Ak, Kungs, ko tikai neesmu darījusi un pārveidojusi. Pašai no sevis bailes. Ja kas ienāk prātā, uzreiz tāds nemiers dīda. Vienīgais, ko neesmu izmēģinājusi - tamborēšanu. Vienkārši, to atliku, kā vēl vienu iespēju. Un laikam arī nesākšu. Bet tā viss no vienas vietas - adīšana, šūšana, dzīvokļa remonts, mēbeļu pārtaisīšana, pindzelēšana, kas tikai nav darīts. Man vienkārši patīk pats process, visu izplānot, skici uzmest, materiālus sagādāt, atrast informāciju, kā tās lietas ir darāmas un tad mesties iekšā procesā. Galvenais sevi piebremzēt. Vienīgais, kas mani glābj - slinkums. No pēdējā, kas darīts - noflīzēju ar sīkām flīzītēm žurnāl galdiņu, pāršuvu ziemas mēteli un pārtaisīju veco datora galdu par lādi (jo bija jauns pasūtīts, bet vecajam labs materiāls, žēl ārā mest). Tagad jau iegādāti visi nepieciešamie materiāli krāsu pludināšanai. Tā ir tāda jauna tehnika sagatavo atsevišķi akrila krāsas toņu maisījumus ar PVA, laku un nedaudz silikona, lēni salej kopā un pludina uz līdzenas virsmas - fantastiskas lietas iznāk. Var vēl uz epoksīda sveķu pamata to visu .... vienā vārdā, glābj tikai slinkums un vēl tas, ka neesmu izvēlējusies, ko tādā veidā iekrāsot. Dažreiz liekas, ka es pati sevi ar visām tām fantāzijām dobeigšu ;o)))