Autors Tēma: Dāvanas?  (Lasīts 8480 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies vellata

Re: Dāvanas?
« Atbilde #45 : 2018. gada 21. decembris, 14:33:14 »

pasarg dies, ja nepareizo kūku uzdāvināsi :D
vai ne tā sapratīsi, kas ar pikantu domāts :D

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #46 : 2018. gada 21. decembris, 14:59:44 »
Citāts
Rūdītam datoriķim nereti noder liela krūze kafijai, garšīgas kafijas paka, villenes un tamlīdzīgi ar datora lietošanas ērtumu saistīti aksesuāri.

Šis uzreiz atgādina pirms gadiem tieši ZS laikā bieži atskaņotu reklāmu - "Viss jau ir bijis - gan tas, gan tas, gan (smaga nopūta) - arī tas..."

No amount of advance planning will ever replace dumb luck

« Atbilde #47 : 2018. gada 21. decembris, 16:56:36 »
Rūdītam datoriķim nereti noder liela krūze kafijai, garšīgas kafijas paka, villenes un tamlīdzīgi ar datora lietošanas ērtumu saistīti aksesuāri. Datorlietas (ja saņemas pajautāt, kas ir vēlmju sarastā) tādam pirkt varētu sanākt pārāk amorāli dārgi :D

aha, es taisni nesen nošausminājos par Delfu ieteikumiem Z-svētku dāvanām - viedpulkstenis un citi "lēti nieciņi"  :sarcasm:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #48 : 2018. gada 21. decembris, 17:08:49 »
Atšķirībā no daudziem gadiem šogad pat ir idejas, diemžēl ar realizāciju pašvaki. Vienu dāvanas ideju nobumbulēju - kamēr skaņoju ar līdzdāvinātājiem, no plaukta pazudusi.
Cita ideja - mārrutku "Akmeņlauzis", ko kolēģis slavēja. Bet gribēju 200 ml tilpumu, jo nevar zināt, kā ies pie sirds apdāvinātajam. Teorētiski tāds tilpums ir, bet praksē neatrodu. Ir baltais, upeņu, dzērveņu, smiltērkšķu... Vēl nosaukuma dēļ derēja "Ugunsmūris", taču tas ir liķieris un arī atrodams tikai puslitra tilpumā.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #49 : 2018. gada 21. decembris, 17:52:05 »
Patīk dāvināt un vienmēr zinu ko. Ģimenē apdāvināmies ap 100 eiro uz cilvēku. Ir lietas, ko it kā katrs pats var nopirkt, bet nesataisās un tad tàs arī dāvina.  Sievietèm jau vsp viegli nopirkt - es neesmu pret dāvankartēm, ar mani viegli -Spa vai jebkurā iepirkšanās centrā. Ģimenē zinām, kuram nepatīk dāv.kartes, kuram nauda. Kas par problēmu savejiem kko nopirkt, nesaprotu. Un viedpulkstenis ir super dāvana, ja nav, kas vainas, S.Nīke?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #50 : 2018. gada 21. decembris, 18:18:02 »
Man šķiet, Nāra, Tu nesaprati par ko Samotrākes Nīke nošausminājās... ne jau par to,
ka būtu slikta dāvana.

« Atbilde #51 : 2018. gada 21. decembris, 19:50:42 »
Viedpulkstenim kā tādam nav nekādas vainas - tā cenai gan ir  :mrgr: 
Un tagad vēl iedomājamies, ka apdāvināmo ir kāds ducis...   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #52 : 2018. gada 21. decembris, 19:51:01 »
Rūdītam datoriķim nereti noder liela krūze kafijai, garšīgas kafijas paka, villenes un tamlīdzīgi ar datora lietošanas ērtumu saistīti aksesuāri.

