Autors Tēma: Nerātnā dienas deva  (Lasīts 79454 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Nerātnā dienas deva
« Atbilde #450 : 2020. gada 03. novembris, 17:17:42 »

zin, ja paskatās bildes, kur šī neuztjūnēta, tad mana večiņa (56) nav daudz sliktāka...toties zināms uz kurām basēm jāspiež, lai mī vai žē izspiestu ;)
Tu tik stāsti pasakas! Kur pierādījumi? :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #451 : 2020. gada 24. novembris, 11:27:10 »
Tu tik stāsti pasakas! Kur pierādījumi? :mrgr:

Грязные яйца
Положили нашего Наката в больницу, приболел... Приехала бабка его проведать и привезла деревенских яичек, таких с перьями, с прилипшим пометом... Ну и банку с яйцами поставила на тумбочку.
Врач делает обход, замечает эти яйца с г@вном и перьями, подзывает медсестру и говорит, чтоб Накату из 7 палаты помыла яйца.
Медсестра, не задавая глупых вопросов, Наката на каталку и мыть ему яйца. После помывки Наката привезла в палату, Накат в шоке, старая за всю жизнь в руки не брала, а тут молодые девки мыли, лежит и охреневает...
Утром врач снова делает обход, замечает эту же банку с грязными яйцами, отчитывает медсестру, что плохо помыла Накату яйца.
Медсестра в шоке, думает - Накат блатной, пожаловался врачу что плохо помыла... Хватает опять Наката на каталку и снова мыть! С шампунями, с гелями...
Накат в палате спрашивает у мужиков: "Вам яйца моют?", те в один голос: "Нет, мол, не моют!" Накат лежит, еще больше охреневает...
Утром та же картина: обход... грязные яйца. Врач в бешенстве отчитывает медсестру за то, что та забила на работу, его указания ни во что не ставит!!! Орёт на всё отделение!
Медсестра в шоке, не знает что и делать, опять Наката на каталку и ... мыть ему яйца. Вымыла, выбрила, кремами намазала, привезла его в палату, а тут бабка приходит проведать.
Накат взмолился на старую: "Спасай меня!!!! Увози скорее отсюда!!! Кажись к операции готовят!!! Кастрировать хотят..." Только после этого крика разобрались...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #452 : 2020. gada 24. novembris, 13:27:33 »
 :smej: (cenšos darbā skaļi nerēkt, lai nav jāskaidrojas par ko)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #453 : 2020. gada 25. novembris, 02:19:04 »
Kažis k operacii gotovit, khm, šī frāze atsauca atmiņā, nav nerātns, bet stāsts no dzīves, stāstīts ar smiekliem caur asarām.
Padomijā manai draudzenei māte ielikta slimnīcā pēc vēža operācijas uz ikgadējo apsekošanu, izmeklējumiem. Tad nu tā. Vienu dienu māte baisi sadrūvējusies. Šodien operācija, visssss... Ārsts pat neko nesaka, tātad vissss.... Meita zvana ārstam, kāda operācija??? Meita mātei, kur rāvusi, ka operācija? Nu kā, no rīta atnāca saņitarša Daša - dzelajem kļizmu, vam sevodņa operacija, uztaisīja klizmu, es viņai rubli kabatā, kā jau pieņemts... arī brīnos, ārsts neko... rīta vizītē neko... tad jau laikam bezceris...
Nu, a kā Dašai dabūt par ko salāpīties? Vienam klizma, otram un skat, jau polšs!
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 25. novembris, 02:25:51 no tuk »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #454 : 2020. gada 25. novembris, 14:59:51 »
Накат взмолился на старую: "Спасай меня!!!! Увози скорее отсюда!!! Кажись к операции готовят!!! Кастрировать хотят..." Только после этого крика разобрались...
Paldies, daddy, tagad man Tev un Tavai "staruhai" ir literārs parādiņš! :mrgr: ...esi pacietīgs, jo nenolaidīšos līdz vecu anekdošu plaģiātam!  :murmur:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #455 : 2020. gada 25. novembris, 15:06:21 »
Paldies, daddy, tagad man Tev un Tavai "staruhai" ir literārs parādiņš! :mrgr: ...esi pacietīgs, jo nenolaidīšos līdz vecu anekdošu plaģiātam!  :murmur:

Tu prozu raksti labāk par mani, tā ka gaidu draudzīgu literāru šaržu!  :big_hug:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #456 : 2020. gada 25. novembris, 15:26:53 »
Nār, Tu teici, ka uz paģirām trīcot :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #457 : 2020. gada 01. decembris, 15:35:34 »
Iemesls:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #458 : 2020. gada 01. decembris, 21:06:25 »
Parasti es tāda žirafe neesmu, bet šitais man nepielēca arī pēc vairākkārtējas pārlasīšanas  :?:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #459 : 2020. gada 01. decembris, 21:44:31 »
Domāts, ka šim mēle baigi varena, ja?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #460 : 2020. gada 01. decembris, 21:48:15 »
:smile: , sacīsim, veikla un izturīga.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #461 : 2020. gada 01. decembris, 21:56:03 »
Turklāt vēl asa kā kaķim, ja šitā trauku izpucējis  :n-: ... Vizualizēju... :mrgr:    Nē, tā drīzāk antireklāma, no tāda labāk turēties pa gabalu :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #462 : 2020. gada 01. decembris, 21:58:47 »
Ja par tēmu, tad nevarēju neatcerēties vecu aņuku.

– Nu nesaprotu, ko tās meitenes manī atrod..., – teica vectēvs un nolaizīja uzaci.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #463 : 2020. gada 08. decembris, 13:25:08 »
.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #464 : 2020. gada 09. decembris, 22:00:20 »
– Kas jūs tāds būtu?
– Es esmu jūsu sapņu vīrietis!
– Bet kāpēc tad viens?
Es visu atceros, Ričard...