Autors Tēma: Jauna tēma  (Lasīts 2035 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zazū

Jauna tēma
« : 2014. gada 19. novembris, 12:56:33 »
Lai ir, ko palasīt darbā nogurušajiem :D
Darbs vispār iekrājies tā, it kā nebūtu brīvdienas bijušas. Nu it kā es viena slinkojusi, citi pa to laiku virpojuši un nu man jāsarauj iekavētais!
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies mellene88

Re: Jauna tēma
« Atbilde #1 : 2014. gada 19. novembris, 12:58:29 »
Nu..stradajat,stradajat... :phone:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Trix

« Atbilde #2 : 2014. gada 19. novembris, 13:04:54 »
Bija brīvdienas?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #3 : 2014. gada 19. novembris, 13:43:35 »
Bija - man te šodien blusa uz dārzu aizlēca tā it kā tās būtu par garu bijušas :D Tātad bija :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #4 : 2014. gada 19. novembris, 14:52:57 »
Man iekraajies nav nekas, bet dazhu dienu vnk vairaak darba

Atslēdzies Broms

« Atbilde #5 : 2014. gada 19. novembris, 14:58:34 »
Es laikam dikti sūdīgi savu laiku menedžèju. Ir šis tas iekrājis un, teorētiski, pat atrastos īsbrīži, kad pamazā astes nolikvidēt, bet..... nepatīk dikti un tāpēc "rīt nu točna pieķeršos"  ...un tā jau gandrīz 3 nedēļas..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2014. gada 19. novembris, 15:02:24 »
Es laikam dikti sūdīgi savu laiku menedžèju. Ir šis tas iekrājis un, teorētiski, pat atrastos īsbrīži, kad pamazā astes nolikvidēt, bet..... nepatīk dikti un tāpēc "rīt nu točna pieķeršos"  ...un tā jau gandrīz 3 nedēļas..

Sekretaare jaatur!

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #7 : 2014. gada 19. novembris, 15:03:10 »

Sekretaare jaatur!

Vaj mājāzis :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #8 : 2014. gada 19. novembris, 15:05:26 »

Sekretaare jaatur!

Aiz kā jātur? :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2014. gada 19. novembris, 15:10:21 »

Sekretaare jaatur!

Aiz kaneeljmaiziiteem :P

Atslēdzies Broms

« Atbilde #10 : 2014. gada 19. novembris, 15:11:40 »

Sekretaare jaatur!

Aiz kaneeljmaiziiteem :P

Tā vēl vairāk iekrāsies... nepadarītā :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #11 : 2014. gada 19. novembris, 19:29:22 »
man izskatās, ka jums te nav par ko runāt?? :)

man patiik šodienas draugiemelvee profilbilde( nu taa kas uz vaaka )

un vēl , man ir neliela dusma uz teli tuu... slinkums iedziljinaties detaljas, bet - rekjins izrakstiits 1/11 ar samaksas datumu-19/11
10/11 man atnāk e-pasts no paradu piedzinējiem  :wtf: , ka tele mani iesudzejusi par nemaksāšanu (7.37) ibio rio... buutu atteikusi vinjus taipat dienaa, bet labi ka neatteicu ..vel vienu nedelju man šos vajadzees un tad, lai zuud kokos...
jau taa maksaju tikai par numura saglabāšanu, jo realos zvanus veicu tik paris nedeljas gadā....rrrrrrrrrrrrrrr
viss, palika labāk.. :coffee:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega