0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
Vīrieši tomēr ir no Marsa, bet sievietes - no Veneras. Pat frāze "Mani te neviens nedrāž" vīrietim nozīmē veiksmīgu karjeru, bet sievietei - neizdevušos privāto dzīvi.
Citāts: Luīze 2015. gada 27. marts, 11:20:33Vīrieši tomēr ir no Marsa, bet sievietes - no Veneras. Pat frāze "Mani te neviens nedrāž" vīrietim nozīmē veiksmīgu karjeru, bet sievietei - neizdevušos privāto dzīvi. Tas bija par tevi???
Citāts: Labvēlis 2015. gada 27. marts, 11:31:20Citāts: Luīze 2015. gada 27. marts, 11:20:33Vīrieši tomēr ir no Marsa, bet sievietes - no Veneras. Pat frāze "Mani te neviens nedrāž" vīrietim nozīmē veiksmīgu karjeru, bet sievietei - neizdevušos privāto dzīvi. Tas bija par tevi??? Tevi šodien neliek mierā mana intīmā dzīve? Gribi par to parunāt?
Viss, ko pastāstīšu, tiks izmantots pret mani. Tāpēc labāk paklusēt.
Citāts: Luīze 2015. gada 27. marts, 12:58:16Viss, ko pastāstīšu, tiks izmantots pret mani. Tāpēc labāk paklusēt. Es jau tevi nepazīstu, līdz ar to nekādi to nevarēšu nekur izmantot
Citāts: Labvēlis 2015. gada 27. marts, 13:02:37Citāts: Luīze 2015. gada 27. marts, 12:58:16Viss, ko pastāstīšu, tiks izmantots pret mani. Tāpēc labāk paklusēt. Es jau tevi nepazīstu, līdz ar to nekādi to nevarēšu nekur izmantot Tad jau labi.
Klau, balodīši, varbūt jūs atdalīt atsevišķā tēmā? Jo nu jau tā dienas deva tāda netēmīga paliek