Autors Tēma: Trešais dzimums  (Lasīts 12496 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Trešais dzimums
« Atbilde #30 : 2019. gada 02. janvāris, 13:52:56 »
Nesanāks. Apvienoto Nāciju Organizācijas informācija liecina, ka aptuveni 1,7 procenti pasaules iedzīvotāju ir interseksuāli.

Un tad tāda sīkuma dēļ mums visa gramatika nu jāpārveido?
Eh, plānotos vismaz pārpasaulīga orģija... ;)

Atslēdzies vellata

« Atbilde #31 : 2019. gada 02. janvāris, 14:15:59 »
Tāds sīkums... Katrs sešdesmitais. Es teiktu, ka sanāk krietni miljoni. Viņi vieni paši varētu pārpasaulīgu oriģiju uzrīkot! Tomēr vairums no viņiem gan jau ir parasti cilvēki, kas vienkārši grib bez liekiem kreņķiem dzīvot savas dzīves, tā ka arī tas nespīd.

Regana

• Viesi
« Atbilde #32 : 2019. gada 02. janvāris, 14:59:18 »
Regano - vai esat padomājottti, kā jūs uzrunāt?
Ar apģērbu problēmu nebūs - ir taču unisekss stailo. Tāpat kā ar tualetto - tur sen vairs neviennno neko tādu nedara, ko cito nedrīkst skatīt.
Par kurso - droši, ka būs. Tāpat kā būs tūkstoši kretinno, kurio izmantos šo pasākumio, lai čakarētu smadzenio visom apkārtesošajiemio.
Veiksmi viņomio!
Iedomājos situacio, kad lidostio jāpārmeklē kādu trešio un pieaicina tadu pašu trešio policistio. Un tad nu stāv vienio otrio pretī lielgabarīta trešio ar femīno sekundāro dzimumpazīmo un slaidio inteligento ar maskulīno sekundāro... Nez, pretenzio būs, ka trešio ir kā neatbilstotio?

Brīnos. Mediķis un nekad dzīvē nav sastapis cilvēku, kuram ārējie dzimumorgāni ir, piemēram, sieviešu (par to liecina vecāku dotais vārds), bet nepārprotami nav sieviete (un tur nav tēlošanas). Ja pat es tādus vismaz 3 savā dzīvē esmu satapusi. Un saskata tur kaut kādas pilnīgi neesošas problēmas.
Daddijam par pms.. man, piemēram, tādu nav.. bez visām spirālēm..

Atslēdzies Camma

« Atbilde #33 : 2019. gada 02. janvāris, 15:18:14 »
Vispār, es biju domājusi tieši idiotismu ar šiem dzimumiem muļķu izpratnē. Var jau būt, ka izmaiņas identifikācijā pasē ir domātas labā nozīmē. Taču šaubos, ka iespēja likt pasē ''ono'' kādu atturēs no zīdaiņu operēšanas. Bulšits.
Medicīnisko atzinumu ierakstam nedos kaprīžu dēļ. Un tagad pasakiet man, kurš tad nu būtu tik kompetents nolemt, kā cilvēks jūtas? Šodien, rīt, pēc nedēļas?
Es vairāk par bardaku galvās. Tajā ziņā, ka patiešām ļoti retu medicīniski pamatotu gadījumu dēļ tiek dota iespēja izpausties visāda veida ampļiem. Ticiet man, paies vien pāris gadi un dzirdēsim par tiesas prāvām ''aizvainoto jūtu'' dēļ.
Man nudien nav problēmu atrast pieeju jebkuram dzimumam. Arī ar nenoteiktu var itin labi tikt galā. Runa ir par ko pavisam citu.
Par to, ka galu galā tik un tā cilvēks nosveras uz sievietes vai vīrieša dzimumpiederību. Lai būtu, ka uz pretējo fizioloģiskajai, bet tomēr S vai V. Ar attiecīgu ķirurģisku un hormonālu korekciju.
Varētu vispār izņemt šo identifikāciju no dokumentiem. Rases piederību taču nenorāda, vai ne? Toties pie rases, dzimuma un vecuma ķeras momentā, kā ir saskare ar policiju, mediķiem... Un pofig, kādās terminoloģijās tas tiek saukts. Tā tas vienkārši ir.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #34 : 2019. gada 02. janvāris, 15:25:10 »
Regano - un kas Tev teica, ka esmu mediķis? Un kāpēc tas tieši tagad klaji jāpaziņo? Lai uzsvērtu manu aprobežotību? Sukā vaļā. Nekas negaidīts tas nudien nebūs.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #35 : 2019. gada 02. janvāris, 15:52:48 »
Daddijam par pms.. man, piemēram, tādu nav.. bez visām spirālēm..

