Autors Tēma: Ko ēdat brokastīs?  (Lasīts 31541 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: Ko ēdat brokastīs?
« Atbilde #105 : 2022. gada 10. augusts, 15:03:47 »
Tev, acīmredzot, nav bijuši bērni. Tad vēl ne stundu agrāk piecelsies, lai visus pabarotu. :D

Bērni parasti ir sievām  :mrgr:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #106 : 2022. gada 10. augusts, 15:08:43 »
dīvaini, ka bērni jums ir tāda trauma. Es esmu maizes dēlam brokastīs taisījis līdz noteiktam vecumam, kad pateicu, ka viņš to var pats.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #107 : 2022. gada 10. augusts, 15:20:05 »
Bet kādēļ tu tā satraucies par to reno pankūku, tev arī gribas, bet bail no smirdošiem pirkstiem?  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #108 : 2022. gada 10. augusts, 15:35:10 »
dīvaini, ka bērni jums ir tāda trauma. Es esmu maizes dēlam brokastīs taisījis līdz noteiktam vecumam, kad pateicu, ka viņš to var pats.

tiešām! man 5 un 6 gadnieki paši maizes cep... baigi lepnie, ka var visu paši, maizi paņemt, sieru, desu nogriezt, tosterī ielikt...
es saku  - re, jums laimīga un bagāta bērnība... kad es augu desu tā brīvi nevarēja dabūt, vajadzēja plikas siermaizītes cept...  :talking:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #109 : 2022. gada 10. augusts, 15:35:19 »
Man arī bija pankūkas. Plānās, pildītas ar sēnēm un sieru. Kabača nebija  :?:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #110 : 2022. gada 10. augusts, 15:36:43 »
redz, te atšķiras viedokļu būtība. Es iebildu tādēļ, ka manuprāt ir nesamērīgs laika un darba patēriņš, lai to pankūtu gatavotu brokastīs cilvēks, kas strādā standarta darba dienu ofisā. Un man nav nekas pret jums pašām, jūsu bērniem vai gaumi. Pretī jūs (ka parasti) ņematies iztirzāt manu personību. Ok, es sapratu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #111 : 2022. gada 10. augusts, 16:31:33 »
tirdziņos bija, šķiet, 5 eur. Man vēl tāds viens stāv dāvināšanai. Varbūt paturēt un sākt lietot?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #112 : 2022. gada 10. augusts, 16:43:52 »
Tu par rīvšķīv', reno?

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #113 : 2022. gada 10. augusts, 17:07:57 »
Es pēdējo reizi tirdziņos pirms Zsv redzēju par kaut kādiem 10 vai 12 eiro. Man uzdāvināts, un tiešām lietoju ķiploku sarīvēšanai, virtuvē stāv pa rokai.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #114 : 2022. gada 10. augusts, 17:25:24 »
Nezinu, kas tas par šķīvīti. Ķiploku rīvēju uz burkānu mizojamā nazīša - tam vēl ir pluss, ka beigās viens instruments tik jāmazgā  :mrgr:

Bet par kabaču brokastīm piekrītu Bobim, ka darbadienas rītam tas par darbietilpīgu. (Gluži tāpat kā no rīta nemazgāju un nežāvēju matus). Bet var  atstāt no vakara sagatavotu cepamo masu, ko tik uz pannas izplāt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #115 : 2022. gada 10. augusts, 17:38:37 »
OK, sauksim to par brīvdienu pankūku

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #116 : 2022. gada 10. augusts, 17:43:36 »
Nav tak zvanīts, ka obligāti brokastīs jātaisa. Tikpat labi pusdienās vai vakariņās, kad vien laiks un vēlme pievērsties kulinārijai. Bet receptei ne vainas, un vēl forši, ka iespējamas visādas virsū liekamo sastāvdaļu variācijas.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #117 : 2022. gada 10. augusts, 18:00:32 »
Laimīgā Kvadra, kura var atļauties no rīta nemazgāt matus.  :angry:  Tas man aiz skaudības.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #118 : 2022. gada 10. augusts, 18:20:02 »
Laimīgā Kvadra, kura var atļauties no rīta nemazgāt matus.  :angry:  Tas man aiz skaudības.
Ja viņi no vakara mazgāti, kāpēc būtu jāmazgā vēl no rīta?  :?:
Es vēl vairāk pateikšu - ja dienu esmu pavadījusi tīrā, civilizētā ofisā, nevis āra darbos, sviedros un putekļos,  es šos arī ne katru vakaru mazgāju  :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #119 : 2022. gada 10. augusts, 18:57:02 »
OK, sauksim to par brīvdienu pankūku

You make my day. Es nevaru beigt smieties par satraukumu par tavām brokastīm.  :smej: Nu kā tā var ierakstīt, kad citiem 8.00 jau jābūt darbā!  :smej: :smej: :smej: