Mekleeju pastkastiitee kaut kaadu tur materiaalu

atradu šo:
- dakter, es savu sievu apmierinu katru nakti sešas reizes. Es esmu superīgs vai mežonis?
- Tu esi di@sējs!
Kurlmēms čalis ienāk aptiekā un vēlas nopirkt prezervatīvus.
Saprot, ka nevar aptiekāram paskaidrot, ko grib.
Tad nu - noliek naudu uz letes , attaisa bikšupriekšu, izvelk locekli un uzliek uz letes!
Aptiekārs skatās - uz locekli, uz naudu, uz locekli, uz naudu - izvelk piečuku, noliek uz letes, attaisa bikšpriekšu, izvelk locekli, un noliek blakām!
Tad savāc visu naudu un saka: - Ņe uveren, ņe igraij!
Stāv Sāra pie spoguļa, sacēlusi kleitu un glauda vēderu. Ābrams ierauga un priecīgs prasa - kas ir Sāra, Bērniņš būs?
- Nebūs bērniņš, gāzes - Sāra atbild.
Tas pats atkārtojas nākamajā dienā. Trešajā dienā Sāra atnāk no tirgus un redz - Ābrams stāv pie spoguļa atpogājis bikses un svaida savu daiktu no vienas rokas otrā. Sāra izbrīnīta jautā - kas te notiek, ko tu Ābram dari? Bet šis atbild - lūk Sāra, skatos un domāju un nevaru saprast - pimpis vai gāzes vads?
Lido laumiņa gar meža malu, skatās 4 tankisti mēģina uzlikt tankam kāpurķēdi. Laumiņa domādama viņiem palīdzēt prasa: "ko jūs tur darat?"
Tankisti: "kā ko, neredzi, ka pisamies?"
Laumiņa nosarkst un aizlido prom, taču pēc brīža atlido un saka: "klausaties, bet vai jūs gribat papisties pa īstam?"
Tankisti: "protams, kāda runa!"
Laumiņa pavicina ar savu nūjiņu un hop... tankam nokrīt stobrs...
- Я хочу домой с работы пораньше уйти и у меня есть уважительная причина...
- Какая?!
- Заебался!
Skrien podiņš pa mežu un auro: Maitas, kretīni, nelieši! Šitā dvēselē iedi@sāt!
Sievietes klitors ir kā mafija:
Viena nepareiza kustība un Tu esi di@sā
Satiekas divas senākās profesijas pārstāves. Viena kažokā , gredzenos - nu super. Otra tāda noplukusi. Otrā prasa - kā tu tik labi dzīvo? Šī saka - nekādu problēmu. Daru tā - atnāk klients. Es ieliku pežā pistongu - šis kā stumj tā sprāgst. Es saku - 50 latu par mantas bojāšanu. Otrā ar domā pamēģināt, bet drošības labad ieliek divas. Viss notiek. Šī klientam saka - 50 latu par mantas bojāšanu. A vecis saka - esmu ar mieru pat 200 simtus maksāt, bet kur mans pimpis palicis???
Viena kaimiņiene kar sētā veļu. Otra viņu uzrunā: Tev vienmēr laimējas. Kad tu veļu žauj, vienmēr labs laiks. Kā tu to paredzi?
- Ak, tas tak vienkārši! No rīta zem segas apskatos, uz kuru pusi vīram pipelis nogāzies; ja pa labi - būs saulaina diena, pa kreisi - lietus nāk.
- Un ja viņam stāv?
- Nu mīļā, kas tad svētku dienās veļu mazgā?