...ļauni sapņi pa naktīm arī nemoka?? :) laimīgs cilvēks! :) 

Nesanāks. Apvienoto Nāciju Organizācijas informācija liecina, ka aptuveni 1,7 procenti pasaules iedzīvotāju ir interseksuāli.

KO - 100 mio tādu dīvainīšu? neticu... to viņiem būs "britu zinātnieki" iečukstējuši :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #36 : 2019. gada 02. janvāris, 16:03:18 »

KO - 100 mio tādu dīvainīšu? neticu... to viņiem būs "britu zinātnieki" iečukstējuši :)

Bioloģiskas "dīvainības" dažādu slimību, patoloģiju vai citu "nenormālību" izpausmēs ir pa pilnam, pačeko vien ciparus. Kādēļ tā izcelt, brīnīties un tā kā nosodīt vien šo, konkrēto?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #37 : 2019. gada 02. janvāris, 16:05:54 »
Brr... nemaz nezināju ka ir arī tādas mutācijas. Baisi. cerams, ka viņi nevairojas?

Atslēdzies vellata

« Atbilde #38 : 2019. gada 02. janvāris, 16:15:38 »
Brr... nemaz nezināju ka ir arī tādas mutācijas. Baisi. cerams, ka viņi nevairojas?
Kāda daļa vairojas ar. Protams, ir daudzi varianti, kas noved pie neauglības. Tomēr citi auglību neietekmē. Piemēram, ja sievietei klitors dzimumlocekļa izmērā vai vīrietim sīks, bet funkcionāls dzimumloceklis. Pat, ja tas var atbaidīt vairumu potenciālo partneru, reizēm atrodas arī kāds, kam tas cilvēciņš iepatīkas tik ļoti, ka par nestandartību vienalga. Un tad reizēm savairojas ar.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #39 : 2019. gada 02. janvāris, 16:23:59 »
Kāda daļa vairojas ar. Protams, ir daudzi varianti, kas noved pie neauglības. Tomēr citi auglību neietekmē. Piemēram, ja sievietei klitors dzimumlocekļa izmērā vai vīrietim sīks, bet funkcionāls dzimumloceklis. Pat, ja tas var atbaidīt vairumu potenciālo partneru, reizēm atrodas arī kāds, kam tas cilvēciņš iepatīkas tik ļoti, ka par nestandartību vienalga. Un tad reizēm savairojas ar.

zin, pēc šitādiem tekstiem, man visādas verkas serdjučkas un končitas vurstas tīrie jaukumiņi sāk likties... OMG... :rat:

Atslēdzies vellata

« Atbilde #40 : 2019. gada 02. janvāris, 16:37:29 »
Končita un Verha taču ir tikai skatuves tēli, nav dzirdēts, ka kāds no tiem džekiem izrādītu interesi dzīvot kā sieviete arī ikdienā. Un vispār, vai tad nezini, ka agrāk teātrī sievietes nemaz uz skatuves nelaida un visus tēloja vīrieši? Iedomājies kā Šekspīra lugas tika uzvestas to rakstīšanas laikā! :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #41 : 2019. gada 02. janvāris, 16:41:37 »
nu jā jā, skatoties šausmeni ar var sevi mierināt, ka tā ir tikai filma...
bet re, ka arī dzīvē visādi zombiji ar krāniņiem vagīnā apkārt valkājas...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #42 : 2019. gada 02. janvāris, 16:41:56 »

Neuztraucies, tas nav lipīgi

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2019. gada 02. janvāris, 16:46:44 »
Kā ta nu nevairosies, skaidrs ka vairosies.
Varianti jau dažādi iespējami - v un ono, s un ono, ono un ono...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #44 : 2019. gada 02. janvāris, 16:49:06 »
Kā ta nu nevairosies, skaidrs ka vairosies.
Varianti jau dažādi iespējami - v un ono, s un ono, ono un ono...

zin, būtu labāk ononojuši, lai tā dabas kļūda neiet plašumā...
O! uz Marsu viņus!