Autors Tēma: Par ūdeni un atseviško orgānu reāliem parametriem  (Lasīts 14594 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Re: Par ūdeni un atseviško orgānu reāliem parametriem
« Atbilde #15 : 2019. gada 12. februāris, 13:55:37 »
Nu vispirms sievietei blakus sakarīgam vīrietim ir jājūtas droši. Nevis jābrauc uz Latviju ar kravas autiņu, jātup vannā, lai piesegtu viņa "daili", jādzīvo nošķirti no bērniem, kuriem jebkurā brīdī var rasties nepieciešamība pēc mammas. Un visu acu priekšā jājūtas, ka mīļākai precēta vīrieša gultā, kurš vienā dienā grib pamest valsti, nākošajā filmēt šovu un nedēļu pirms tam piekaut kādu valsts otrā galā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2019. gada 12. februāris, 14:27:11 »
Skulme-skuķis? Ūja...nav jau nekāda nabaga padsmitniece, kuru ļaunais Kivičs taisās pavedināt un apčakarēt.

Mazliet palūrēju to vannas video, par ko tā lielā brēka. Secināju, ka brēkai nav pamata, jo vismaz tajos momentos, ko redzēju, man nelikās, ka Kivičs kko speciāli demonstrē. Cilvēki uzstellējuši telefonu, neaprēķinot, ka kkādos momentos, kad Skulme no stratēģiskās vietas pavirzīsies nost, tā būs redzama.
Un, kad konstatēja, ka vrb aŗī ir redzama, netaisīja paniku un kautrīgi nepiesedzās. Nu, mani netraucēja.

Par nākamās dienas stratēģiskās vietas lieluma-mazuma "attaisnošanos"...es uztvēru Kiviča ironiju un paņirgšanu, ne taisnošanos.

Ok, viņam, iespējams, nav pilns rublis, bet mums, vērojošajai un komentējošajai publikai, tā rubļa nav tikpat daudz  :mrgr:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #17 : 2019. gada 12. februāris, 14:32:11 »
''Ok, viņam, iespējams, nav pilns rublis, bet mums, vērojošajai un komentējošajai publikai, tā rubļa nav tikpat daudz'' (c) Zem šī parakstos plašiem vēzieniem.
P.s. neskatījos un neskatīšos.
Visus sakost!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #18 : 2019. gada 12. februāris, 14:56:51 »
Nekur jau nevar aizbēgt no Kiviča sāgas....ej , kur gribi, visur priekšā.  Pat visnotaļ sakarīgi LV cilvēki twiterī  komentē utt, par ko brīnos.  Un, ja jau pat mans vīrs zina  :rofl: , tad tiešām no tā neizbēgt  :rofl:
Nu jau pieradu, bet sākumā man bij liels šoks par Kiviču...tik labu tēlu pa gadiem bija uzbūvējis, ka noticēju un še tev  :cry:
Liene bija vienā šovā, kur māte brauca prom un viņas vietā dzīvoja kāda slavenība ar to ģimeni. Ļoti jauka sieviete tā Liene likās, tik tiešām, ļoti patika, jo līdz tam šovam es pat īsti viņu nezināju.
Koroč, man riktīgs aplauziens, tā ticēju cilvēkiem  :cry:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2019. gada 12. februāris, 14:58:11 »
Kivičs manās acīs sevi reabilitēja ar Rampas ugunīm

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #20 : 2019. gada 12. februāris, 14:59:47 »
Es arī viņa grāmatu lasīju un likās ļoti patiesa. Tāda es fane  :smile:

Atslēdzies ragana

« Atbilde #21 : 2019. gada 12. februāris, 15:06:28 »
Manās arī, bet atkal galīgi sagrāva ar šito šļuru.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #22 : 2019. gada 12. februāris, 15:10:24 »

man arī patika kā viņš vada, bet nevar taču sapelnīt tādus bonusus, lai pēc tam ālētos. Es pat neskatījos vannas video, jo man tas šķita principiāli nepieņemami tāda veida publikācijas. Mērķis tai? Lēta popularitāte?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2019. gada 12. februāris, 15:13:40 »
Manās arī, bet atkal galīgi sagrāva ar šito šļuru.

Vai nu es pati mainos un nobriestu (ceru, ka tā) un akceptēju cita cilvēka dzīvi vai lēmumus vai arī man galīgs pofigs, ko katrs dara, vai aŗī viss kopā....bet man nudien ne traucē, ne šausmina, ne izraisa kādas īpašas emocijas. Manā dzīvē tas neko nemaina. Lūk, ja viņš būtu ticis Saeimā vai, nedod dievs, Kultūras ministra postenī, tad gan es ceptos :D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #24 : 2019. gada 12. februāris, 15:16:33 »
Vai nu es pati mainos un nobriestu (ceru, ka tā) un akceptēju cita cilvēka dzīvi vai lēmumus vai arī man galīgs pofigs, ko katrs dara, vai aŗī viss kopā....bet man nudien ne traucē, ne šausmina, ne izraisa kādas īpašas emocijas. Manā dzīvē tas neko nemaina. Lūk, ja viņš būtu ticis Saeimā vai, nedod dievs, Kultūras ministra postenī, tad gan es ceptos :D

pretrunas, Minne. Vienā vārdā saki, ka viņš Tavās acīs reabilitēja sevi (tātad Tev nav pofig), bet te tālāk - ka visu pieņem un ir pofig.. Tad jau būtu jābūt arī pofig kā viņš vadīja raidījumu..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2019. gada 12. februāris, 15:23:03 »

pretrunas, Minne. Vienā vārdā saki, ka viņš Tavās acīs reabilitēja sevi (tātad Tev nav pofig), bet te tālāk - ka visu pieņem un ir pofig.. Tad jau būtu jābūt arī pofig kā viņš vadīja raidījumu..

Kad sākās Rampas ugunis? Sen. Un sen arī mainīju priekšstatus par viņu
Un tagad man vienalga, ko viņš dara vai nedara.

Pretrunas neredzu

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #26 : 2019. gada 12. februāris, 21:22:40 »
Šovakar stv1 būs abi saldie  :talking:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #27 : 2019. gada 12. februāris, 21:57:59 »
ja godīgi, man pašai šķebina, ka šo tēmu atvēru. Nosauksim to par mirkļa vājumu. Un arī riebj viss tas jandāliņš. Vecis laiž pa kreisi un vēl no tā taisa šovu. kaut kā tā. Lūdzu piedošanu, ka bijāt spiesti to visu lasīt. tāda riebīga sajūta

Atslēdzies dip

« Atbilde #28 : 2019. gada 12. februāris, 22:01:25 »
Es visu laiku gaidu, kad pateiks - sjūrpraizzz! Kad izrādīsies, ka viss ir saregulēts. I viena sieviete, i otra, i bērni (nja), i vecāki. Tāds nepieteikts realitātes šovs. Ui, tauta, būs neapmierināta. Un dusmīga. Bet medijiem reitingi - uhhhhh!!
Neaizmirstiet, ka abi ir no mediju sfēras.

Atslēdzies dip

« Atbilde #29 : 2019. gada 12. februāris, 22:05:25 »
Un par Parādnieku visi sit plaukstiņas, vai ne?
Neaizstāvu AK. Paldies, Dievam, nav mans dēls.
Bet dīvaina tā cilvēku interese. Kauns it kā atzīt, ka interesē, bet izlasa, noskatās un kritizē. Kā baltie gulbji.
Vēlreiz - neaizstāvu nepavisam.
Bet man arī viņš patika Rampas ugunīs.