Autors Tēma: Trešais dzimums  (Lasīts 12622 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies DynaSoar

Re: Trešais dzimums
« Atbilde #120 : 2019. gada 02. janvāris, 23:51:35 »
Camma, unikāls numurs ir ļoti laba identitāte, kur problēma?

Atslēdzies DynaSoar

« Atbilde #121 : 2019. gada 02. janvāris, 23:52:25 »
kvadra
/ jo diezgan droši var paļauties uz to, ka cilvēks ir tas, pēc kā viņš vai viņa izskatās./

un kurās situācijās tev ir svarīgi lai cilvēks būtu tas, pēc kā izskatās?

Atslēdzies DynaSoar

« Atbilde #122 : 2019. gada 02. janvāris, 23:55:14 »
Kvadra
/jo varbūt tamam, kas kleitā, ar lieliem buferiem un pēc pases Žozefīno, atrodas vēl arī krāniņš./

Joprojām - cik bieži un kādās situācijās tev ir būtiski svarīgi vai sarunas biedram/ parttnerim/ kolēģim/ oponentam etc ir krāniņš vai olnīcas vai abi vai nekas no šī?

Es tā apmēram varu iedomāties tikai 2 situācijas:

a) ja tev tas cilvēks ir jāārstē un b) ja tev un tam cilvēkam gribas darīt kopīgu seksu. Visos pārējos gadījumos tas ir svarīgi kāpēc, kādā veidā?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #123 : 2019. gada 02. janvāris, 23:57:11 »
kvadra
/ jo diezgan droši var paļauties uz to, ka cilvēks ir tas, pēc kā viņš vai viņa izskatās./

un kurās situācijās tev ir svarīgi lai cilvēks būtu tas, pēc kā izskatās?

Iedomājies - vienmēr. Arī tad, kad man ne prātā nenāk ar viņu gulēt. Pat lai tikai parunātos. Vienmēr.

Atslēdzies DynaSoar

« Atbilde #124 : 2019. gada 02. janvāris, 23:58:27 »
Kvadra, tas ir ļoti dīvaini.

Nu piemēram tu tagad sarunājies ar mani. Es sarunājos ar tevi.  Kādā veidā šeit ir svarīgs tavs vai mans hromosomu, hormonālais un anatomiskais statuss?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #125 : 2019. gada 02. janvāris, 23:59:05 »
Da daudzkur. Principā - grūst cilvēka kā sociālas un ģimeniskas būtnes paši pamati. Grūst gadu tūkstošos veidotās shēmas, vērtības. Pie tam, īsā laikā. Vēl jokaināk - uz absolūta kaut jel kāda privātuma izzušanas fona (soctīkli). No vienas puses - līdz idiotismam privātojam, no otras - lidz kretīnismam publiskojam.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #126 : 2019. gada 03. janvāris, 00:03:46 »
Kkā personas kodu jau tagad biežāk jālieto nekā jāvelk ķeksis pie dzimuma.
Viens cipars vairāk vai mazāk...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #127 : 2019. gada 03. janvāris, 00:05:09 »
Da daudzkur. Principā - grūst cilvēka kā sociālas un ģimeniskas būtnes paši pamati. Grūst gadu tūkstošos veidotās shēmas, vērtības.
Nu tieši tas jau ir MĒRĶIS!!!!!  Neba nu kādam likumdevējam baigi rūp kaut kādi tur bērni ar neriktīgām ģenitālijām, smieklīgi...

Regana

• Viesi
« Atbilde #128 : 2019. gada 03. janvāris, 00:05:18 »
Un kas? Visu laiku nekas tāds nepastāvēja? Nebija cilvēku, kas izskatījās pēc viena dzimuma, bet ģenitālijas no cita dzimuma?

Un jā, svešam cilvēkam tas pilnīgi vienalga. Pazīstamos jau tāpat daudzmaz zin, kas un kā.

Atslēdzies DynaSoar

« Atbilde #129 : 2019. gada 03. janvāris, 00:05:22 »
Camma, cilvēku attiecības ir intelektu komunikācija un to kādas tās ir, nosaka to dalībnieki, tas ir - minētie intelekti. Es atrodu ka ir labi, ja grūst veci mākslīgi virsnoteikumi, kuri šīs attiecības ierobežoja.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #130 : 2019. gada 03. janvāris, 00:05:59 »
Tad Tu vēl jaunos PK neesi redzējusi?
Visus sakost!

Atslēdzies DynaSoar

« Atbilde #131 : 2019. gada 03. janvāris, 00:06:45 »
Kvadra, tieši tā - tāds ir mērķis, padarīt cilvēku par brīvu suverēnu intelektu, kuru ierobežo pēc iespējas mazāk pašu nepieciešamāko noteikumu. Aizvākt liekos noteikumus un ierobežojumus. Saprāta dominēta visatļautība.

Atslēdzies DynaSoar

« Atbilde #132 : 2019. gada 03. janvāris, 00:08:34 »
Jautājums pārdomām: Te notiek saruna. Ja sarunas dalībniekiem būtu citi dzimumi, mainīgi dzimumi, vispār nebūtu dzimumu - tas šajā sarunā un spējā to realizēt kaut ko mainītu?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #133 : 2019. gada 03. janvāris, 00:10:04 »
Intelekti - tas ir jauki. Diemžēl seksu ne vienmēr gribās ar intelektu. Cilvēks ir seksuāla būtne. Kā lai atrod savu pusīti, ja pretī ir pliks intelekts?
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #134 : 2019. gada 03. janvāris, 00:11:10 »
Kvadra, tieši tā - tāds ir mērķis, padarīt cilvēku par brīvu suverēnu intelektu, kuru ierobežo pēc iespējas mazāk pašu nepieciešamāko noteikumu. Aizvākt liekos noteikumus un ierobežojumus. Saprāta dominēta visatļautība.
OMG....
Un man vēl šķita, kā Tev piemīt intelekts  :n-: