Autors Tēma: Atlaides  (Lasīts 7742 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Atlaides
« Atbilde #15 : 2019. gada 20. janvāris, 17:05:22 »
nu ja pāris simti šurp vai turp, tad, protams, var pirkties pofigā :) bet tā ka man tā naudiņa sūri un smagi pelnās, tomēr uz cenām skatos un, ja iespējams, lielo iepirkšanos labprāt ieplānoju uz izdevīgāko, janvāra laiku. ziema jau ar tagad tik sāksies, īstais brīdis lūkot pēc jauniem apaviem un mēteļiem :) baigā sīkstule, mhm
« Pēdējās izmaiņas: 2019. gada 20. janvāris, 17:10:50 no Emīlija »

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2019. gada 20. janvāris, 17:40:42 »
Eu nu beidz, Emī, kādi simti, es nepērku tik dārgu neko. Lupatās neinvestēju. Un nevaru iedomāties pirkt ziemā vasaras lietas vai otrādi. Un Reno vsp jau par papīra dvieļu atlaidēm runāja.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2019. gada 20. janvāris, 17:57:27 »
Nu, es pavisam vienkārši, ja man ir izvēle pirkt pa pilnu cenu vai ar atlaidi - pērku ar atlaidi! ;)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #18 : 2019. gada 20. janvāris, 18:01:35 »
ziemā vasaras lietas nemaz nevar nopirkt, narčik :) un ir lietas, ko es principiāli nepērku par lielo cenu, teiksim, lavazzas kafijas pupiņas. vienmēr, ja ne maximā, tad betā ir ar atlaidi, un tas ir vairāk kā piečuks uz paku. da nu to uzpūsto cenu maksāt... daudzām ikdienas ieradumu lietām cenas zinu un apmeram atlaižu izlikšanas periodiskumu, un, tāpat kā reno, tad iepērku.

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2019. gada 20. janvāris, 18:21:47 »
Tad jau Nāra kā mūsu deputāti dzīvo -tie arī dažreiz pratināti par cenām, un izrādās, ka nezin.

Tā kā mans piemājas veikals ir Mego ar noteiktām atlaižu dienām, tad viņu atlaides arī zinu no galvas -foršo leišu biezpiena kilogramu pērku tad, kad tas ir lētāks utt.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2019. gada 20. janvāris, 20:44:06 »
Emī, es vispār atvēru un noskatījos to video par Zaru, bet, jāatzīst, ka bez skaņas gan, tādēļ, iespējams, ka kāds lamājās ne latviski :D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #21 : 2019. gada 20. janvāris, 22:55:07 »
Atzīstos, ka pārtikai cenas nezinu, bet citiem pirkumiem man galvā ir limits-ne dārgāk par tik un tik.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #22 : 2019. gada 20. janvāris, 23:38:30 »
Pārtikai cenas kā reiz jāzin, jo tā ir sfēra kas paņem lielāko daļu ienākumu, pie tam regulaari un no tā nekur nesprukt. 

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #23 : 2019. gada 20. janvāris, 23:48:14 »
Mellen, man pārtiku vēl pērk vīrs, tāpēc nezinu. Es zinu tikai savām favorìtprecēm.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #24 : 2019. gada 20. janvāris, 23:56:37 »
nuu tad jau normaali, galvenais lai zin,tas, kurš pērk.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #25 : 2019. gada 30. janvāris, 15:49:57 »
Emī, es vispār atvēru un noskatījos to video par Zaru, bet, jāatzīst, ka bez skaņas gan, tādēļ, iespējams, ka kāds lamājās ne latviski :D

Nelamājās. Bet komentēja franču valodā.

Atslēdzies magda

« Atbilde #26 : 2019. gada 31. janvāris, 14:06:40 »
Man patīk atlaides! Vaktēju tās un izmantoju. Retu reizi,ja nu kaut kas ļooooti iekrīt acīs un prātā, tad pērku par pilnu cenu, BET! nekad nepakautrējos smaidot un acīs skatoties,pajautāt- un kā būtu ar atlaidi ?!  :smile: ziniet, nekad nav atteikts! Pat ja tie ir pāris eiriki- arī patīkami!
Mūspilsētā ir viens feins apģērbu veikals,uz kuru pirkties brauc arī visai zināmas dāmas, no Rīgas. Patstāvīgajiem pircējiem atlaidi iedos vienmēr, arī no jaunās kolekcijas-vismaz 10%. Un viņu izpārdošanas akcijas ir pa īstam- pārbaudīts! Tagad ,kad dzīvoju citā Latvijas novadā- pietrūkst ,gan viņu sortimenta,gan jauko pārdevēju... :sad_smiley:
Ja ir interese- uzrakstīšu kur to jauko vietu meklēt! Tā nebūs reklāma,jo man par to nemaksā! Ar labām lietām/vietām jādalās- tāda ir mana pārliecība! :smile: :coffee:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #27 : 2019. gada 31. janvāris, 14:15:20 »
Nekad neprasu atlaides, jo pati strādāju sfērā, kur ir šitā sērga. Nu ko man tie pāris eiro dos, it īpaši tirgū pie stādiem - es pat neņemu, ja piedāvā, saku - "jums taču arī kaut kas jānopelna". Drīzāk pa virsu iedošu.

Un neciešu atlaižu kļančītājus, it īpaši tādus, kam šķiet, ka viņam jau pa durvīm ienākušam - pienākas. Par ko, diez? Patstāvīgais klients ar to, kas viņam apsolīts un pienākas - tā ir cita tēma. Tāpat dažādu piegādātāju akcijas, kad atlaide ir reāla.

Atslēdzies magda

« Atbilde #28 : 2019. gada 31. janvāris, 14:30:33 »
Emīlij- nejauc divas dažādas lietas- tirgus tantiņas,kas pašaudzētus stādiņus par kapeikām pārdod, vai lielveikalus,kur uzcenojums ir oh un ah, sevišķi Latvijā! Un ir atšķirība- vai veikalā ienāc kā pasaules naba un PIEPRASI atlaidi, vai arī ienāc kā normāls cilvis,kas arī pārdevēju neuzskata par sevi zemāku radījumu! Es vienmēr esmu ļoti draudzīga  :smile: un man pat lielākā skābumķērne,kas stāv aiz letes aizvainota uz visu pasauli, beigās pasmaida!  :coffee:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #29 : 2019. gada 31. janvāris, 15:05:06 »
Magda, ja Tu par Akcentu runā, tad nezinu, kas tur iepērkas, jo cenas manās acīs ir graujošs.