Autors Tēma: Ikea mēbeles  (Lasīts 6783 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Ikea mēbeles
« : 2014. gada 18. novembris, 16:35:46 »
Nepieciešama zinātāja padoms.
Kā tas tehniski notiek... Ja pareizi saprotu tuvākais IKEA veikals ir Viļņā. Kā notiek pasūtīšana, piegāde uz Latviju? Cik tas maksā?
Nu ne jau visi paši ar busiem brauca pakaļ.....

Laikam nesagaidīšu veikala atvēršanu Latvijā, jāsāk kaut kas darīt tajos apstākļos, kādi tie ir ..

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Ikea mēbeles
« Atbilde #1 : 2014. gada 18. novembris, 16:44:15 »
iet uz kantoriem, kas piedāvā servisu Ikea preču piegādē.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2014. gada 18. novembris, 16:46:36 »
Ok, paldies! Atradu

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #3 : 2014. gada 18. novembris, 19:01:15 »
Man liekas, ka Rīgā ir daži mazītiņi IKEA veikali - pasūtīšanas punkti. Uz vietas arī ir kādi sīkumi nopērkami. Viens tāds bija Imantā, pie veikala "Viļņa", vai tagad vēl ir - nezinu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #4 : 2014. gada 18. novembris, 20:58:16 »
feisbukaa kakads furni.lv piedaavaa kaa reiz Ikea prechu piegaadi (vai iegaadi?)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2014. gada 19. novembris, 08:57:14 »
Viens veikaliņš ir Dominā blakus Drogām. Var šo to nopirkt uz vietas un var pasūtīt, lai atved.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2014. gada 19. novembris, 09:13:31 »
Cik nu esmu papeetiijusi taas firmas, nepatiikams uzcenojums.

Lai gan arii Vilnjaa cenas nav no taam zemaakajaam

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #7 : 2014. gada 19. novembris, 09:17:14 »
Vienības gatves/Gustava Zemgala krustojumā bija kantoris. Tur sanāca vislētāk.

Jā uzcenojums ir, bet neviens taču uz LV no Polija snevedīs par velti. Negribi maksāt - brauc pats pakaļ un, ka tik kopsummā nesanāk ta spats. LT Ikea esot salīdzinoši ar PL baisi dārgs.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2014. gada 19. novembris, 09:44:35 »
Vienības gatves/Gustava Zemgala krustojumā bija kantoris. Tur sanāca vislētāk.

Jā uzcenojums ir, bet neviens taču uz LV no Polija snevedīs par velti. Negribi maksāt - brauc pats pakaļ un, ka tik kopsummā nesanāk ta spats. LT Ikea esot salīdzinoši ar PL baisi dārgs.

Protams, taa ir, bet man likaas apgreeciiba taadu summu pa virsu mest. Jo es vados peec manas daargaas zemes IKEA cenaam un, saliidzinot ir baigaa atshkjiriiba

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2014. gada 19. novembris, 09:53:13 »
Esmu bijusi Viļņas IKEA un cenas salīdzinājusi ar Varšavas veikalu - nekas tur nav baisi dārgāks, vismaz tas, ko es pirku. Tikai rūpīgāk jārēķina līdzi lita un zlota kursiem.

No jaunā gada Lietuvā būs eiro, tad varēs vienkāršāk cenas salīdzināt.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #10 : 2014. gada 19. novembris, 10:25:16 »
vienīgais ko es nopirku IKEA ir virtuve.
nekas vairāk man nepatīk.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #11 : 2014. gada 19. novembris, 10:38:44 »
Mēs savulaik ņēmām busu no nomas un braucām uz Varšavu (tad vēl Viļņā veikala nebija), lai sapirktu mēbeles dzīvojamai istabai. Sanāca ļoti izdevīgi, bet nu caur veikalu gājām 3 reizes un busu toreiz piekrāvām pilnu.
Pēc vienas mantas gan nav vērts braukt, to labāk pasūtīt.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #12 : 2014. gada 19. novembris, 10:59:28 »
es kaut kādos sludinājumos redzēju tipa IKEA kopāpirkšana.
acīmredzot apvienojas vairāki kuriem ko vajag un ta paši brauc pakaļ vai arī dala piegādes izdevumus.
cālī nav skatīts?
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #13 : 2014. gada 19. novembris, 14:33:41 »
Muusgalaa tuvaakaa IKEA ir Bari. cenas - nu nezinu - pa manam ne iipashi daargas, ne arii leetas.
Mees gan parasti, ja kaut ko savajagas, vispirms visu kaartiigi internetaa izpeetam, pierakstaam to prechu kodus, kas skjiet piemeerotas un tad jau veikalaa prasam personalam, kur konkreeto mantu var dziivee apluukot. Tas parasti ieekonomee akten daudz laika. Man gan ar IKEA ir viena cita probleema - vienmeer jaasit pa pirkstiem, lai ratos atkal neiekraameetu kaadu siikumu, kas liekas it kaa noderiigs un smuks, bet iisti nav vajadziigs

Atslēdzies diddly

« Atbilde #14 : 2014. gada 20. novembris, 13:38:42 »
Piafa-tas Vienības gatves/Gustava Zemgala stūris????? :faint:
  Vai tā nav K.Ulmaņa gatve? Zemgala-tas tak Teikā,jebšu es kko nezinu?