vienus majas, tad vina saslims un mums atsuta bernus...nekad nav bijis otradak...un mans VIIRS logiski grib palikt bernu acis LABAIS TEETIS un vins vienmer nem bernus kad var...nu beigas slodzi uznemos es pati….nu kaut kaa taaa...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #25 : 2018. gada 01. decembris, 19:00:40 »
Ja runāšana nelīdz, jāķeras pie kardinālākām metodēm. Izskatās, ka neviens nesaprot, cik Tev tas viss ir nopietni.

Atslēdzies Sfinksa

« Atbilde #26 : 2018. gada 01. decembris, 19:02:39 »
Zigfrid, izteiksos velreiz...es esmu ar berniem no rita, pecpusdiena pec darba, vakaros un brivdienas un svetku reizes u.t.t. un es neludzu Vecvecakus kad es gribu aiziet uz masazam, pie arsta, zobarsta, ginekologa, taisiju rokas operaciju un divas nedelas guleju ar gipisi...vini visu to zinaja, un pat ieminoties vini teica NU TADA DZIVE.....a es padomaju es jau neludzu ka eju uz Dejam vai uz Kino vai kur izklaideties...100 gadus neesmu to izbaudijusi….A man likas ka ir normali ka vecvecaki pieskata, ja esi slims vai mazberns slims...jo mani var izsviest no darba ja es katru reizi kad berns slimo, palikshu majas...mums bernudarzi ari atsakas pat ar iesnam pieskatit beernu, taa ka nakas nemt uz darbu...bet kada stradashana ja berns lidzas...tas dod pa nerviem.

Atslēdzies Sfinksa

« Atbilde #27 : 2018. gada 01. decembris, 19:05:31 »
LUIZE, ja es ko saku...man atbild VISIEM TADA DZIVE...ko tu tik VAAJA, ko CIKSTI, PATI BERNU GRIBEJI....bet es jau nesudzos ka man berns vai berni ir apgruinoshi...bet nu ir situacijas, kad es labprat gribetu kad kads vismaz no bernudarza iznemtu mazo un uztaisitu majas eest….nu tad kad divas nedelas laba roka bija gipsi, es raudadam visu dariju pa majam un man bija shausmigi gruti….un tad vini grib lai es smaidu un vienmer esmu laipna pret tadiem VIRAVECAKIEM.

Es nezinu ko darit, izmisums parnem...zinu berns izaugs, bus vieglak, vai nu japacieshas...vai nu es nezinu, ja nervi neiztures...man bailes parnem par sevi.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #28 : 2018. gada 01. decembris, 19:08:35 »
Zigfrid, izteiksos velreiz...es esmu ar berniem no rita, pecpusdiena pec darba, vakaros un brivdienas un svetku reizes u.t.t. un es neludzu Vecvecakus kad es gribu aiziet uz masazam, pie arsta, zobarsta, ginekologa, taisiju rokas operaciju un divas nedelas guleju ar gipisi...vini visu to zinaja, un pat ieminoties vini teica NU TADA DZIVE.....a es padomaju es jau neludzu ka eju uz Dejam vai uz Kino vai kur izklaideties...100 gadus neesmu to izbaudijusi….A man likas ka ir normali ka vecvecaki pieskata, ja esi slims vai mazberns slims...jo mani var izsviest no darba ja es katru reizi kad berns slimo, palikshu majas...mums bernudarzi ari atsakas pat ar iesnam pieskatit beernu, taa ka nakas nemt uz darbu...bet kada stradashana ja berns lidzas...tas dod pa nerviem.
Man, gan LV, bet arī ir 4, un nav neviena vairs, kam pieskatīt. Kā pareizi rakstīja Luīze, bērni mēdz izaugt. Kādi gadi pacietības, un viss būs kārtībā. Vien mēs savējiem no sākta gala skaidrojam, ka mēs esam VIENA ĢIMENE, dzīvojam VIENĀ MĀJĀ, un tas nozīmē to, ka vecākais dēls kopj un pieskata priekšnamu, meita - virtuvi + palīdz jaunākajiem brāļiem mācībās, vidējais dēls mazgā traukus un jaunākais ... maina kaķim smiltis un rūpējas par to, lai kaķiem būtu ēdiens. Kārtība savās istabās - katra personiskais pienākums bez ierunām.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Sfinksa

« Atbilde #29 : 2018. gada 01. decembris, 19:09:48 »
TUK nav draugi, bet labi pazinas, bet arzemnieki loti bailigi, vini neuzticas un tur nav milas parunashanas pa vakariem un parnaksnoshana ar berniem vai nedelas nogales kur kopa aiziet, vinu sievietes nu taadas, ari TAA, forshi forshi Sveiki pateikt, teeju padzert, bet tikai lai neapgrutinatu...nu ir bijis kad mammas pieskata uz 3 stundam un es tad vinu bernus 3 stundas...bet nu vel nav bijis ar parnakshnoshanu u.t.t.
Ir LV meitenes sheit...bet vinas pashas ir ar darbu un berniem no rita lidz vakaram, ka vinam nav laika izpalidzet...vinas dzivo ilgak un ir pienemusas jau citu kulturu...diemzel taaa…..
Psihologs letaks, jo mums gimenes arsts var nosutit un taa kaa mums ir obligataa veselibas apdroshinashana, tad psihologs ir pa velti, ja ar nosutijumu.