Autors Tēma: Ko ēdat brokastīs?  (Lasīts 31710 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: Ko ēdat brokastīs?
« Atbilde #120 : 2022. gada 10. augusts, 19:58:21 »
Pilnīgi piekrītu Bobim. No rīta nesamērīgi daudz laika patēriņa un tak jāapēd arī tas veidojums. No rītiem nav nekam laika. Brokastis neēdu, kafiju pāris šļukas, ja paspēju, bērnam maizi vai brokastu pārslas pasviedu, retāk ceptu olu, tagad, kad lielāks, pats var paēst. Bet, cik saprotu, neēd neko no rītiem, ja nu vienīgi kaut kas garšīgs ir mājās, bet parasti jau nekā nav.
Tik agri no rīta nevienam normālam cilvēkam ēst negribas. Tagad, kad rīts ir pusdienlaikā, var mierīgi vārīt un ēst kaut zupu..

Atslēdzies tuk

« Atbilde #121 : 2022. gada 10. augusts, 20:21:18 »
 :smej: :smej: :smej:  Un nebūs tev darbdienā ierakstīt savu recepti! Cieti!  :smej: :smej: :smej:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #122 : 2022. gada 10. augusts, 20:31:29 »
Ak, es nenormālais cilvēks, kam brokastīs gribas ēst :) Šorīt Liepkalnu saldskabā sēklu maize ar sieru un tomātu (bez sviesta, tā ka nav sviestmaize).

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #123 : 2022. gada 10. augusts, 20:50:41 »
Tas atkarīgs, cikos brokastis.. Kuram gan gribas ēst ap 6.30?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #124 : 2022. gada 10. augusts, 21:00:59 »
Vai kāds liek kabaču picu ēst 6.30? reno ieraksta SAVAS brokastis. Tieši tik vienkārši. Tāpat kā vakariņu tēmā tiek rakstītas vakariņas. Kuras citiem ir kā pusdienas. :D 
Ja kas, es no rīta vispār neēdu, izdzeru melnu, rūgtu kafiju un viss. Bet mani pilnīgi neuztrauc, ka citi ģimenē ēd, un ja kāds ēd ārpus ģimenes, vēl jo vairāk. :)

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #125 : 2022. gada 10. augusts, 21:01:49 »
Ceļos 5.30 - 6.00. Patīk lēns rīta ritms. Bez steigas. Sataisu darbam pusdienas  - salāti, fileja, ola utt. Tad brokastis - sablenderēju pienu ar pārslām un kādu augli. Auzu putra. Maize ar avokado, olu. Ko sagribās. Kafija. Patīk mierīgi ieēst, iekafijot.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #126 : 2022. gada 10. augusts, 21:19:03 »
Vai kāds liek kabaču picu ēst 6.30? reno ieraksta SAVAS brokastis. Tieši tik vienkārši. Tāpat kā vakariņu tēmā tiek rakstītas vakariņas. Kuras citiem ir kā pusdienas. :D 
Ja kas, es no rīta vispār neēdu, izdzeru melnu, rūgtu kafiju un viss. Bet mani pilnīgi neuztrauc, ka citi ģimenē ēd, un ja kāds ēd ārpus ģimenes, vēl jo vairāk. :)
Vai tad kāds to te apšaubīja?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #127 : 2022. gada 10. augusts, 21:34:17 »
Pilnīgi piekrītu Bobim. No rīta nesamērīgi daudz laika patēriņa un tak jāapēd arī tas veidojums.

Atslēdzies magda

« Atbilde #128 : 2022. gada 11. augusts, 13:18:19 »
Pilnmēneša cienīga diskusija! :)

Par to robaino šķīvi- nopirku tirdziņā( 10 eiriki), smuks," piestāv" virtuvei  :) , stāv pie plīts- ir kur atstutēt garšojamo/maisāmo karoti. Kad jārīvē ķiploks, visbiežāk, ātrumā paķeru Ikea ķiplokspiedi...[size=78%]              [/size]

Atslēdzies reno

« Atbilde #129 : 2022. gada 21. septembris, 11:05:05 »
Tie, kam no rīta laiks. :)
Vakar -olu kultenis karalienes gaumē -olas + piens, slepenā piedeva -muskatrieksts un rīvēta citrona miziņa tad, kad kultenis au sāk savilkties
Šodien -sāļie biezpiena plāceņi -ar ķiploku, Svanetijas sāli

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #130 : 2022. gada 21. septembris, 11:08:22 »
Biezpiena plāceņus bez olām var? Neizjuks?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #131 : 2022. gada 21. septembris, 11:25:07 »
Izjuks.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #133 : 2022. gada 21. septembris, 11:39:03 »
Brokastis vēl nav bijušas, bet 2 kafijas gan

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #134 : 2022. gada 21. septembris, 11:41:17 »
Man reiz viena pārliecināta vegāne uz jautājumu par to, kā viņa piedabū pankùkas kopā turēties, teica, ka olu aizvietojot ar banānu vai linsēklām. Nezinu gan par tām linsēklām, savārīt viņas vispirms vai kā.