Autors Tēma: Valoda, valodinja  (Lasīts 2593 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Lynx

Valoda, valodinja
« : 2019. gada 12. janvāris, 21:50:10 »
Tagad taa - ja kaads grib man mest galoshu - laipni luudzam.  Bet rakstiishu savaa stilaa, ne gramatiskaa...
Par ko staasts. Gan jau ka dalja forumieshi zin, ka esmu smagi nodevusi dzimteni, paarceelusies uz Dienviditaaliju un  ak shausmas arii gultu dalu ar churku - tobish dienviditaali.
Profils fb veel joprojaam ir un reizeem spontaani apstiprinu barinju ar personaam, ko nepaziistu- vaajiiba. Patiik ar sveshiem pakomuniceet. Taa - deelj jautriibas.
Staasts par Latvijas patriotiem, kuri mani taaaaa gaana, ka latvieshu valodas skolotaaja jebkuraa pilseetaa no kapa piecelsies, vieteejaa veikalaa virvi nopirks un centraalaa laukumaa pakaarsies
Tad jautaajums - kaadas tiesiibas tautieshiem, kuri ka ar kad jauc regulaari un taa ir mazaakaa kljuuda, seko trakaak- visas kljuudas baisas,  kas atkaartojas... un dara latvieshu valodu netiiru, baisu.... Kursh no mums ir lielaaks nodeveejs????
Dveeseles kliedziens...

Atslēdzies true detective

Re: Valoda, valodinja
« Atbilde #1 : 2019. gada 12. janvāris, 21:54:38 »
Staasts par Latvijas patriotiem, kuri mani taaaaa gaana,..

par ko? kāpēc?
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2019. gada 12. janvāris, 22:00:39 »
tevi vienk TTA māca nepastiprināt(neielaisties, nesieties... nu vardsakot izvēleties pareizi) visus ko ieraugi fb un citos tīklos...
man netļaujas acīs  :rofl: :rofl:   neko teikt  :blushing: tikdaudz cik visādi brīnumi fb grupās, bet tur jau ir izvēle -lasīt un kašķētis(vienalgparko ) jeb laist pari galvai...
tātad, izvēlies ko vēlies, viss paša rokās  :coffee:
« Pēdējās izmaiņas: 2019. gada 12. janvāris, 22:27:08 no mellene88 »
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #3 : 2019. gada 12. janvāris, 22:06:58 »
Nu kaa par ko- tak nodeveeja. 

« Atbilde #4 : 2019. gada 12. janvāris, 22:13:58 »
Nu kaa par ko- tak nodeveeja. 

nopietni? visus bļāvējus nobloķētu. kāpēc sarežģīt sev dzīvi?
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #5 : 2019. gada 12. janvāris, 22:14:37 »
Man jau fb nav dziives centrs un uz visu ar humoru skatos. Ar nopietniem draugiem jau sen citaadi komuniceejam. Fb man taada izklaide. Un taapeec staasts nav nopietns.....
Bet varbuut nopietns...
Kaapeec  man viens” ideots, kas nemaz nezin kad ...... ok - nevaru ti stilu atteelot, atljaujaas justies kaa dziives centraa.... Skumji

« Atbilde #6 : 2019. gada 12. janvāris, 22:21:31 »
Man jau fb nav dziives centrs un uz visu ar humoru skatos. Ar nopietniem draugiem jau sen citaadi komuniceejam. Fb man taada izklaide. Un taapeec staasts nav nopietns.....
Bet varbuut nopietns...
Kaapeec  man viens” ideots, kas nemaz nezin kad ...... ok - nevaru ti stilu atteelot, atljaujaas justies kaa dziives centraa.... Skumji

šitie brēcēji patrioti ir varen smieklīgi, galvenais, ka parasti neviens no viņiem pat izteikties normālā latviešu valodā nemāk, kur nu vēl par argumentētu sarunu veidot, un galvenais, ka viņi pat nesaprot, kad viņiem mēģina izskaidrot sakarīgi kaut ko.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #7 : 2019. gada 12. janvāris, 22:25:04 »
Nevienam nav tiesību izdarīt skaļus un publiskus secinājumus par kādu cilvēku, kamēr nav bijis apspriestā ādā, kurpēs un pudu sāls kopā apēdis.
Zinu, ka viegli teikt - bet neņem galvā un "kancelē" tos personāžus, kas Tev traucē un nav tīkami.
Diemžēl, bet ir cilvēki, kuri zina kā jādzīvo, tikai viņu dzīves ir tik garlaicīgas, ka tās jāpiepilda ar pamācībām citiem.

