Gribi tici, negribi netici. Domā divreiz.
G20 sausais atlikums. Pu priekšlaicīgi aizbrauca un Ob nekavējoties sasauca līderu sanāksmi "kā tikt galā ar Krieviju". Mums katram skolā ir bijis kāds, no kura visi slēpa, ka bastos stundas un ies uz kino. Nu nepatika viņš nevienam.
Krievija pieprasot 100% garantijas, ka Ukraina nekad neiestāsies NATO. Man bijusī sieva, pirms parakstīt šķiršanās līgumu, arī pieprasīja garantijas, ka es turpinašu dzīvot pie viņas un ne ar vienu citu neprecēšos. Savādāk turpināšot mani iekaustīt.
UNESCO aizverot savu Maskavas biroju. Pietrūkstot naudiņas, lei nestu apgaismību un izglītību krievzemē. Nu ja, tur jau nekāda nauda nevar pietikt.
Pu rokaspuiši un gogomeitenes sadzemdējuši tik daudz likumprojektu par soc. garantiju iesaldēšanu un papildu nodokļu nastu mazajam biznesam, ka, ja Pu tos atcels kaut uz nedēļu, Pu reitings būs 200%.
Honkongā nemieri, Grieķijā nemieri, Palestīnā nemieri, Briselē nemieri, tikai Rīgā viss mierīgi.
Vīnē apspriežot Irānas atomambīcijas, Krievija būvēšot 24 reaktorus. Teherānai jagarantē, ka tie reaktori vienu dienu nepacelsies gaisā un neaizlidos lielu rietumu pilsētu virzienā. A tā viss ok, lai būvē.
Zonde atklājusi organiskus savienojumus uz komētas. Savienojumi jau sēžās zondē, iekrauj aprīkojumu un proviantu, ceļš līdz zemei tomēr ir ilgs - 10 gadi.
Naftai jauns antirekordiņš - 74,28. Krievijas kaut kāds čiekurs teicis, ka triņdjec būšot pie 60. Visi ar nepacietību gaida.
Futbols. Ukraina vs Lietuva 0:0. Obarzjeļi tie Lietuvieši.
Latviešu Anonimus Jānis protestējot pret nepietiekamu redzamību, salūta laikā sēdēja ar jaunajam džīnām uz ceļa apmales.