Autors Tēma: bezmiegs, miega traucējumi  (Lasīts 4120 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: bezmiegs, miega traucējumi
« Atbilde #30 : 2019. gada 12. janvāris, 17:01:14 »
Kaut kādus padomus jau tomēr var izlobīt - var arī neskriet un necelties mak''sķerēt 5 no rīta.
Man problēma nav aizmigšanā -tā man padodas lieliski, dažreiz pat ap 9 vakarā. Man nepatīk, ka aizgājusi gulēt kaut 12 -1, vienalga mostos ap 6 un tad sākās tās nervozās domas un stress.Parasti jau izdodas aizmigt, bet tā stunda ir nepatīkama.Bet celties un sākt kaut ko darīt man arī negribās.
Vēl man ir niķis baigi daudz dzert 'ūdeni vakarā, un tas bieži noved pie wc gājien ap 3, tad gan es varu aizmigt momentā.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #31 : 2019. gada 12. janvāris, 18:28:57 »
Ja resursi ir ierobežoti, tad tos vajag prātīgi sadalīt un lietot
Daudzas lietas tomēr ir laiskumā -pavingrot jeb vēl saritināties kamoliņā tās 20 min Utt.
Laiskums nav gadījumā tas pats nogurums? Nogurums no rīta nav lieta, kurai arī jāpievērš uzmanība ne mazāk kā miega traucējumiem vai krākšanai?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #32 : 2019. gada 12. janvāris, 18:50:46 »
Bet reno saiti kāds vispār izlasīja?  :sarcasm: Kādēļ man liekas, ka tur dots mazliet cits virziens iespējamajai diskusijai? 

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #33 : 2019. gada 12. janvāris, 20:10:54 »
Minn... :blushing: :scratch: , ja godīgi....tad, pat neatvēru ..bet, pēc tavas piezīmes, apsolos apskatīt  :big_hug:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #34 : 2019. gada 12. janvāris, 20:42:26 »
nē, es par to, ka 3 lapas ne īsti par tēmu :D

Dezdemona

• Viesi
« Atbilde #35 : 2019. gada 12. janvāris, 21:33:51 »
Kāpēc ne par tēmu? Viss par tēmu. Tajā 10 rindkopu rakstā taču nekā prātīga nav. Tā arī ir, ka citam līdz šis, citam tas, bet citam vispār nekas. Tad nu katrs stāsta savu pieredzi.

Atslēdzies reno

« Atbilde #36 : 2019. gada 24. janvāris, 11:49:16 »
te vēl viens stāsts par dažādo miegu pieredzi. Mani gan laiskums pievārētu, un diez vai celtos 5.30 -6, lai gludinātu. Bet varbūt  būtu labāk, nekā vnk gulēt nomodā un domāt nervozas domas
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6624549/Have-women-cure-insomnia.html