P.S. Nezināju, ka itāļi (pat ja no dienvidiem) ir čurkas ;)

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #8 : 2019. gada 12. janvāris, 22:25:40 »
Es varu  runaat savaa stilaa un tuvaakie zin, ka tas ir mans stils un taalaakie sapratiis,  ka man ar gramatiku viss ok. Un manupraat tas ir svariigi. Kaa gleznieciibaa- lai gleznotu kaa Dali vai kaa Picasso jaapguust klasiskaa gleznieciiba.
Arii ar valodu - lai veidotu savu runas stilu - jaaprot runaat klasiskaa valodaa...
Un kad mani taads, kursh latvieshu valoda gramatiku praksee zin taapat kaa Kjiinas aabeci, atljaujas saukt par nodeveeju..... lielaaks latvietis ir  mans viirs, kursh latviski nerunaa, kaa shie patrioti, kas ( nevis kuri - apzinaatu)  valodu kropljo

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #9 : 2019. gada 12. janvāris, 22:28:40 »
Baacien- nav churkas. Bet ir kategorija latvieshu, paarsvaraa viirieshi, kuriem arii itaalji, spaanji, griekji ir churkas

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #10 : 2019. gada 12. janvāris, 22:35:18 »
Lai piedod valodnieki, bet internets (čati, blogi, forumi, soc.tīkli) ir tā vieta, kur katrs izpaužas kā vēlas, prot un kā ir ērti.Ja katru reizi saņemtu naudu, kad tieku apspriesta par savu rakstību, tad kaut ko vērtīgu būtu nopirkusi (esmu dažkārt lasījusi arī sarunu foruma čatā), tā vietā atrodu interesantāku nodarbi un sarunāju ar sevi, ka necepšos par to.Man taču nav jāsāk skaidroties, ka planšete visus mīkstinājumus neatpazīst un nevar realizēt, un daudzpunktes lieku ne bez iemesla .... :D
Rakstību vērtēji skolotāji skolā un lika vērtējumus (kas bija gana augsti), pārējie var turpināt šausmināties un sašust, ja citu raižu nav  :D

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #11 : 2019. gada 12. janvāris, 22:39:25 »
Baacien- nav churkas. Bet ir kategorija latvieshu, paarsvaraa viirieshi, kuriem arii itaalji, spaanji, griekji ir churkas

Jo šādi vīrieši nav konkurētspējīgi ;) Nu iedomā, tādam latvju bāleliņam, kurš par sevi augstās domās viens itālis ņem un "izgriež pogas". Ko citu viņam darīt kā cepties? Domā, ka strādās pie savas izaugsmes un šarma? Tas prasa laiku, darbu un spēju pārkāpt savam superego.

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #12 : 2019. gada 12. janvāris, 22:40:41 »
Baacien, nav runa par punktiem, kommatiem un garumziimeem. Tu tak zini, ka arii man par maniem tekstiem visdriizaak buutu nulle dienasgraamatsa. Tas nav svariigi, ja es zinu kaa ir pareizi. Vispaareejaas neta probleemas mani neinteresee.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #13 : 2019. gada 12. janvāris, 22:59:50 »
Nesaprotu, kā var satraukties par kaut kādiem muļķiem? Tu tak esi racionāli domājoša būtne ar pamatu zem kājām. Skaudīgi urrālatvieši ar pliku pakaļu un pastaliņās bijuši visos laikos.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #14 : 2019. gada 12. janvāris, 23:18:11 »
 :rat:
Žēlīgā debess, kas tas par bērnudārzu?!  Pieaudzis cilvēks no sirds sakreņķējies par kaut kādiem virtuālā vidē izteiktiem komentāriem.... :alt:
Vai tiešām neesi vēl sapratusi, ka visaktīvāk pa virtuālo vidi, visu komentēdami un visu kritizēdami, ņemas puskoka lēcēji, kam reālajā dzīvē nekā prātīga nav ko darīt?  Jo vismaz tā var izpausties.  Un, ka rakstīt šie lāgā nemāk, tas tikai likumsakarīgi. Patiešām,  nu dzēs viņus visus nafik ārā, un miers mājā. Zini, ir tāds vecs latviešu teiciens "neaiztiec sūdu, tad nesmirdēs!"