Autors Tēma: Atlaides  (Lasīts 7745 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Atlaides
« Atbilde #45 : 2019. gada 06. februāris, 09:17:23 »
Eh... pilnīgi neplānoti ieklīdu Triumph veikalā un tiku pie apakšveļas komplekta šokolādes krāsā -  nejauši bija palicis tieši mans izmērs.  :go_go:  Augšai sākumcena bija 44,95 eur, nopirku pa 15,72 eur, biksītēm 22,95 eur (7,85 eur).
p.s. Vienkārši lielos. :D

labāk 1x parādīt, nekā 3x pastāstīt... :sad_smiley:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #46 : 2019. gada 06. februāris, 10:29:35 »
Lielupes rimčikā bija veikals Veļas pasaule (nezinu, vai vēl ir), tur varēja nopirkt kvalitatīvas augšas pa 10-15 eur. Triumfs ir labs, bet cenas....
Visus sakost!

Atslēdzies magda

« Atbilde #47 : 2019. gada 06. februāris, 17:55:54 »
Man ļoti patīk Rosmes veļa! Esmu atradusi savu ideālo augšas modeli.Veikalā ieejot , pārdevējai palūdzu parādīt visus iespējamos krāsu/auduma ,šī modeļa variantus. Piekrītu Cammai, ja ir virs C- tad gribot negribot esi spiests meklēt ko funkionāli labu,arī estētisku. Pirms tam fanoju par Triumfu. Jā, un arī veļu pērkot ,gaidu atlaižu laiku! :smile: 
Ideālas (manuprāt) kokvilnas, ikdienas apenes bija M&S, žēl,ka viņi no Latvijas tirgus aizgāja.

« Atbilde #48 : 2019. gada 06. februāris, 19:06:27 »
Ideālas (manuprāt) kokvilnas, ikdienas apenes bija M&S, žēl,ka viņi no Latvijas tirgus aizgāja.

hi, hi, mani visas druškas apsmaida par to, ka es ārzemēs parasti metos pirkt kokvilnas apenes, nu bet tur viņām vismaz normāla cena atšķirībā no Latvijas
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #49 : 2019. gada 06. februāris, 19:27:40 »
Nu, pa manam, 15 eur par labu augšu es būtu ar mieru maksāt, bet 7 eur par apenēm gan nē  :n+: 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #50 : 2019. gada 06. februāris, 19:38:57 »
Oi, man māte vienreiz piešķīra dažas pavisam ikdienišķas apenes kuras bija sev pirkusi,
bet izrādījās kas ar modeli viņai nederēja. Nevis kokvilnas, bet bambusa šķiedras.
Tā bija manta! Vasarā pat izejot no mājas taustīju gumijas vietu vai
esmu pienācīgi ģērbta :D :D :D Kā otra āda, dievīgas, vēl tāda materiāla gribētu. :)
Ilgs mūžs gan viņām nebija - tās, gumijas, vai precīzāk zemas kvalitātes diegi ar ko
piešūtas. Bet tā bambusa šķiedra, nu ļoooti patīkama. :)

Atslēdzies Liepa

« Atbilde #51 : 2019. gada 06. februāris, 20:03:08 »
Tuk, bambusa šķiedras apenes mēdz būt veikalā "Sidonas".

Atslēdzies tuk

« Atbilde #52 : 2019. gada 06. februāris, 20:09:19 »
Tuk, bambusa šķiedras apenes mēdz būt veikalā "Sidonas".

Paldies, un kā ar kvalitāti?, gumijas neplīst nost?

Atslēdzies Liepa

« Atbilde #53 : 2019. gada 06. februāris, 20:57:17 »
Tuk, ar kvalitāti tās bambusa šķiedras apenes lepoties nevar - jā, tieši tie diegi, ar ko piešūtas gumijas, ir neizturīgi. Bet materiāls ir ļoti patīkams un cena zema, tādēļ samierinos ar varbūt ne tik ilgu kalpošanas laiku.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #54 : 2019. gada 07. februāris, 08:32:59 »
Man ļoti patīk Rosmes veļa!
It kā jā, bet stīpas lien laukā pēc 3.mazgāšanas. Līdz ar to atkrīt.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #55 : 2019. gada 07. februāris, 08:50:41 »
It kā jā, bet stīpas lien laukā pēc 3.mazgāšanas. Līdz ar to atkrīt.
Stīpas pati ņemu ārā uzreiz :( Nevaru ar stīpām

Atslēdzies magda

« Atbilde #56 : 2019. gada 07. februāris, 10:08:46 »
"Mans" modelis ir bez stīpām. 

Atslēdzies reno

« Atbilde #57 : 2019. gada 07. februāris, 13:30:04 »
Smalka veļa jāmazgā ar rokām

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #58 : 2019. gada 07. februāris, 15:27:16 »
Vešmašīnās jau arī ir "ar rokām" režīms.
Man apavu spečukiem jautājums - kādi būtu labi zābaki pastaigām pa mežu, pludmali un dažādām slidenām vietām pašreizējos laikapstākļos ap nulli līdz kādiem -10 grādiem? Pagājušajā nedēļas nogalē pāris stundu pastaigas laikā Mangaļsalā ar saviem pilsētas brienamajiem zābakiem (bezpapēžu goretex, bet pagludu zoli) pamatīgi izbesījos. Un vispār parastie zābaki pat ar pieklājīgu protektoru mūsu šļurā/ledū/sniegā slīd nejēgā. Tad nu nolēmu - atlaižu laikā jānopērk kas maksimāli neslīdošs. Bet kas? No veikala nest laukā testēt neviens nedos. :P
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #59 : 2019. gada 07. februāris, 16:32:52 »
Man apavu spečukiem jautājums - kādi būtu labi zābaki pastaigām pa mežu, pludmali un dažādām slidenām vietām pašreizējos laikapstākļos ap nulli līdz kādiem -10 grādiem? Pagājušajā nedēļas nogalē pāris stundu pastaigas laikā Mangaļsalā ar saviem pilsētas brienamajiem zābakiem (bezpapēžu goretex, bet pagludu zoli) pamatīgi izbesījos. Un vispār parastie zābaki pat ar pieklājīgu protektoru mūsu šļurā/ledū/sniegā slīd nejēgā. Tad nu nolēmu - atlaižu laikā jānopērk kas maksimāli neslīdošs. Bet kas? No veikala nest laukā testēt neviens nedos. :P
Man ir ICEBUG firmas zābaki ar uzliekamām radzēm, ārā pa ledu ir super, bet iekšā telpā (kamēr tiek ārā) ir visai tizla iešana. :) Var meklēt universālās uzliekamās radzes, kas der jebkuriem zābakiem. Kur meklēt, jāprasa Bobim. :)

Vai Daddy... :)
« Pēdējās izmaiņas: 2019. gada 07. februāris, 18:56:30 no Luīze »