Autors Tēma: Muziga Depresija, kas nekad nebeidzas  (Lasīts 4111 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Muziga Depresija, kas nekad nebeidzas
« Atbilde #45 : 2018. gada 01. decembris, 19:48:32 »
Sfinksa, man aŗī "nolasās", ka esi latviete-pacietīgā, varbūt kaut kādā ziņā pazemīgā...kas stingri nenostājas un nepasaka - šeit ir mana teritorija, šī ir mana ģimene un mans skaījums uz dzīvi un lietām. Un vīram pietiekami skaidri, konstruktīvi un pa punktiem, bez žēlabām un mājieniem, nepasaka, kāda ir Tava situācija un kādu redzi iespējamo risinājumu un palīdzību.

Bet, iespējams, bez speciālista palīdzības tas varētu grūti būt risināms

Un pāris vārdi Zigim - lai tiktu līdz Tavējam līdzīgajam modelim, vecākiem ir jābūt komandai, kuras autorei, kā saprotams, nav

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #46 : 2018. gada 01. decembris, 19:56:43 »
to,ka vīram + sievai jābūt komandai ,tas 120%
ja nav, tad auzas momentā. :smile:
man arī reiz pa reizei uznāk bzdinks.. nu vajag uztaisiit drāmu+ kašķi... Skaiti ..tā diena ir aizgājusi pa burbuli... kaut sīkumos, bet izniekota. Ja ir tā sajūta,ka viens uz otru var paļauties un balstīties, tad uiij kur daudz var izdarīt un panest...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #47 : 2018. gada 01. decembris, 20:38:11 »
...jo ne viirs, ne vina gimene nemainisies, bet man kaut kaa jatiek ar sevi galaa un savam izjutam…

Jāmainās Tev. Ja Tu mainīsies, arī  viņiem nekas cits neatliks kā mainīties.

Atslēdzies reno

« Atbilde #48 : 2018. gada 01. decembris, 20:47:11 »
Sāc ar to, ka pasaki, ka Zsvētku  lielpusdienas šogad nebūs. Es slima un guli gultā. Izej pie viesiem halātā un ar dvieli ap galvu.
Ar "saviem "bērniem" atbrauc uz Latviju paciemoties. Un kļūsti par saimnieci savā ģimenē, pasmejies par vīra vecāku pārmetumiem
Tādas hormonu lēkmes gan nav normālas, drīzāk tā ir Veģ. distonija

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #49 : 2018. gada 01. decembris, 21:37:12 »
piekasas ikreiz kad ciemos naak par edienu, par manu izskatu, par berniem, skatas katra kakta cik tiirs, kaa sakopts visss…

Bija tāds gadījums.
Vīramāte atnāk ciemos, pārvelk ar pirkstu skapja malai, rāda vedeklai putekļus un jautā:
"Un kā Tu šito izskaidrosi?"
Vedekla mierīgi atbild: 
"Cūka vienmēr dubļus atradīs..."