Autors Tēma: Adeles dziju veikals  (Lasīts 2604 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies faraons

Adeles dziju veikals
« : 2018. gada 13. decembris, 19:11:22 »
Vai Adeles dziju veikali  visi ir pazuduši? Šodien sapratu, ka uz Ģertrudesielas vairs nav. Pilnigi es no dzives atpalikusi. Starp citu, to, ka man trešo krūzīti piešķīruši nez par ko, un par biedru sauc - tas ar man jaunums. :rat:

Atslēdzies Spārka

Re: Adeles dziju veikals
« Atbilde #1 : 2018. gada 13. decembris, 19:15:26 »
Starp citu, to, ka man trešo krūzīti piešķīruši nez par ko, un par biedru sauc - tas ar man jaunums. :rat:
Off topic - no 200 ierakstiem ir 3.krūzīte.
Par dziju nezinu.
Padzirdēju par vācu ražojuma zeķu dziju, kam esot 10 gadu garantija, bet firmu aizmirsu un vēl neesmu sagūglējusi.

Atslēdzies faraons

« Atbilde #2 : 2018. gada 13. decembris, 19:46:42 »
tā saucamā zeķu dzija ir laba lieta. bet es gribu Adeles veikalu ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2018. gada 13. decembris, 20:22:00 »
Viens Adeles veikals bija blakus Dzemdību namam - Miera un Tallinas ielu stūrī. Sen gan tur neesmu bijusi, nezinu, vai vēl ir.
Iegūglēju, veikals ir joprojām. Miera iela 43. 

Tā zeķu dzija ir baigi labā lieta. Mana draudzene ada un vienu fici man uzdāvināja no saviem krājumiem. Neesmu pārliecināta, bet iespējams, ka pirka Buļļu ielas bāzē. Lēta gan neesot. Bet par 10 gadu garantiju pret izdilšanu teica gan. :)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #4 : 2018. gada 13. decembris, 20:52:59 »
Adele ir Miera ielā, kā Luīze minēja. IMHO, citi dziju veikai ir labāki, ja vien nevajag zīdu vai ko citu mazajās spolītēs.

Zeķu dzija ir ļoti laba lieta. Un der ne tikai zeķēm.

Atslēdzies faraons

« Atbilde #5 : 2018. gada 13. decembris, 22:19:07 »
nu, paldies. tad vismaz Mierielā ir. starp citu, uz lielajām spolēm visādas labas dzijas pārdod Elisendā, Maskavas-Elijas ielu stūris. bet tur jāņem lielā spole, kg vai vairāk.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #6 : 2018. gada 13. decembris, 23:05:03 »
Viens tīri labs dziju veikals ir apmēram pretī cirkam.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #7 : 2018. gada 13. decembris, 23:05:30 »
No lielām spolēm tin, cik gribas un vajag arī Pulkv. Brieža ielas veikalā, gan jaunajā Camellia, kas Matīsa ielā :)
Bet smalko, tievo zīdi tajos nav.

Atslēdzies vellata

« Atbilde #8 : 2018. gada 19. decembris, 14:15:55 »
Off topic - no 200 ierakstiem ir 3.krūzīte.
Par dziju nezinu.
Padzirdēju par vācu ražojuma zeķu dziju, kam esot 10 gadu garantija, bet firmu aizmirsu un vēl neesmu sagūglējusi.
Tā varētu būt Regia (te viņas daudz https://www.latviancrafts.lv/category/zeku-dzija/ ). Pati tieši to firmu neesmu mēģinājusi, bet vispār zeķu dzija ir jauki.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2018. gada 19. decembris, 15:25:22 »
iedomājos dziju veikala pārdevēju... sēž tāda tantīte ar biezu brill, galīgi aizadījusi visu pasauli..  :rofl:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #10 : 2018. gada 20. decembris, 08:33:16 »
iedomājos dziju veikala pārdevēju... sēž tāda tantīte ar biezu brill, galīgi aizadījusi visu pasauli..  :rofl:
Tālu no patiesības neesi. :) Tikai tantītes vietā ir dažāda vecuma un kalibra dāmas, kam čakli ņirb pirksti.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #11 : 2018. gada 20. decembris, 22:25:32 »
Jums kājas nesvīst zeķĕs, kas adītas no tās "zeķu dzijas"? Tur taču 1/4 daļa sintētikas!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #12 : 2018. gada 21. decembris, 07:20:54 »
nez, ziemā pērku zeķes, kur ir kkāda daļa vilnas klāt (izskatās tāpat kā parastās). Nekas tur nesvīst un baigi komfortabla sajūta.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #13 : 2018. gada 21. decembris, 09:17:28 »
Kāpēc lai svīstu? Nē, viss kārtībā. Tie 20-25% sintētikas piedod zeķu dzijai izturību.

Atslēdzies vellata

« Atbilde #14 : 2018. gada 21. decembris, 12:47:45 »
Jums kājas nesvīst zeķĕs, kas adītas no tās "zeķu dzijas"? Tur taču 1/4 daļa sintētikas!
Svīst apmēram tikpat kā tīrā vilnā. Arī nesmird vairāk - māju zeķes rotēju uz citām ik pa nedēļām divām.