Autors Tēma: Ko ēdat brokastīs?  (Lasīts 31539 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Atb: Ko ēdat brokastīs?
« Atbilde #90 : 2022. gada 10. augusts, 10:00:41 »
tādas brokastis var atļauties tikai nestrādājošie vai brīvmākslinieki
Patērētā laika ziņā? Man izklausās ātri.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #91 : 2022. gada 10. augusts, 10:49:30 »
Tādas brokastis es taisītu ierpiekšējā vakarā, un no rīta aukstas :) Ne, darbadienās nav tik daudz laika, ja vien neceļas 2h pirms darbalaika sākuma. Bet citādi - izklausās garšīgi!

Atslēdzies reno

« Atbilde #92 : 2022. gada 10. augusts, 11:06:27 »
Čaklie darba darītāji visu var sagatavot vakarā un otrā rītā izcept, kamēr dušā (viena puse) un kamēr matus žāvē (otra )

Atslēdzies Minne

« Atbilde #93 : 2022. gada 10. augusts, 12:00:35 »
Tā kā rīvēti kabači cepas ļoti ātri, tad secinu, ka dušā esi baigi fiksā, un arī mati ātri žūst ;)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #94 : 2022. gada 10. augusts, 12:24:15 »
Patērētā laika ziņā? Man izklausās ātri.

O, mamma mia, ātri! Sarīvēšana: jāatrod rīvi, tad var nākties konstatēt, ka miza par biezu, jāmizo. Kad sarīvēts, - jāskalo rīvi, jāsatīra galds. Tālāk jāapsāla. Nu labi. Bet tad jāgaida, kad sāls ievelkas vismaz 5 min. Jānospiež. Jāņem olas, jāsasit, jāmet ārā čaumalas. Rokas jāslkalo droši vien. Ķiploks. Jāloba, jāspiež spiedē, spiedi ķēpīgi mazgāt.. Neatstās taču smirdošu.. Uzkarsēt pannu, tas arī aizņem laiku, tad izplāj uz pannas... gaida, kad apcepsies, griež otrādi.. vismaz minūtes 15 aizies cepšanā. siers jāuzkausē.. Tad no pannas jānovāc, ja gribas lai tīra māja paliek, aizejot uz darbu, panna jānomazgā..

Es nezinu, man bez pusstundas tur nekas nesanāktu... Un no rīta pusstundu pirms darba šmorēt, tad vēl 15 min ēst, danuinafig, tad jau labāk gulēt un maizīti pa 3 min uztaisīt..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #95 : 2022. gada 10. augusts, 12:50:37 »
Izcep tās kabaču pankūkas - pamatnes vakarā. No rīta tik tai picai tomātu, sieru virsū, cepenē vai mikrenē un voļā, ēd kā kundziņš! :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #96 : 2022. gada 10. augusts, 12:59:35 »
Bobim viens sīks padoms laika ietaupīšanai - ja jau izvilki rīvi kabacim, tad uz smalkās pusītes fiksi sarīvē ķiplokdaiviņu. Patiešām ātri un mazāk ķēpīgi, kā ar spiedi un tad ar tās sakopšanu. Bet rīve jau šā kā tā jāmazgā, tā ka pie vienām sāpēm... :?:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #97 : 2022. gada 10. augusts, 14:25:29 »
Bobim viens sīks padoms laika ietaupīšanai - ja jau izvilki rīvi kabacim, tad uz smalkās pusītes fiksi sarīvē ķiplokdaiviņu. Patiešām ātri un mazāk ķēpīgi, kā ar spiedi un tad ar tās sakopšanu. Bet rīve jau šā kā tā jāmazgā, tā ka pie vienām sāpēm... :?:
aha, ķiploku uz rīves un tad ar tādiem pirkstiem uz darbu. Kā tad.. tūliņ..  :fp:

Atslēdzies reno

« Atbilde #98 : 2022. gada 10. augusts, 14:34:37 »
Ja tev tik daudz laika visu to penteri uzrakstīt, tad kā var nesarīvēt :rofl:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #99 : 2022. gada 10. augusts, 14:44:56 »
Cimdiņi, cimdiņi :D manikīru arī nesabojāsi  :mrgr:  Bet ķiploku labāk neliec, ka elpa nesasmird. Brokastīs labāk pārtiec no rožlapiņām un ziedūdeņa. ;)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #100 : 2022. gada 10. augusts, 14:46:32 »
Oi, ķiplokiem vislabākā rīvē ir tas šķīvītis ar robiņiem... Nezinu, kā lai citādāk apraksta. https://www.facebook.com/watch/?v=3197169033685706

Vēlams gan, lai kāds uzdāvina, pašam žēl naudas, bet viegli pēc tam nokopjams zem ūdens krāna. Pirksti gan dabū ķiploku smaciņu, bet nav jau tik traki.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #101 : 2022. gada 10. augusts, 14:54:02 »
es vienalga neticu, ka kāda no jums, kam darbs sākas 8:00 vai vismaz 8:30 šito visu no rīta gatavo. Neticu un viss.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #102 : 2022. gada 10. augusts, 14:57:35 »
Parīvē tos savus smirdīgos (manā izpratnē smaržojošos  :talking: ) pirkstus ar citrona miziņu, sodu vai kafiju

Atslēdzies tuk

« Atbilde #103 : 2022. gada 10. augusts, 15:01:55 »
es vienalga neticu, ka kāda no jums, kam darbs sākas 8:00 vai vismaz 8:30 šito visu no rīta gatavo. Neticu un viss.

Tev, acīmredzot, nav bijuši bērni. Tad vēl ne stundu agrāk piecelsies, lai visus pabarotu. :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #104 : 2022. gada 10. augusts, 15:03:13 »
fiasko, super šķīvītis! Bet neatrodu cenu