He, hē, es tam rūdītajam datoriķim drīzāk dāvinātu ko pilnīgi un galīgi nesaistītu
ar ērtībām pie datora - tipa dzīve ir šeit un tagad!
Un iepūt man ar savu vilšanos par silto sēdēšanu pledā un lielo kafijkrūzi... :P

Atslēdzies Minne

« Atbilde #53 : 2018. gada 22. decembris, 00:34:40 »
Patīk dāvināt un vienmēr zinu ko. Ģimenē apdāvināmies ap 100 eiro uz cilvēku. Ir lietas, ko it kā katrs pats var nopirkt, bet nesataisās un tad tàs arī dāvina.  Sievietèm jau vsp viegli nopirkt - es neesmu pret dāvankartēm, ar mani viegli -Spa vai jebkurā iepirkšanās centrā. Ģimenē zinām, kuram nepatīk dāv.kartes, kuram nauda. Kas par problēmu savejiem kko nopirkt, nesaprotu. Un viedpulkstenis ir super dāvana, ja nav, kas vainas, S.Nīke?

Nāra, necik sen atpakaļ Tu nevarēji izdomāt, ko meitai dzimenē dāvināt  :rofl:

Atslēdzies itta

« Atbilde #54 : 2018. gada 22. decembris, 14:18:04 »
(pukst)... tas ir no tās sērijas, kad druška uzdāvina vannas bumbuļus, bet man jau gadus trīs dušas kabīne. Nē, nu par remontu viņa zināja, vienkārši nebija rēķinājusies, ka man būs tik kardinālas izmaiņas. Un ko man tagad ar tiem bumbuļiem... gurķus sālīt???

šajā sakarā tiešām, tak var kādam atdot vai aiziet pie draudzenes uz vannu ;)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies itta

« Atbilde #55 : 2018. gada 22. decembris, 14:24:25 »
Man, ja būtu bijis laika būtu kaudze kurbāžņu, bet no sirds :) , tā kā laika nav tad būs kaut kas, kas saimniecībā reāli nepieciešams vai apēdams... a sev uzdāvināju, atpūtu, telefonu, datoru un plānojas varbūt vēl kas, ņemot vērā, ka man ir ne tikai visādi ziemji, gadu mijas, bet vēl dzimene un vārdadiena, no tām dāvanām, gan prieks tiks arī mājiniekam...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #56 : 2018. gada 23. decembris, 23:14:45 »
nu nezinu, man pārdāvināt tālāk man dāvinātas lietas neliekas īpaši Labais tonis. šai gadījumā . vienkārši atdevu māsai, un es pat teiktu, ka viņa tos bumbuļus paņēma bez īpaša entuziasma. ;o))) iet mazgāties pie paziņām uz vannu, pie mūsu karstā ūdens tarifiem?.. diez vai arī būtu pieklājīgi

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #57 : 2018. gada 24. decembris, 10:02:21 »
Lai kā būtu, bet ir liela laime, ka ir kas dāvina un ir kam dāvināt.

Atslēdzies itta

« Atbilde #58 : 2018. gada 24. decembris, 12:41:15 »
nu nezinu, man pārdāvināt tālāk man dāvinātas lietas neliekas īpaši Labais tonis. šai gadījumā . vienkārši atdevu māsai, un es pat teiktu, ka viņa tos bumbuļus paņēma bez īpaša entuziasma. ;o))) iet mazgāties pie paziņām uz vannu, pie mūsu karstā ūdens tarifiem?.. diez vai arī būtu pieklājīgi

Nu redzi, atdot atdevi tak, kā minēju, bet uz vannu var arī aiziet kādā atpūtas pasākumā tusinjveidā un tad tās bumbas panjemt līdzi, kā piemēram uz Prezidenta luksu ar pirti un dzakūzī Baltvillā..., es speciāli nez vai pirktu, bet pie gadījuma līdzi pakjertu, ja reiz uzdāvināts...

Principā pielietojumu, ja labi vēlās var atrast da jebkam, pat jebkuram aizbāznim, galvenais, lai vispār ir, kas dāvina un kam dāvināt ... (kā jau minēja - Alstere)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #59 : 2018. gada 24. decembris, 15:29:23 »

Olguci, nu nepiesārņo savu galvu :)
Varētu padomāt, ka tās bumbas Tev dāvina visi un vienmēr un visos svētkos...
Neņem galvā, aiznes uz kādu otro roku labdarības bodi un mieriņš, kādam noderēs.