Vispār, es biju domājusi tieši idiotismu ar šiem dzimumiem muļķu izpratnē. Var jau būt, ka izmaiņas identifikācijā pasē ir domātas labā nozīmē. Taču šaubos, ka iespēja likt pasē ''ono'' kādu atturēs no zīdaiņu operēšanas. Bulšits.
Medicīnisko atzinumu ierakstam nedos kaprīžu dēļ. Un tagad pasakiet man, kurš tad nu būtu tik kompetents nolemt, kā cilvēks jūtas? Šodien, rīt, pēc nedēļas?
Es vairāk par bardaku galvās. Tajā ziņā, ka patiešām ļoti retu medicīniski pamatotu gadījumu dēļ tiek dota iespēja izpausties visāda veida ampļiem. Ticiet man, paies vien pāris gadi un dzirdēsim par tiesas prāvām ''aizvainoto jūtu'' dēļ.
Man nudien nav problēmu atrast pieeju jebkuram dzimumam. Arī ar nenoteiktu var itin labi tikt galā. Runa ir par ko pavisam citu.
Par to, ka galu galā tik un tā cilvēks nosveras uz sievietes vai vīrieša dzimumpiederību. Lai būtu, ka uz pretējo fizioloģiskajai, bet tomēr S vai V. Ar attiecīgu ķirurģisku un hormonālu korekciju.
Varētu vispār izņemt šo identifikāciju no dokumentiem. Rases piederību taču nenorāda, vai ne? Toties pie rases, dzimuma un vecuma ķeras momentā, kā ir saskare ar policiju, mediķiem... Un pofig, kādās terminoloģijās tas tiek saukts. Tā tas vienkārši ir.