Autors Tēma: Ko ēdat brokastīs?  (Lasīts 31649 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Atb: Ko ēdat brokastīs?
« Atbilde #285 : 2026. gada 18. janvāris, 13:54:24 »
Omlete, biezpienmaize (biezpiens uz maizes) un cepti Padrone pipari.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #286 : 2026. gada 18. janvāris, 18:17:41 »
kafiju
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Camma

« Atbilde #287 : 2026. gada 19. janvāris, 11:53:07 »
Mellenes lakoniskais ''kafiju'' skan ne sliktāk kā ''kefīru ar dakšiņu''.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #288 : 2026. gada 20. janvāris, 09:03:28 »
2 mazās graudu maizes šķēlītes ar lasi, 2 seleriju kāti, spinātu lapu čupiņa, 4 kabacīša šķēlītes (beidzās), 2 papipalu oliņas

Atslēdzies daddy

« Atbilde #289 : 2026. gada 20. janvāris, 09:08:35 »
baigi garais Tev tas lasis...  :zvs:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #290 : 2026. gada 20. janvāris, 09:36:23 »
baigi garais Tev tas lasis...  :zvs:

šis ir nākamais. Paņēmu filejas gabalu pa 14 eur/kg, sāli, cukuru, piparus virsū, pēc dienas  = miļjons!

var jau pirkt jau gatavu, sagrieztu, iepakotu = 35 eur/kg = bezjēdzīgi

Atslēdzies daddy

« Atbilde #291 : 2026. gada 20. janvāris, 09:56:29 »
 :yes:

Pieslēdzies reno

« Atbilde #292 : 2026. gada 20. janvāris, 11:09:31 »
Biezpiens, olas kultenis, cepts ar speķa šķēlītēm(4) Liela kafijkrūze
Pusdienām atkal sarīvēšu vārītu bieti +saldais sīpols+ skābēti kāposti. Sāls, ķimenes, eļļa. No rīta slinkums ņemties
Ā, grauzdēta maizes šķēle arī bija

Atslēdzies tuk

« Atbilde #293 : 2026. gada 31. janvāris, 12:47:27 »
Biešu un kivi salāti.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #294 : 2026. gada 01. februāris, 10:39:08 »
Kartupeļu pankūkas. Kraukšķīgās. Šoreiz bez laša, bet ar biezpienu un mikrozaļumiem.

Zaļumi dīgst kā traki. Vīrs uztaisīja "diedzētavu" ar zilo un sarkano lampu. Sinepes sadīga pirmās (vēl pirms diedzētava bija gatava), rukolai vajadzēja 2-3 dienas.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #295 : 2026. gada 01. februāris, 14:46:12 »
pag, es nekad ēšanas tēmās nelienu..bet nu izlēca, pie pēdējām tēmām .Un tikai tagad sāku apjaust, jūs katru rītu aprakstiet savas brokastis ??? :rat: :scratch: tad, lai būtu aptverts brokastotāju spektrs pilnībā ,man jāienāk katru rītu ar - kafija???  :confused:
ēst es sākšu kkur pēc divām stundām (visticamāk)...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #296 : 2026. gada 01. februāris, 15:26:36 »
pag, es nekad ēšanas tēmās nelienu..bet nu izlēca, pie pēdējām tēmām .Un tikai tagad sāku apjaust, jūs katru rītu aprakstiet savas brokastis ??? :rat: :scratch: tad, lai būtu aptverts brokastotāju spektrs pilnībā ,man jāienāk katru rītu ar - kafija???  :confused:

Ne katru rītu :D Šodien bija mazliet auksti, tāpēc staigāt negāju. Šādās dienās darbinu "internātu" vai lasu grāmatas.

Ja brīvdienās mani sazvana mamma, tad vienmēr šokā - kā? Jūs tikai tagad ēdat brokastis? Mēs jau gatavojam pusdienas!

P.S.  Es vispār te esmu rets viesis.

P.P.S. Tavs ieraksts man asociējas ar nesen lasītu grāmatu - Klusie kaimiņi. Tur arī, ik rītu viens un tas pats.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #297 : 2026. gada 01. februāris, 15:56:56 »

Jā, īpatnēji... agrāk rakstīja ko gatavo vakariņās, tagad laikam tās atdod ienaidniekiem un nu ēd vien brokastis  :rofl: 
Mums kā Bācienam, brīvdienu rītos vēlas, lēnas brokastis. Jaunieši tik ap 12 sāk mosties.
Darbdienās katrs KO un KĀ, domā pats, man darbdienas sākas ar glāzi ūdens un melnu, stipru,  rūgtu kafiju. Šoziem vīrusu laikā pirms došanās ierauju pa 100 gramiem smiltsērkšķu sulas profilaksei. Rakstīt vienu un to pašu katru dienu būtu lieki. Ja ir kas interesants, kāda jauna ideja, recepte brokastīm, par to gan priecājos.  :)

Pieslēdzies reno

« Atbilde #298 : 2026. gada 01. februāris, 17:11:53 »
Man "ko ēdat vakariņās" nekādi nesaistās ar aprakstītajiem ēdieniem, jo tādus ēdam pusdienās, ap 14 -15.
Vakariņās katrs pielasām, kāds nu tajā brīdī noskaņojums. Ļoooti reti sataisu kaut kādu rasolu vai taml. Parasti no liekajiem produktiem

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #299 : 2026. gada 01. februāris, 18:44:55 »
Tēmu "Ko ēdat brokastīs?" lasu kā fantstikas romānu. Jūs tiešām tos brokastu ēdienus gatavojat un ēdat ikdienā? Vai arī tie ir atsevišķi gadījumi?
Man ikdienā: vai nu 1 pastētes maizīte, vai desmaizīte, vai siermaizīte vai lašmaizīte un kafija. Ar piena putiņām un kanēli. Brīvdienās: vai nu omlete vai karstmaizīte vai tā pati pastētes maizīte.